امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 15 اسفند 1400 - 11:07
معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

اتحادخبر:  معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اشاعه تربیت اسلامی و آموزش فرهنگ اسلامی را ضمانتی امن و معتبر برای بقا و بالندگی نسل‌های آینده انقلاب دانست.

 

اتحادخبر:  معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اشاعه تربیت اسلامی و آموزش فرهنگ اسلامی را ضمانتی امن و معتبر برای بقا و بالندگی نسل‌های آینده انقلاب دانست.

توسعه فرهنگ دینی، ضامن بقای نسل آینده انقلاب است

 

به گزارش ایسنا؛ دکتر محمدحسین انباردار رویکرد تمام فعالیت‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز را در راستای توسعه و اشاعه فرهنگ دینی برشمرد.

 

به نقل از علوم پزشکی شیراز، انباردار ادامه داد: تلاش برای اشاعه و گسترش فرهنگ دینی و تربیت اسلامی، حرکتی ماندگار و موثر برای تعیین و تامین سرنوشت فردای ایران اسلامی بوده و تلاشی جهادگونه به شمار می‌رود.

 

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از ایجاد کارگروه «توسعه تربیت اسلامی» در این معاونت خبر داد و عنوان کرد: هدف نهایی این کارگروه، تغییر سبک زندگی و تبدیل و تقریب آن به سبک زندگی اسلامی است.

 

انباردار این برنامه ریزی را شامل گروه‌های مختلف کارکنان، دانشجویان و اساتید، همچنین خانواده و بستگان این اعضا عنوان کرد و گفت: در این زمینه معرفی الگوهای به روز رسانی شده، رویدادهای فرهنگی، ورزشی و مشاوره‌ای متنوعی برای همه اقشار در نظر گرفته شده است.

او این برنامه ریزی را متناسب با شرایط سنی، جسمی، تحصیلی و علایق شخصی گروه‌های هدف خواند و از کارشناسی دقیق این فعالیت‌ها با نظارت کامل متخصصان مجرب و کارشناسان صاحب نام امور تربیتی خبر داد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: کارکردهای فرهنگی با رویکرد دینی، ظرافت‌های خاص خود را داشته و به همین دلیل، برای ارائه این بسته‌های فرهنگی، دقت خاص و تامل ویژه و پرهیز از عجله و شتاب زدگی در دستور کار قرار دارد.

همچنین مدیر امور فرهنگی و فعالیت‌های فوق برنامه دانشگاه نیز از اجرای برنامه‌های متعدد و متنوع در زمینه‌های مختلف با هدف ارائه تربیت اسلامی و توسعه فرهنگ دینی از سوی مدیریت فرهنگی دانشگاه خبر داد.

عباس سلطانی بیان کرد: بر اساس تصمیمات و مصوبات کارگروه توسعه تربیت اسلامی، این مدیریت تلاش دارد تا با اجرای هر چه بهتر و جذاب تر این رویدادها و بسته‌های فرهنگی، مخاطبان بیشتری را جذب کند.

او ادامه داد: در هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی، این مدیریت تلاش کرده تا بر اساس تقویم مصوب اعلام شده از سوی سازمان تبلیغات اسلامی کشور، فعالیت‌های کارشناسی شده و متناسب با مخاطبان را اجرایی کند.

سلطانی برگزاری کارگاه با موضوع تربیت دینی کودکان، کارگاه‌های چند گانه مهارت افزایی خانواده، مسابقات کتابخوانی، برگزاری آئین‌های مناسبتی در این هفته را بخشی از برنامه ریزی‌های مدیریت فرهنگی دانشگاه برای هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی عنوان کرد.

مدیر امور فرهنگی و فعالیت‌های فوق برنامه دانشگاه از همه صاحب نظران و کارشناسان امور تربیتی دعوت کرد تا به عنوان مشاور در امر برنامه ریزی‌های فرهنگی با این مدیریت همکاری کنند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • انتقاد نمایندگی ایران در وین از رویکرد دوگانه گروسی
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ تسویه می‌شود
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • آمریکایی‌ها با ملت ایران دشمنی دارند؛ نباید به آنان خوش‌بین باشیم
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 30 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...