امروز: سه شنبه 17 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 12 شهريور 1398 - 07:14

اتحادخبر: براساس نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما از پر مخاطب ترین برنامه‌های سیما در مرداد ۹۸، عصر جدید شبکه سه با ۶۲.۴ درصد پربیننده ترین برنامه تلویزیون شد و شبکه نسیم نیز با ۵ برنامه از میان ده برنامه پرمخاطب در صدر شبکه‌های سیما قرار گرفت.

اتحادخبر: براساس نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما از پر مخاطب ترین برنامه‌های سیما در مرداد ۹۸، عصر جدید شبکه سه با ۶۲.۴ درصد پربیننده ترین برنامه تلویزیون شد و شبکه نسیم نیز با ۵ برنامه از میان ده برنامه پرمخاطب در صدر شبکه‌های سیما قرار گرفت.

 

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، مرکز تحقیقات صداوسیما در نظر سنجی مرداد امسال با اعلام میزان برنامه‌های پربیننده هر شبکه، آمار بیننده‌های تلویزیون را در دومین ماه تابستان ۸۰.۳ درصد اعلام و ۱۰ برنامه پرمخاطب سیما را معرفی کرد. به این ترتیب، عصر جدید از شبکه سه، منتخب دورهمی و کودک شو از شبکه نسیم، مستند حیات وحش از شبکه مستند، سمت خدا از شبکه سه، به خانه برمی‌گردیم از شبکه پنج، وقتشه از شبکه نسیم، دستپخت از شبکه یک، ویتامین خ از شبکه نسیم و خانه ما از شبکه نسیم، ۱۰ برنامه پرمخاطب سیما هستند.

 

عصر جدید پرمخاطب‌ترین برنامه سیما شد

 

در این نظر سنجی با جامعه آماری افراد ۱۲سال و بالاتر در تهران و ۳۲ شهر دارای مرکز صدا وسیما ۸۰.۳ درصد پاسخ گویان بیننده برنامه‌های سیمای جمهوری اسلامی ایران بوده اند. این آمار شامل همه برنامه‌های سیما در قالب های فیلم و سریال، مسابقه، سخنرانی، گفت‌وگو، برنامه‌های ورزشی و اخبار بوده است.

 

بر اساس این نظر سنجی ۷۰.۶ درصد پاسخگویان بیننده حداقل یکی از برنامه‌های در حال پخش سیما بوده اند که بر اساس آن زنان با آمار ۷۳درصد، بیش از مردان «۶۷.۹درصد» به تماشای تلویزیون نشسته اند.

 

در شبکه یک سیما از ده برنامه بررسی شده میزان بیننده برنامه «دستپخت» با ۱۸.۴درصد بیش از برنامه‌های این شبکه بوده است و ۸۳.۲ درصد بینندگان دستپخت در حد زیاد از این برنامه رضایت داشته‌اند.

 

برنامه‌های سیمای خانواده با ۱۳.۳ درصد، پایش با ۱۲.۱درصد و صبح بخیر ایران با ۱۱.۸ درصد در رتبه‌های بعدی این فهرست از نظر میزان بیننده بوده اند.

 

در شبکه دو نیز که شبکه ای با رویکرد خانواده است برنامه «مسابقه محله» بیشتر از ۹ برنامه دیگر این شبکه بیننده داشته است. این مسابقه با ۱۱.۸درصد رتبه اول و برنامه‌های هزار راه نرفته با ۹.۳ درصد، زنده باد زندگی با ۸.۷ درصد و ورزش از نگاه دو با ۶.۴ درصد نظر بینندگان این شبکه را جلب کرده است.

 

از ۹ برنامه شبکه سه برنامه عصر جدید با ۶۲.۴درصد بیشترین بیننده را به خود اختصاص داده است و میزان رضایت از برنامه عصر جدید نیز در این بازه یکماهه ۸۸.۶درصد و در حد زیاد بوده است.

 

برنامه‌های سمت خدا با ۲۳.۳درصد، طبیب با ۷.۱درصد و سلام صبح به خیر با ۶.۷درصد در رتبه‌های بعدی این نظر سنجی در شبکه سه بوده اند.

 

در شبکه ۴ سیما از میان ۴برنامه مورد بررسی، برنامه «خیلی دور خیلی نزدیک» با ۲.۱درصد پربیننده تر از برنامه‌های «زاویه» با ۱.۸درصد، شب های هنر با ۱.۶درصد و قصه شب با ۱.۵درصد بوده است.

 

در شبکه پنج سیما نیز از ۹برنامه بررسی شده برنامه «به خانه بر می‌گردیم» با ۲۲.۳ درصد در صدر جدول علاقمندی بیننده‌های این شبکه قرار داشته است و برنامه‌های درشهر و شب فیروزه ای هرکدام با ۸.۹درصد و مستند پنج با ۷.۱ درصد رتبه‌های دوم تا چهارم را کسب کرده اند.

 

از بین ۶ برنامه بررسی شده شبکه مستند برنامه «حیات وحش» با ۳۰.۴درصد بیشترین بیننده را داشته و برنامه «همسفر» با ۸.۲درصد، تاریخ شفاهی با ۵.۵درصد و ۳۶۰درجه با ۴.۷درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

شبکه نسیم در میان ۷ برنامه بررسی شده بالاترین میزان مخاطب را در برنامه دورهمی‌با ۴۹درصد بیننده داشته و برنامه‌های «کودک شو» با ۳۹.۴ درصد، «وقتشه» با ۱۸.۷درصد و ویتامین خ با ۱۶ درصد بیننده در رتبه‌های بعدی هستند.

