- برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
- جنگ غزه از آزادی بیان غربی پرده برداشت
- پیام خداحافظی عصمت دانش از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهر دالکی پس از ۱۹ سال خدمت
- راهیابی دو کاراته کا بوشهری به اردوی تیم ملی
- پیشکسوتان تکواندو بوشهر با اهدای خون بهار زندگی را هدیه کردند
- قهرمانی ورزشکار بوشهری در مسابقات آزاد تپانچه قهرمانی کشور
- کسب مدال برنز مسابقات بین المللی بر گردن کشتی گیر بوشهری
- راهیابی شطرنج باز دیری به اردوی تیم ملی رده های سنی
- اولین نشست سرپرست هیات بدمینتون استان بوشهر با روئسای شهرستانهای جنوب استان
- تبریک روز شورا توسط رئیس شورای اسلامی شهر وحدتیه
اتحادخبر: : بهتر است یک غذای خوشمزه با مرغ برخلاف دستورات مرسوم دیگر مثل زرشک پلوی مجلسی یا مرغ سوخاری کنتاکی و جوجه کباب و … را هم امتحان کنید که احتمالا کمتر نام آن را شنیدهاید.
به گزارش برترین ها؛ مرغ پرتقالی یک خوراک مرغ یا چلومرغ خوشمزه و مجلسی با سس پرتقال و ادویهجاتی مثل زنجبیل است که اگر یک بار امتحان کنید مشتری همیشگیاش میشوید. طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه مجلسی به علاوه روشهای بینظیر و حرفهای گرفتن بوی زهم مرغ را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم برای ۶ نفر
- مرغ: ۶ تا ۸ تکه
- کره: ۵۰ گرم یا بیشتر
- زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار دلخواه
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- آب پرتقال طبیعی: ۲ یا ۳ لیوان فرانسوی دستهدار
- نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
- زنجبیل: ۱ قاشق مرباخوری (اختیاری)
طرز تهیه
برای درست کردن مرغ مجلسی با سس پرتقال ابتدا تکههای مرغ را با نمک و فلفل سیاه و قرمز و زعفران دم کرده غلیظ مزهدار کنید. اجازه دهید مرغ یک یا دو ساعت در این مواد بمانند تا حسابی مزهدار یا به اصطلاح مرینیت شود. در این فاصله پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن مایع تفت دهید تا پیازها سبک شوند. وقتی رنگ پیازها سبک شد (قبل از اینکه طلایی شوند) کره را اضافه کنید (اگر قصد دارید مرغ پرتقالی با زنجبیل درست کنید در این مرحله زنجبیل را هم اضافه کنید که البته اختیاری است). وقتی کره آب شد تکههای مرغ را به پیاز و کره اضافه کنید.
اجازه دهید روی شعله ملایم گاز مرغها آب بیندازند و با آب خودشان مغز پخت شوند. در این مرحله نباید به مرغها آب یا چیز دیگری اضافه کنید. وقتی مرغها آب انداخت کمی دیگر (به مقدار دلخواه) زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید و اجازه دهید مرغها باز هم بپزند. در این مدت هر از چند گاهی مرغها را زیر و رو کنید تا هر دو طرف مرغها سرخ و طلایی شوند. در این مرحله آب پرتقال را اضافه کنید و شعله گاز را کم کنید تا آب پرتقال به خورد مرغها برود و تبدیل به سس پرتقال شود. در این مرحله نمک سس را اندازه کنید. از این مرحله به بعد بسته به ذائقهتان مقداری چاشنی به مرغ پرتقالی اضافه کنید؛ اگر دوست دارید غذایتان کمی ملس باشد مقداری شکر و کمی هم آبلیمو اضافه کنید در غیر این صورت اضافه کردن نمک کافی است.
نکات مهم مرغ پرتقالی و گرفتن بوی زهم مرغ
خوراک مرغ پرتقالی را میتوانید با مرغ درسته هم تهیه کنید. در این صورت ترجیحا بسته به تعداد نفرات از یک یا چند مرغ کوچک استفاده و با همین دستور پخت آن را تهیه کنید.
آب پرتقال را در همین مرحلهای که گفته شد اضافه کنید در غیر این صورت مرغ تلخ میشود.
در کشورهایی مثل یونان و ایتالیا که پخت مرغ با سس پرتقال بسیار مرسوم و محبوب است در ۱ دقیقه پایانی پخت کمی عسل به سس پرتقال اضافه میکنند.
وقتی پرتقال را آب میگیرید همراه با آن مقداری از پالپ پرتقال هم همراه آن باشد تا سس به غلظت مناسبی برسد.
استفاده از آب پرتقال صنعتی توصیه نمیشود، چون عطر و رایحه آب پرتقال طبیعی را ندارد.
طرز تهیه بلدرچین، بوقلمون، اردک یا هر گوشت سفید دیگری با سس پرتقال به همین ترتیب و با همین دستور پخت است.
طرز تهیه مرغ پرتقالی در کشورهای شرق آسیا بسیار مرسوم و محبوب است.
اما بوی زهم مرغ را چگونه از بین ببریم؟ برای گرفتن بوی زهم مرغ جهت درست کردن انواع غذا با مرغ چندین روش وجود دارد. یک روش مزهدار کردن مرغ با نمک و فلفل و زعفران است. یک روش دیگر مرینیت کردن مرغ با زردچوبه، نمک، فلفل و روغن زیتون است. تمام قسمتهای مرغ را به این مواد آغشته کنید و به مدت ۲ الی سه ساعت در یخچال نگهداری کنید. سپس مرغ را با کمی رزماری، پیاز، ۱ یا دو حبه سیر، پوست پرتقال و پوست لیموترش روی شعله ملایم گاز بپزید.
