امروز: يکشنبه 09 ارديبهشت 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 03 ارديبهشت 1399 - 09:53
اتحادخبر: مرغ پرتقالی یک خوراک مرغ یا چلومرغ خوشمزه و مجلسی با سس پرتقال و ادویه‌جاتی مثل زنجبیل است که اگر یک بار امتحان کنید مشتری همیشگی‌اش می‌شوید.

اتحادخبر: : بهتر است یک غذای خوشمزه با مرغ برخلاف دستورات مرسوم دیگر مثل زرشک پلوی مجلسی یا مرغ سوخاری کنتاکی و جوجه کباب و … را هم امتحان کنید که احتمالا کمتر نام آن را شنیده‌اید.

طرز تهیه‌ی مرغ پرتقالی مجلسی؛ روش‌های گرفتن بوی زهم مرغ

 

به گزارش برترین ها؛ مرغ پرتقالی یک خوراک مرغ یا چلومرغ خوشمزه و مجلسی با سس پرتقال و ادویه‌جاتی مثل زنجبیل است که اگر یک بار امتحان کنید مشتری همیشگی‌اش می‌شوید. طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه مجلسی به علاوه روش‌های بی‌نظیر و حرفه‌ای گرفتن بوی زهم مرغ را در این مطلب بخوانید.

 

مواد لازم برای ۶ نفر

  • مرغ: ۶ تا ۸ تکه
  • کره: ۵۰ گرم یا بیشتر
  • زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار دلخواه
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • آب پرتقال طبیعی: ۲ یا ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
  • زنجبیل: ۱ قاشق مرباخوری (اختیاری)

طرز تهیه‌ی مرغ پرتقالی مجلسی؛ روش‌های گرفتن بوی زهم مرغ

 

طرز تهیه

برای درست کردن مرغ مجلسی با سس پرتقال ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک و فلفل سیاه و قرمز و زعفران دم کرده غلیظ مزه‌دار کنید. اجازه دهید مرغ یک یا دو ساعت در این مواد بمانند تا حسابی مزه‌دار یا به اصطلاح مرینیت شود. در این فاصله پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن مایع تفت دهید تا پیاز‌ها سبک شوند. وقتی رنگ پیاز‌ها سبک شد (قبل از این‌که طلایی شوند) کره را اضافه کنید (اگر قصد دارید مرغ پرتقالی با زنجبیل درست کنید در این مرحله زنجبیل را هم اضافه کنید که البته اختیاری است). وقتی کره آب شد تکه‌های مرغ را به پیاز و کره اضافه کنید.

طرز تهیه‌ی مرغ پرتقالی مجلسی؛ روش‌های گرفتن بوی زهم مرغ

 

اجازه دهید روی شعله ملایم گاز مرغ‌ها آب بیندازند و با آب خودشان مغز پخت شوند. در این مرحله نباید به مرغ‌ها آب یا چیز دیگری اضافه کنید. وقتی مرغ‌ها آب انداخت کمی دیگر (به مقدار دلخواه) زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید و اجازه دهید مرغ‌ها باز هم بپزند. در این مدت هر از چند گاهی مرغ‌ها را زیر و رو کنید تا هر دو طرف مرغ‌ها سرخ و طلایی شوند. در این مرحله آب پرتقال را اضافه کنید و شعله گاز را کم کنید تا آب پرتقال به خورد مرغ‌ها برود و تبدیل به سس پرتقال شود. در این مرحله نمک سس را اندازه کنید. از این مرحله به بعد بسته به ذائقه‌تان مقداری چاشنی به مرغ پرتقالی اضافه کنید؛ اگر دوست دارید غذای‌تان کمی ملس باشد مقداری شکر و کمی هم آبلیمو اضافه کنید در غیر این صورت اضافه کردن نمک کافی است.

طرز تهیه‌ی مرغ پرتقالی مجلسی؛ روش‌های گرفتن بوی زهم مرغ

 

نکات مهم مرغ پرتقالی و گرفتن بوی زهم مرغ

 

خوراک مرغ پرتقالی را می‌توانید با مرغ درسته هم تهیه کنید. در این صورت ترجیحا بسته به تعداد نفرات از یک یا چند مرغ کوچک استفاده و با همین دستور پخت آن را تهیه کنید.

آب پرتقال را در همین مرحله‌ای که گفته شد اضافه کنید در غیر این صورت مرغ تلخ می‌شود.

در کشور‌هایی مثل یونان و ایتالیا که پخت مرغ با سس پرتقال بسیار مرسوم و محبوب است در ۱ دقیقه پایانی پخت کمی عسل به سس پرتقال اضافه می‌کنند.

وقتی پرتقال را آب می‌گیرید همراه با آن مقداری از پالپ پرتقال هم همراه آن باشد تا سس به غلظت مناسبی برسد.