 

در این نظر سنجی از میان ۴ برنامه بررسی شده شبکه سلامت، برنامه ضربان با ۱۳.۷درصد پربیننده تر از دیگر برنامه‌ها بوده است و برنامه‌های «مادر، کودک، تندرستی» با ۸.۸درصد، «دهکده تندرستی» با ۷.۳درصد و «حال خوب » با ۴.۹ درصد در مراتب بعدی علاقمندان این شبکه قرار دارند.

 

از ۶ برنامه بررسی شده شبکه قرآن سیما برنامه «یاد خدا» با ۹.۶درصد بیننده مقبول تر از برنامه‌های، تلاوت های درخواستی» با ۸.۱درصد، «مسابقه اسرا » با ۵.۷درصد و «طرح ملی بشارت» با ۴.۹درصد بوده است.

 

ویدئو چک در میان ۴ برنامه بررسی شده شبکه ورزش سیما با ۱۳.۹درصد بیننده اول شده و برنامه‌های لذت فوتبال با ۱۲.۵درصد، «از شنبه» با ۵.۵درصد و «ورزش صبحگاهی» با ۵.۴درصد بیننده در رتبه‌های بعدی هستند.

 

در شبکه آموزش در میان ۶ برنامه بررسی شده برنامه «دکترسلام» با ۱۳.۸ درصد بیننده در صدر علاقمندی مخاطبان این شبکه قرار گرفته است و برنامه ای «قندپهلو» با ۹.۳، «صبحی دیگر با ۷درصد و «من می تونم » با ۲.۱درصد پس از آن قرار گرفته اند.

 

از ۷برنامه بررسی شده در شبکه افق نیز برنامه «مستند مسابقه فرمانده» با ۹.۸درصد اولین انتخاب بیننده‌ها بوده است و برنامه‌های «جهان آرا» با ۵درصد، «عصرانه» با ۳.۴درصد و «دیده شو » با ۱.۷ درصد انتخابهای بعدی آن‌ها بوده اند.

 

 

 

ایرنا


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • مدیرعامل شستان: تقویت فرهنگ سازمانی و اخلاق حرفه‌ای ضرورتی راهبردی است
  • اهدای اعضای بدن رئیس بانک توسعه تعاون شعبه کنگان به بیماران نیازمند
  • انبار احتکار روغن موتور و لوازم خودرو در بوشهر کشف شد
  • حماسه شهدای خلیج فارس به یک گفتمان زنده برای نسل امروز تبدیل شود
  • تداوم شرجی و غبار محلی در استان بوشهر؛ وضعیت دریا تا پنجشنبه آرام است
  • استاندار بوشهر: رفتار شایسته در پاسخگویی به مطالبات مردم ضروری است
  • امام جمعه دشتستان: هم‌افزایی ارکان مسجد برای جذب قشر جوان ضروری است
  • فرماندار دشتی: سمن‌ها نقش مهمی در اجرای طرح محله‌محور دولت دارند
  • جهش ۳۶۸ درصدی جابه‌جایی کالاهای اساسی در بوشهر
  • شیراز و چالش مطب‌هایی که در خانه‌های مسکونی جا گرفتند
  • اعضای جوان ۳۳ ساله دشتستانی به بیماران نیازمند عضو اهدا شد
  • پرونده‌های تغییر کاربری و احداث بنا در استان بوشهر بررسی شد
  • وضعیت «آنفلوانزا» در فصل سرما؛ چه کسانی واکسن بزنند
  • مهرانگیز: عوارض خودرو به نفع شهرداری‌های استان وصول می شود
  • مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • مدیریت حراست پتروشیمی بوشهر به یک مدیر جوان و باتجربه سپرده شد
  • «رآکتور»
  • وزنه‌برداری ایران در آستانه ناگویا/ انتخاب هدفمند یا ریسک روی مدال؟
  • هشدار سازمان تأمین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • تحول در زیرساخت‌های انرژی؛ ظرفیت برق خورشیدی دشتی ۱۲ برابر شد
  • تنوع‌بخشی به عرضه محصولات آریاساسول با تولید و فروش پلیمر به صورت پودر
  • حمایت فروشگاه تفنگ ایران از تیم‌های تیراندازی دشتستان در لیگ استانی
  • کشف ۲.۵ تُن مواد مخدر در فارس طی ۱۰ روز؛ ۷ باند قاچاق منهدم شد
  • قدردانی مدیرعامل پتروشیمی جم از تلاشگران »مبین انرژی خلیج‌فارس« / از راه‌اندازی بویلر هشتم تا پایداری یوتیلیتی پتروشیمی‌ها
  • ظرفیت‌های گردشگری اقلید در انتظار سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌ها
  • بوشهر؛ پرچمدار تاریخی ایران در مصاف با استعمار
  • استعدادیابی رایگان تیراندازی با کمان در بوشهر؛ نونهالان بوشهری در مسیر المپیاد استعدادهای برتر کشور
  • قوه قضائیه: علت آسیب‌های اجتماعی باید پیش از وقوع بحران شناسایی شود
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • 🎥ویدیو/توافق ایران و عمان بر سر نقشه تردد در تنگه هرمز
  • موکب‌های روستایی در راه حسین(ع)
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • اجرای انفجار کنترل‌شده اکتشاف در معدن سیمان شیراز
  • شناسایی ۹ انبار احتکار کالا به ارزش بیش از ۵۰۳ میلیارد ریال در فارس
  • 🎥ویدیو/مشاهده کفتار راه‌راه در منطقه حفاظت‌شده شاهزاده ابراهیم و تنگ باهوش
  • .: دشتستان حدود 2 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 5 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 8 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 10 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 12 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 13 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 14 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 16 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 17 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 17 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...