امروز: پنجشنبه 22 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 11 دي 1398 - 08:28
اتحادخبر: سعید نمکی وزیر بهداشت ایران روز سه شنبه در نامه‌ای به دبیرکل سازمان بهداشت جهانی با انتقاد از تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران نوشت: تحریم‌های واشنگتن تهیه و واردات دارو و وسایل پزشکی را برای شهروندان ما غیر ممکن کرده است.

اتحادخبر: سعید نمکی وزیر بهداشت ایران روز سه شنبه در نامه‌ای به دبیرکل سازمان بهداشت جهانی با انتقاد از تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران نوشت: تحریم‌های واشنگتن تهیه و واردات دارو و وسایل پزشکی را برای شهروندان ما غیر ممکن کرده است.

 

نمکی با اشاره به تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران در نامه‌ای به "تدروس آدانوم" نوشت: همانطور که مسلماً آگاه هستید، ایرانیان قربانی جنگ اقتصادی هستند که توسط دولت ایالات متحده آمریکا تحمیل شده است.

 

براساس این نامه؛ محدودیت‌های شدید اعمال شده توسط آمریکا تهیه و واردات دارو و وسایل پزشکی را برای شهروندان ما غیر ممکن کرده است. در حالی که دولت آمریکا مدعی است که تحریم‌های اقتصادی آنان علیه ایران شامل دارو، مواد غذایی و وسایل پزشکی نمی‌شود، اما واشنگتن تقریبا تمام معاملات مالی ایران از طریق سیستم بانکی بین المللی را مسدود کرده است.

 

به نوشته نمکی آمریکا با اعمال قوانین سختگیرانه در حقیقت انجام معاملات بشردوستانه توسط شرکت‌ها را محدود کرده و مانع ورود کالاهایی پزشکی به ایران است.

 

نمکی: آمریکا دسترسی ایران به دارو را محدود کرد

 

وزیر بهداشت ایران در ادامه افزود: به دنبال نامه قبلی من در تاریخ ۱۷ نوامبر (۲۶ آبان) ۲۰۱۹، اوضاع بدتر شده است و ما برای رفع این اوضاع وخیم، مطلقاً اقدامی از جامعه بین المللی و به ویژه هیچ یک از نمایندگان سازمان ملل ندیده‌ایم.

 

براساس نامه نمکی به مدیر کل سازمان بهداشت جهانی، آمریکا با تحریم ایران، نه تنها متهم به انجام "تروریسم اقتصادی" است، بلکه علیه شهروندان ایرانی دست به ارتکاب جنایت علیه بشریت زده است.

 

نمکی با اشاره به تحریم‌های آمریکا متذکر شد که موانع عمده بر واردات مواد غذایی، دارو و وسایل پزشکی و گزینه‌های درمانی موجود برای بیماران ایرانی تأثیر گذاشته است. به طور خاص، من بر تحریم‌های جدید آمریکا علیه داروهای ۳۴۵ بیمار موکوپلی‌ساکاریدوز (MPS) متذکر می‌شوم که دو شرکت آمریکایی مانع ارسال داروهای این نوع از بیماری به ایران می‌شوند.

 

به نوشته نمکی، جمهوری اسلامی ایران همواره بر اساس منافع مشترک و احترام متقابل به دنبال تعامل سازنده و عزتمندانه با جهان بوده است. در مقابل، ایالات متحده بدون توجه به حقوق بین الملل و منشور سازمان ملل با خروج یکجانبه از توافق هسته‌ای تحریم‌های اقتصادی علیه ایران اعمال کرده است.

 

وزیر بهداشت ایران به مدیر کل سازمان بهداشت جهانی یاد آور شد که می‌خواهم به شما اطلاع دهم که صدها کودک ایرانی مبتلا به MPS به دلیل کمبود داروهای فوق در معرض خطر مرگ و میر و عوارض جانبی قرار گرفته‌اند.

 

پیش از این محسن اسدی لاری مدیرکل امور بین الملل وزارت بهداشت عصر سه شنبه در توییتر خود نوشت: در حالی که جهان سال نو میلادی را جشن می‌گیرد، بیماران ام پی اس در ایران به دلیل امتناع دو شرکت داروسازی آمریکا از ارائه محصولات انحصاری خود به کودکان بی گناه ایرانی، از بیماری به شدت رنج می‌برند.

 

 

 

ایرنا

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی، شرط برگزاری باشکوه پیاده‌روی بزرگ ولایت است
  • خبرنگاران نقش اساسی در امر توسعه و تحقق عدالت و تحولات جامعه دارند
  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • خبرنگاران بوشهری؛ راویان بی ادعای روزهای آتش و امید
  • پیام مدیرعامل و نائب رئیس هیات مدیره شرکت پتروشیمی جم پیلن به مناسبت روز خبرنگار
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت توسعه پلیمر کنگان به مناسبت روز خبرنگار
  • رسانه‌ها چشم بیدار جامعه و مطالبه‌گر مسئولانه‌اند
  • اولین و جوان‌ترین بانوی بازنشستهٔ خبرنگار دشتستان تجلیل شد
  • پیام تبریک مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر به مناسبت روز خبرنگار
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • وزارت دفاع: خبرنگاران، یاوران و همراهان راهبردی صنعت دفاعی کشور هستند
  • نمایشگاه عکس انفرادی «روایت مشک‌» اثر یلدا خادمی در برازجان افتتاح شد
  • قرارداد توسعه گریدهای جدید پلی‌پروپیلن بین جم‌پیلن و پژوهشگاه پلیمر امضا شد؛ گامی برای افزایش ارزش‌آفرینی و سودآوری پایدار
  • اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است
  • قرعه کشی مرحلی پلی آف لیگ دسته دوم کشور/ شاهین عامری میزبان دور برگشت شد
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • توسعه ورزش بدمینتون در بوشهر، اولویت رده‌های پایه و ساحلی
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • آئین تقدیر از شهردار و دهیاران بخش مرکزی دشتستان برگزار شد
  • ورزش همچنان کلید داشتن قلبی سالم‌تر است
  • «آقای ونس؛ اُوه آقای ونس»
  • بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی بیماران سرطانی بوشهر با حضور وزیر بهداشت و استاندار بوشهر
  • آنتن ضعیف، کسب‌وکار را زمین‌گیر کرده است
  • هرمز؛ میدان آزمون انسانیت گم شده ترامپ
  • تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته شتاب می‌گیرد
  • چشم بارانی
  • ظرفیت‌های درمانی فارس در خدمت استان‌های جنوبی قرار می‌گیرد
  • .: فریده فهیمی حدود 3 روز قبل گفت: مغز مریزاد، امیدخان دریسی ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 4 روز قبل گفت: تعداد زیاد متخصص و ...
  • .: مهدی طاهری نیا حدود 4 روز قبل گفت: بازم مثل همیشه زیبا ...
  • .: مهدوی حدود 4 روز قبل گفت: به به 🙏 ...
  • .: غلامرضا بردستانی حدود 6 روز قبل گفت: با تبریک به مردم ...
  • .: محمد حدود 10 روز قبل گفت: میز اقتداری که منتظر ...
  • .: ا ارمی حدود 15 روز قبل گفت: بسیار عالی ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 16 روز قبل گفت: بسیار عالی 👌🌹 ...
  • .: بهار حدود 16 روز قبل گفت: 🤲🤲🤲 ...
  • .: فعال محیط زیست حدود 17 روز قبل گفت: از توجه حضرتعالی به ...