یک روش دیگر گرفتن بوی زهم مرغ استفاده از برگ بو و هویج در آب مرغ موقع پخت آن است.
سیر و پیاز و فلفل دلمهای برای گرفتن بوی زهم مرغ از قدیمیترین ترکیبات توصیه شده هستند.
اگر مرغ را با مقداری زعفران دم کرده غلیظ، پیاز و سیر بپزید کاملا بوی زهم مرغ گرفته میشود. این روش به خصوص برای درست کردن زرشک پلو یا چلو مرغ مجلسی و رستورانی بسیار کارساز است.
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی را حتما با مرغ پرتقالی امتحان کنید. طعم آن بینظیر میشود.
زنجبیل تازه و هویج هم بوی زهم یا بوی زُخم مرغ را از بین میبرند.
ترکیب زنجبیل تازه، سیر له شده، یک عدد فلفل سبز چرخ کرده، مقداری گشنیز و کمی زیره که همه با هم له شدهاند را به مرغ شسته شده بمالید و مرغ را ۲ الی سه ساعت با آنها مرینیت کنید.
بعد از میل کردن پرتقال پوست آن را دور نیندازید، پوستهای پرتقال را خشک کنید و در یک شیشه دربسته در جای خشک و خنک نکهداری کنید. هر بار که میخواهید مرغ بپزید یک تکه پوست پرتقال خشک شده را در آب مرغ بیندازید تا بوی بد مرغ را بگیرید.
تازه ترین خبرها
- برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
- پیام خداحافظی عصمت دانش از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهر دالکی پس از ۱۹ سال خدمت
- راهیابی دو کاراته کا بوشهری به اردوی تیم ملی
- پیشکسوتان تکواندو بوشهر با اهدای خون بهار زندگی را هدیه کردند
- قهرمانی ورزشکار بوشهری در مسابقات آزاد تپانچه قهرمانی کشور
- کسب مدال برنز مسابقات بین المللی بر گردن کشتی گیر بوشهری
- راهیابی شطرنج باز دیری به اردوی تیم ملی رده های سنی
- اولین نشست سرپرست هیات بدمینتون استان بوشهر با روئسای شهرستانهای جنوب استان
- تبریک روز شورا توسط رئیس شورای اسلامی شهر وحدتیه
- حساب بانکی چه کسانی مشمول مالیات میشود؟
- ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کشها خطر پارکینسون را افزایش میدهد
- حکم بازداشت نتانیاهو در آستانه صدور
- بهترین پنالتی زن تاریخ فوتبال کیست؟
- آیا انسان واقعا «اختیار» دارد؟
- چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
- 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
- ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
- سرپرست اسبق استقلال مسافر نیویورک شد
- کارشناس فوتبال: پرسپولیس با تعویض های اوسمار بازنده شد
- اگر هر روز طناب بزنید چه اتفاقی برای اتحادخبرتان می افتد؟
- اگر صافی کف پا نوعی بمب ساعتی نباشد چه؟
- عملیات احداث پارک بانوان برازجان آغاز شد
- هشدار به کشاورزان ۳۱ استان با ورود سامانه بارشی جدید از سهشنبه
- استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد
- همبستگی دانشگاه پیامنور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
- استان فارس ظرفیتهای قابل توجهی در ایجاد زنجیرههای ارزش دارد
- کلاسهای مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشتماه دایر است
- مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری میشود
- حضور ۲۰ واحد تولیدی و فعال استان بوشهر در نمایشگاه ایران اکسپو
- بیعدالتی پتروشیمیها در حق مردم استان بوشهر پذیرفتنی نیست
- ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
- طرحهای اقتصادی در سواحل توسعه مییابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
- صاحبان صنایع استان بوشهر برای جذب دانشجویان بورسیه اقدام کنند
- ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
- عقبماندگیهای اجرای طرح فیبر نوری در استان بوشهر جبران شود
- پوشش بین المللي برنامه های روز ملی خلیج فارس با حضور ١٩ شبکه مختلف تلویزیونی خارجی
- پیام شهردار برازجان به مناسبت گرامیداشت نهم اردیبهشت ماه؛ روز شوراها
- فال روزانه ۱۴۰۳.۰۲.۰۹
- عناوین روزنامههای ورزشی امروز1403/02/09
- عناوین روزنامههای امروز1403/02/09
- قطعی شدن صعود تیم های مدعی به دور بعد
- مطالبه فعالان اقتصادی استان بوشهر تعطیلی شنبه است
- سفر قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور به عسلویه و دیدار با علما و مسئولین منطقه
- رئیس دانشگاه کراچی در حالی که لباس مخصوص این مراسم را بر تن کرده بود، مدرک دکترای افتخاری را به رئیسی داد / سال ۹۶ در روسیه بدون حضور مقامات ارشد دولتی، به روحانی مدرک دکترای افتخاری دادند
- طرحهای مقابله با تنش آبی در نقاط مختلف استان بوشهر اجرا میشود
- حفاظت از لاکپشتهای دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
- ۴ هزار و ۱۹۳ نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
- شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
- علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
- هواشناسی ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / رگبار و رعدوبرق در مرکز و شرق کشور