امروز: دوشنبه 16 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 10 فروردين 1398 - 10:23

اتحاد خبر : استقلال تهران امروز در هشتاد و نهمین شهرآورد پایتخت در ورزشگاه آزادی مقابل پرسپولیسی قرار می‌گیرد که بیش از گذشته به صدرنشینی و یکه تازی در کورس رسیدن به عنوان قهرمانی امیدوار است. مردان برانکو ایوانکوویچ سال گذشته را با ایستادن در این رتبه آغاز کرده و با همین روند به پایان رساندند اما اکنون با حریفی مواجه هستند که می‌تواند در صورت شکست آنها به نوار صدرنشینی خاتمه بدهد.

اتحاد خبر : استقلال تهران امروز در هشتاد و نهمین شهرآورد پایتخت در ورزشگاه آزادی مقابل پرسپولیسی قرار می‌گیرد که بیش از گذشته به صدرنشینی و یکه تازی در کورس رسیدن به عنوان قهرمانی امیدوار است. مردان برانکو ایوانکوویچ سال گذشته را با ایستادن در این رتبه آغاز کرده و با همین روند به پایان رساندند اما اکنون با حریفی مواجه هستند که می‌تواند در صورت شکست آنها به نوار صدرنشینی خاتمه بدهد.

 

تیم تحت هدایت وینفرد شفر پس از فراز و نشیب‌های فراوانی که در سال گذشته داشت با خریدهای هوشمند در پنجره نقل و انتقالات زمستانی رفته رفته به آمادگی بسیاری رسید و در حالیکه شاید هفته‌های قبل به کسب عنوان سهیمه لیگ قهرمانان آسیا فکر می‌کرد اکنون خود را یکی از مدعیان بزرگ قهرمانی می‌بیند و شانس فراوانی دارد تا با برتری با یک نبرد سنتی در رتبه نخست جدول رده بندی قرار بگیرد.

 

بررسی عملکرد استقلال در نیم فصل دوم نشان می‌دهد آبی پوشان چه عملکرد رو به رشد و هماهنگی داشته‌اند. آنها از 9 مسابقه در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا تنها دو مرتبه طعم شکست را چشیده‌اند و البته یک بار مقابل العین متوقف شدند. از 21 امتیاز ممکن برای شفر و بازیکنانش در هفته‌های گذشته، آنها تنها یک مسابقه خارج از خانه در تبریز را واگذار کردند و اکنون با بیشترین تفاضل گل با 43 امتیاز در رتبه دوم حضور دارند.

 

تعطیلات عید نوروز فرصت مناسبی برای استقلال بود تا پس از سپری کردن یک سال فراموش نشدنی و البته دشوار شرایط روحی روانی آرامی را تجربه کند. تیم شفر البته به دلیل شرایط آب و هوایی که در تهران پدید آمد مجبور به آماده سازی در چمن مصنوعی شد که همین مسئله ضربه بزرگی به آنها وارد کرد. بخشی از بازیکنان کمتر در تمرینات گروهی شرکت داشتند و اغلب در کلینیک شرایط آماده سازی خود را پیگیری کردند.

 

سید مهدی رحمتی، خسرو حیدری، میلاد زکی پور، روزبه‌ چشمی، آیاندا پاتوسی، علی کریمی، فرشید اسماعیلی، مرتضی تبریزی، آرمین سهرابیان، فرشید باقری، اسماعیل گونکالوس، سید حسین حسینی، داریوش شجاعیان، محسن کریمی، امید نورافکن، پژمان منتظری، محمد دانشگر و گادوین منشا لیست اسامی بازیکنانی هستند که از سوی وینفرد شفر برای این دیدار فراخوانده شده‌اند.

 

در کنار این طارق همام، اللهیار صیادمنش، مهدی قائدی، فرشاد محمدی مهر، میثم تیموری و روح الله باقری شش بازیکنی هستند که در لیست جای نگرفتند. همام و صیادمنش بازیکنانی هستند که به علت مصدومیت غیبتشان موجه بود. محمدی مهر، تیموری و باقری که در تابستان به این تیم ملحق شدند و در اغلب بازی‌ها نیمکت نشین بوده‌اند برای چندمین مسابقه در لیست جای نگرفتند.