استفاده از آب پرتقال صنعتی توصیه نمی‌شود، چون عطر و رایحه آب پرتقال طبیعی را ندارد.

طرز تهیه بلدرچین، بوقلمون، اردک یا هر گوشت سفید دیگری با سس پرتقال به همین ترتیب و با همین دستور پخت است.

طرز تهیه مرغ پرتقالی در کشور‌های شرق آسیا بسیار مرسوم و محبوب است.

اما بوی زهم مرغ را چگونه از بین ببریم؟ برای گرفتن بوی زهم مرغ جهت درست کردن انواع غذا با مرغ چندین روش وجود دارد. یک روش مزه‌دار کردن مرغ با نمک و فلفل و زعفران است. یک روش دیگر مرینیت کردن مرغ با زردچوبه، نمک، فلفل و روغن زیتون است. تمام قسمت‌های مرغ را به این مواد آغشته کنید و به مدت ۲ الی سه ساعت در یخچال نگهداری کنید. سپس مرغ را با کمی رزماری، پیاز، ۱ یا دو حبه سیر، پوست پرتقال و پوست لیموترش روی شعله ملایم گاز بپزید.

یک روش دیگر گرفتن بوی زهم مرغ استفاده از برگ بو و هویج در آب مرغ موقع پخت آن است.

سیر و پیاز و فلفل دلمه‌ای برای گرفتن بوی زهم مرغ از قدیمی‌ترین ترکیبات توصیه شده هستند.

اگر مرغ را با مقداری زعفران دم کرده غلیظ، پیاز و سیر بپزید کاملا بوی زهم مرغ گرفته می‌شود. این روش به خصوص برای درست کردن زرشک پلو یا چلو مرغ مجلسی و رستورانی بسیار کارساز است.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی را حتما با مرغ پرتقالی امتحان کنید. طعم آن بی‌نظیر می‌شود.

زنجبیل تازه و هویج هم بوی زهم یا بوی زُخم مرغ را از بین می‌برند.

ترکیب زنجبیل تازه، سیر له شده، یک عدد فلفل سبز چرخ کرده، مقداری گشنیز و کمی زیره که همه با هم له شده‌اند را به مرغ شسته شده بمالید و مرغ را ۲ الی سه ساعت با آن‌ها مرینیت کنید.

بعد از میل کردن پرتقال پوست آن را دور نیندازید، پوست‌های پرتقال را خشک کنید و در یک شیشه دربسته در جای خشک و خنک نکهداری کنید. هر بار که می‌خواهید مرغ بپزید یک تکه پوست پرتقال خشک شده را در آب مرغ بیندازید تا بوی بد مرغ را بگیرید.

طرز تهیه‌ی مرغ پرتقالی مجلسی؛ روش‌های گرفتن بوی زهم مرغ



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • مرکز جامع سلامت شهر کلمه به زودی افتتاح می شود/ 80 درصد فضاهای فیزیکی بهداشت و درمان دشتستان نوسازی شده است
  • جناب نماینده! قحطی پتروشیمی که نیامده، بسم‌الله
  • استارت فوتسال محلات شهر برازجان جام ۱۵ با قدرت نمایی مدعیان / تصاویر
  • سرنوشت باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی
  • تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • انتخاب هیئت رئیسه جدید شورای هماهنگی روابط عمومی های ادارات شهرستان دشتستان
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه ٣۵٠٠ واحدی سازمان انرژی اتمی
  • بازنده جنگ سخت را برنده جنگ نرم نکنید
  • خط و نشان مدعیان قهرمانی ادوار گذشته در شب دوم مسابقات فوتسال محلات شهر برازجان
  • سفر قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور به عسلویه و دیدار با علما و مسئولین منطقه
  • حضور تیرانداز دشتستانی در مسابقه کشوری بنچ رست ۲۵ متر
  • حجاب، این کلاف سر در گم
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • اسرائیل را چه باید؟
  • شهردار جدید سعدآباد منصوب شد
  • اطلاعیه فرماندهی انتظامی بوشهر پیرامون حجاب صادر شد
  • .: مهدیار حدود 22 ساعت قبل گفت: عالی بود مثل همیشه ...
  • .: شهرزاد آبادی حدود 3 روز قبل گفت: درودتان باد. همگی چند ...
  • .: لیلادانا حدود 7 روز قبل گفت: درود بردکتربایندری ودکترفیاض بزرگوار. ...
  • .: علی حدود 8 روز قبل گفت: بسیار عالی پاینده باشید ...
  • .: شااکبری حدود 8 روز قبل گفت: درود بر استاد گرانقدر ...
  • .: ذاکری حدود 9 روز قبل گفت: بسیار عالی. درود خدا ...
  • .: ذاکری حدود 9 روز قبل گفت: خوشحالم که ادبیات پایداری ...
  • .: افسری حدود 9 روز قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 9 روز قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 12 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...