امروز: شنبه 07 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 08 خرداد 1399 - 09:42

اتحادخبر:  با تصویب طرحی ۲ فوریتی در شورای اسلامی شهر شیراز، پول نقد به طور کامل از پرداخت کرایه حمل و نقل عمومی این کلانشهر شامل، مترو،اتوبوس و مینی‌بوس حذف و روش پرداخت الکترونیکی جایگزین آن شد.

اتحادخبر:  با تصویب طرحی ۲ فوریتی در شورای اسلامی شهر شیراز، پول نقد به طور کامل از پرداخت کرایه حمل و نقل عمومی این کلانشهر شامل، مترو،اتوبوس و مینی‌بوس حذف و روش پرداخت الکترونیکی جایگزین آن شد.

پول نقد از کرایه ناوگان حمل و نقل عمومی شیراز حذف شد

به گزارش ایرنا؛ طرح ۲ فوریتی حذف پرداخت پول نقدی و جایگزین کردن آن با روش پرداخت الکترونیکی کرایه در سامانه حمل ‌و نقل عمومی شیراز، چهارشنبه در یکصد و سی و پنجمین نشست شورای اسلامی شهر شیراز مطرح شد و ضمن تصویب دو فوریت این طرح، پرداخت کرایه در سامانه حمل و نقل عمومی شامل مترو، اتوبوس و مینی‌بوس تنها با کارت شهروندی امکان‌پذیر خواهد بود و پول نقد از پرداخت کرایه این ناوگان حذف ‌شد.

یکی از مواردی مهمی که برای تصویب طرح نام برده ملاک عمل قرار گرفت، شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی در مورد فعالیت سامانه حمل‌ و نقل همگانی است.

رییس کمیسیون عمران، حمل ‌و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر شیراز در این نشست، با تاکید بر اهمیت و ضرورت اجرایی کردن این طرح، بیان داشت: از روز شنبه (دهم خرداد ۹۹) ناوگان حمل ‌و نقل درون شهری فعال می‌شود و امیدواریم بتوانیم با تمهیدات پیش‌بینی شده آثار شیوع کرونا را کاهش دهیم.

نواب قائدی ادامه داد: اتوبوس به عنوان مهمترین وسیله حمل‌ و نقل همگانی، روزانه حدود ۳۱۰ هزار مسافر را در شهر شیراز جابه جا می‌کند و در حال حاضر حدود ۸۵ درصد از پرداخت کرایه در ناوگان اتوبوسرانی این شهر از طریق کارت شهروندی انجام می‌شود.

مواردی همچون زمان محدود برخی شهروندان برای تهیه کارت‌های الکترونیکی، شرایط برخی اقشار کم درآمد و نیاز برخی شهروندان به استفاده موردی و محدود از حمل و نقل عمومی، از جمله دغدغه‌های اعضای شورای اسلامی شیراز در بررسی این طرح بود که با تاکید اکثریت اعضای این نهاد و با توجه به شرایط خاص فعلی مقرر شد در روزهای باقی‌مانده تا شروع کار ناوگان حمل و نقل عمومی این شهر، از حداکثر ظرفیت برای اطلاع‌رسانی عمومی برای اجرای این مصوبه استفاده شود.

به این ترتیب پرداخت کرایه در سامانه حمل ‌و نقل عمومی همچون مترو، اتوبوس و مینی‌بوس تنها از طریق کارت شهروندی انجام می‌پذیرد و شهرداری مکلف است تا تمهیدات لازم برای دسترسی سریع و آسان شهروندان به کارت شهروندی را فراهم کند.

همچنین در ادامه این نشست، نامه فرمانداری شهرستان شیراز مبنی بر ایراد هیات تطبیق مصوبات در خصوص راهکارهای اجرایی بند ٦ ماده ٨٠ قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران، بررسی و با توجه به تفکیک وظایف شورا و شهرداری در مواد ۲ و ۳، اعضای شورای اسلامی شهر شیراز بر اجرای مصوبه یاد شده اصرار کردند.

نامه فرمانداری شهرستان شیراز مبنی بر ایراد هیات تطبیق مصوبات در مورد آیین‌نامه اختصاص تنخواه‌گردان به سفرهای خارجی شهرداری شیراز، از دیگر موضوع‌های مطرح شده در این نشست بود که مقرر شد برای بررسی مجدد به کمیسیون برنامه و بودجه، امورحقوقی و املاک شورای اسلامی شهر شیراز ارسال شود.

نامه رییس کمیسیون برنامه و بودجه امورحقوقی و املاک شورای اسلامی شهر شیراز، مبنی بر اصلاح در انتخاب حسابرس با هدف حسابرسی سال‌های ۹۸ و ۹۹ نیز در این جلسه مطرح و ضمن تصویب آن با توجه به ضرورت تهیه و ارائه گزارش حسابرسی به تفکیک مناطق، سازمان‌ها و معاونت‌های شهرداری، با افزایش مبالغ حسابرسی مندرج در مصوبه مذکور به میزان ۲۵ درصد موافقت شد.