 

خط خوردن وریا شوک بزرگی به طرفداران استقلال در شب مسابقه حساس بود؛ مدافع آبی‌ها که در بازی مقابل العین مصدوم شده بود طی چند روز گذشته با تدابیر کادرفنی تمرینات سبک را پیگیری می‌کرد که در پایان تمرین دیروز از ناحیه کشاله دچار آسیب دیدگی شد و از لیست خط خورد.

 

حسینی یا رحمتی؟

 

سوال بزرگ طرفداران استقلال پیش از بازی‌های حساس این تیم طی چند وقت اخیر، استفاده از سیدحسین حسینی یا سیدمهدی رحمتی بوده؛ قطعا انتخاب بین دو سنگربان آماده و طراز اول برای هر سرمربی دشوار خواهد بود. حسینی در سال گذشته اگرچه بسیار تلخی چشید اما رکورد بسته نگه داشتن دروازه در لیگ ایران را شکست و همچنین در آخرین بازی لیگ برتری سال 97 موفق شد مقابل نساجی کلین شیت کند.

 

در طرف مقابل رحمتی با 9 کلین‌شیت رکورددار تعداد کلین‌شیت در تاریخ دربی‌ها است. آمار مقتدرانه سنگربان باتجربه که کوله باری از نکات فنی است می‌تواند مستلزم یک نمایش بی نظیر در بازی امروز باشد و به نظر می‌رسد او انتخاب اول شفر خواهد بود.

 

خط دفاعی

 

خط دفاعی استقلال در سال گذشته با یک مصدومیت یا محرومیت هر یک از بازیکنان این پست حساس، دستخوش تغییر می‌شد و این بار که شفر مهیای یک بازی بزرگ می‌شد خبر مصدومیت وریا غفوری اولین شوک سال جدید به اردوگاه آبی‌ها بود. همانطور که شفر همیشه به استفاده از بازیکنان آماده و با انگیزه تاکید داشته پس قابل پیش بینی است که کمربند خط دفاعی به چه شکل خواهد بود. پژمان منتظری یکی از مهره‌های باتجربه استقلال بوده که سابقه بازی کردن در سمت راست دفاع را دارد و با توجه به مصدومیت جزئی که حیدری داشت و خط خوردن محمدی مهر، فضا برای حضور بازیکن ملی پوش مهیا می‌شود.

 

در پست دفاع میانی اینطور پیش بینی می‌شود که روزبه چشمی برای چندمین بار در فصل جاری یک خط عقب‌تر بازی کند و برای بازی جذاب امروز در کنار محمد دانشگر باشد. در پست بال چپ دفاع شفر اگرچه آرمین سهرابیان و امید نورافکن را در اختیار دارد شانس حضور میلاد زکی پور بیشتر است. سهرابیان کمتر در این پست به میدان رفته و نورافکن هم با توجه به بازی‌های مقدماتی المپیک خسته است.

 

خط میانی

 

فرشید باقری و علی کریمی دو بازیکن کلیدی شفر در وسط پیکار بزرگ خواهند بود. باقری با ارسال‌هایی که اخیرا در رساندن آنها به مهاجمان مهارت پیدا کرده چشم نواز نشان داده و کریمی هم اگرچه به دلیل مصدومیتی که داشته در روند ایده آلی نبوده اما نزد شفر قابل اعتماد است. پیش بینی از سیستم بکار گرفته شده از شفر برای شهرآورد 89 چینشی است که او علاقه فراوانی به آن دارد. در سیستم 1-3-2-4 شفر به احتمال فراوان آیاندا پاتوسی، داریوش شجاعیان و اسماعیل گونکالوس حضور دارند. هر سه بازیکن سرعت فوق العاده‌ای در جابجایی توپ داشته و می‌توانند روز سختی را برای بازیکنان حریف رقم بزنند. فرشید اسماعیلی هم دیگر بازیکنی است که شانس مناسبی برای فیکس شدن برابر شاگردان برانکو ایوانکوویچ دارد.

 

یک مهاجم و یک نبرد

 

گادوین منشا نام آشنای چند روز اخیر محافل فوتبالی بوده؛ مهاجمی که در زمستان پرسپولیس را به مقصد استقلال ترک کرده در هفته گذشته هجمه‌های زیادی را تحمل کرد و شفر اعلام کرد با آرامش مناسب آماده یک بازی بزرگ است. منشا آشنایی زیادی با سبک بازی و تاکتیک‌های پرسپولیس دارد و حضور او به عنوان یک برگ برنده در ترکیب شفر قابل پیش بینی است.

 

بدین ترتیب چینش بازیکنان استقلال برای بازی مهم امروز به شرح زیر است:

 

سیدمهدی رحمتی، پژمان منتظری، محمد دانشگر، روزبه چشمی، میلاد زکی پور، فرشید باقری، علی کریمی، داریوش شجاعیان، آیاندا پاتوسی، اسماعیل گونکالوس و گادوین منشا

 

 

 

 

 

ایلنا

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • مدیرعامل شستان: تقویت فرهنگ سازمانی و اخلاق حرفه‌ای ضرورتی راهبردی است
  • الگوی «پردیس» برای عبور از تحریم‌های فناورانه
  • درخشش سنگ‌نوردان دشتستانی در مسابقات قهرمانی سنگنوردی سالنی استان بوشهر
  • حماسه شهدای خلیج فارس به یک گفتمان زنده برای نسل امروز تبدیل شود
  • انبار احتکار روغن موتور و لوازم خودرو در بوشهر کشف شد
  • تداوم شرجی و غبار محلی در استان بوشهر؛ وضعیت دریا تا پنجشنبه آرام است
  • ۸ میلیون موتورسیکلت بالای ۱۲ سال در صف اسقاط
  • استاندار بوشهر: رفتار شایسته در پاسخگویی به مطالبات مردم ضروری است
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/15
  • دومین پیروزی شاگردان پیاتزا در آسیا رقم خورد؛ صعود در رنکینگ جهانی
  • پاسخ موشکی سپاه در خلیج فارس؛ ناو هواپیمابر و ناوشکن آمریکا هدف حملات
  • امام جمعه دشتستان: هم‌افزایی ارکان مسجد برای جذب قشر جوان ضروری است
  • واکنش مدیرکل دارو به آزادسازی داروی بیماران خاص
  • ایران و ویتنام به‌دنبال عبور از واسطه‌ها و توسعه تجارت مستقیم
  • تحصیل ۲۵۶ هزار دانش‌آموز در استان بوشهر؛ تراکم در برخی کلاس‌ها
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • مدیریت حراست پتروشیمی بوشهر به یک مدیر جوان و باتجربه سپرده شد
  • جهش ۱۲ برابری بودجه مبادلات مرزی و سهم ویژه بوشهر، دشتی و تنگستان| چانه‌زنی‌های بودجه‌ای برای بوشهر
  • «رآکتور»
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/10
  • وزنه‌برداری ایران در آستانه ناگویا/ انتخاب هدفمند یا ریسک روی مدال؟
  • تحول در زیرساخت‌های انرژی؛ ظرفیت برق خورشیدی دشتی ۱۲ برابر شد
  • هشدار سازمان تأمین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • قدردانی مدیرعامل پتروشیمی جم از تلاشگران »مبین انرژی خلیج‌فارس« / از راه‌اندازی بویلر هشتم تا پایداری یوتیلیتی پتروشیمی‌ها
  • تنوع‌بخشی به عرضه محصولات آریاساسول با تولید و فروش پلیمر به صورت پودر
  • راه رئیسعلی، راه ماندگار وطن دوستی»؛ طنین فریادهای استعمارستیز
  • کشف ۲.۵ تُن مواد مخدر در فارس طی ۱۰ روز؛ ۷ باند قاچاق منهدم شد
  • حمایت فروشگاه تفنگ ایران از تیم‌های تیراندازی دشتستان در لیگ استانی
  • ظرفیت‌های گردشگری اقلید در انتظار سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌ها
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • 🎥ویدیو/توافق ایران و عمان بر سر نقشه تردد در تنگه هرمز
  • موکب‌های روستایی در راه حسین(ع)
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • .: دشتستان 1 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 4 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 8 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 9 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 11 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 12 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 13 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 15 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 16 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 17 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...