در این نشست نیز، نخستین لایحه شهرداری شیراز مطرح شد، این لایحه مربوط به ارائه راهبردها و سیاست‌های اجرایی برنامه راهبردی توسعه این شهر است که مقرر شد این موضوع برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر شیراز ارسال شود.

دیگر لایحه شهرداری شیراز که در این جلسه مطرح شد، مربوط به اصلاح ماده واحده مصوبه شورای اسلامی شهر شیراز برای تامین قیر، آهن‌آلات و سایر مواد مورد نیاز پروژه‌های عمرانی شهرداری شیراز بود که با اصلاح مواردی در متن، به تصویب رسید.

لایحه شهرداری شیراز مبنی بر لغو مصوبه شورای اسلامی این شهر در ارتباط با تملک منازل و مسیرهای محدوده بافت تاریخی فرهنگی، از دیگر لوایح مطرح شده در این نشست بود که مقرر شد این موضوع نیز برای ررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شیراز ارسال شود.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • وزیر اقتصاد از پتروشیمی آسیب‌دیده در جنگ اخیر بازدید کرد
  • بازدید میدانی نماینده مرزبانی فراجا از مرزهای آبی گناوه
  • جوان‌گرایی در صنعت انرژی؛ ابتکاری از پتروشیمی سروش مهستان برای تربیت مدیران آینده صنعت
  • ارزیابان یونسکو برای بازدید سیراف به بوشهر سفر می کنند
  • فرماندار بوشهر: ظرفیت شناورها برای تردد دریایی خارگ افزایش یابد
  • وزیر اقتصاد وارد استان بوشهر شد
  • رهبر شهید وحدت اسلامی را اصلی راهبردی برای عزت، استقلال می‌دانستند
  • بخشدار ارم: حل مشکلات تنها با همدلی ممکن است
  • وزیر اقتصاد :سیاست دولت تسهیل فعالیت های اقتصادی در پارس جنوبی است
  • ۷۲ پروژه در تنگ‌ارم به بهره‌برداری می‌رسد
  • برخی داروهای دیابت با ریزش موقت مو مرتبط هستند
  • بازسازی ۱۰۰ درصدی آسیب‌های پارس جنوبی تا سال آینده
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 209 پروژه با اعتبار 1656 میلیارد تومان در هفته دولت در بخش مرکزی دشتستان
  • افتتاح واحد تولیدی انواع فرآورده های قهوه در دشتستان
  • تجدید میثاق بخشدار مرکزی دشتستان با شهدای شهر دالکی
  • دیدار صمیمانه مدیرعامل شرکت قطب پتروشیمی سپهر لاوان با آموزگاران دوران دبیرستان
  • صادق بارانی دادستان بندر گناوه شد
  • اولین واحد تولیدی در منطقه آزاد بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • بحران معیشت و فروپاشی منزلت اجتماعی
  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • دولت چهاردهم و «دکترین دفاعی هوشمند»/ «امنیت» شرط توسعه پایدار و اقتدار ملی
  • مدیریت بومی؛ سرمایه‌ای برای آینده صنعت بوشهر
  • آغاز عملیات اجرایی و افتتاح ۷۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در بخش چاه مبارک به مناسبت هفته دولت
  • نیچه از اوج نبوغ تا مرز جنون
  • ماهور گناوه فاتح لیگ برتر بسکتبال استان بوشهر شد
  • افزایش قیمت نفت در سایه تشدید تنش‌ها در خاورمیانه
  • مهاجرانی: حفظ محیط زیست، مسئولیتی در برابر آیندگان است
  • بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی بیماران سرطانی بوشهر با حضور وزیر بهداشت و استاندار بوشهر
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • بگذارید فرزندان ایران، حقوق ملت را بر سرِ میز اقتدار بازستانند
  • مطالبه پایه دوازدهمی های بوشهر برای تمدید تاریخ امتحانات به تعویق افتاده تا بعد کنکور !
  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • سگ های ولگرد را جمع کنید
  • جاماندگان اربعین در سراسر کشور
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • شش ساعت جهنم بوشهر؛ مسئول این همه بی‌برنامگی کیست؟
  • علوی: مواکب فارس تا بازگشت آخرین زائر اربعین فعال می‌مانند
  • اجرای انفجارهای کنترل‌شده در جهرم
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • 🎥ویدیو/ظفرقندی: تکمیل مرکز پایش سلامت نخل تقی عسلویه شتاب می‌گیرد
  • .: نصیبه 1 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 2 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 4 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 5 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 7 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 7 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 7 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 8 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 8 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...