امروز: جمعه 07 ارديبهشت 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 03 مهر 1398 - 09:24

اتحادخبر: سیب پخته یکی از آسانترین دسرهایی‌ست که می‌توانید درست کنید. برای این دسر، هسته سیب‌ها را خارج کرده و داخل آن‌ها را دارچین، شکر و آجیل پر می‌کنیم و در فر می‌پزیم تا سیب کاملا پخته و لطیف شود. مزه آن شبیه به پای سیب است، اما بدون مواد پای سیب به همان خوبی و خوشمزگی است.

اتحادخبر: سیب پخته یکی از آسانترین دسرهایی‌ست که می‌توانید درست کنید. برای این دسر، هسته سیب‌ها را خارج کرده و داخل آن‌ها را دارچین، شکر و آجیل پر می‌کنیم و در فر می‌پزیم تا سیب کاملا پخته و لطیف شود. مزه آن شبیه به پای سیب است، اما بدون مواد پای سیب به همان خوبی و خوشمزگی است.

 

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

 

در دنیای غذا‌ها هیچ چیز به اندازه سیب و دارچین ما را به یاد پاییز نمی‌اندازد. هم اکنون که تابستان در حال رفتن است و بوی پاییز نم نَمَک احساس می‌شود، خوب است پیشاپیش به استقبال آن برویم. کشاورزان، مادر‌ها و دانش آموزان و دانشجویان شاید جزو شاخص‌ترین افرادی باشند که این روز‌ها بیش از همه در فکر رسیدن پاییز و اشتغالات مربوط به آن هستند. به زودی هوا خنک‌تر از این هم خواهد شد و شما معنای پاییز واقعی را خواهید دید حتی من هم که در جنوب زندگی می‌کنم با زود تاریک شدن هوا و دورهمی‌های شبانه با همسایه‌ها که به لطف خنک شدن هوا امکان پذیر شده می‌دانم که تابستان پربرکت امسال به زودی ما را ترک خواهد کرد.

 

پاییز در کشور ما یعنی اولین روز ماه مهر در حالی که در کشور‌های غربی علنا با آغاز ماه سپتامبر پاییز آغاز شده و بچه‌ها مشغول درس و مدرسه هستند. اگر شما هم می‌خواهید به پاییز خوش‌آمد بگویید این دسر سیب پخته یکی از بهترین راه‌های ساده، اما شیرین است.

 

مواد تشکیل دهنده دسر سیب پخته چه هستند؟

 

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

 

  • سیب بزرگ: در این دسر از چند نوع سیب می‌توان استفاده کرد، اما سیب قرمز معمولی از همه بهتر است. در بخش نکات به این موضوع بیشتر پرداخته شده است.
  • شکر قهوه‌ای: این نوع شکر به دلیل وجود مقداری ملاس، کمی طعم کاراملی به سیب‌ها می‌دهد در حالی که شکر سفید چنین طعمی را ایجاد نمی‌ند.
  • گردو: این ماده بخش اصلی مواد پر کننده است و طعمی به دسر می‌دهد که در تضاد با طعم سیب است. شما عاشق طعم برشته آن خواهید شد.
  • دارچین و جوز: این دو ماده با همدیگر به عنوان ادویه پاییزی عمل می‌کنند.
  • کره: در اینجا می‌توان از کره نمکی استفاده کرد و دیگر به مواد میانی نمک اضافه نکرد.
  • اسانس وانیل: این ماده را به آرامی اضافه کنید، چون برای هر سیب فقط به چند قطره نیاز دارید.
  • آب سیب: معمولا از آب استفاده می‌شود، اما بکار بردن آب سیب طعم بیشتری به آن می‌افزاید به اضافه اینکه شما می‌توانید پس از پختن سیب‌ها روی آن‌ها کمی بریزید.

مواد لازم

  • سیب بزرگ: ۶ عدد
  • شکر قهوه‌ای روشن: ۶ قاشق غذاخوری
  • گردوی خرد شده: ۱/۲ پیمانه (۵۴ گرم)
  • پودر دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری
  • جوز: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
  • کره نمکی: ۳ قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل: مقداری
  • آب سیب: ۳/۴ پیمانه

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

 

طرز تهیه

 

۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن کنید. سیب‌ها را بشویید و خشک کنید.

۲. در کاسه‌ای کوچک شکر قهوه‌ای، گردو، دارچین و جوز را با هم ترکیب کنید.

۳. ساقه سیب را جدا کنید و با استفاده از قاشق یک حفره ایجاد کنید و هسته‌های سیب را خارج کنید. دقت کنید که در حالی که فضایی با عرض ۲ سانت ایجاد می‌کنید باعث پارگی سیب نشوید و به سمت ته سیب نروید، چون در اینصورت مواد داخلی به بیرون نشت می‌کنند.

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

 

۴. سیب‌ها را داخل ظرفی مناسب بگذارید. این ظرف می‌تواند پیرکس یا شیشه‌ای باشد. مواد مخلوط شکری را به طور مساوی میان سیب‌ها تقسیم کنید و فشار دهید تا اندازه شود. حدود ۴ قطره از اسانس وانیل را روی هر کدام از سیب‌ها بپاشید سپس ۱/۲ قاشق غذاخوری کره روی هر سیب بگذارید.

 

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

 

۵. آب سیب را داخل ته ظرف و اطراف سیب‌ها بریزید. آن را روی سیب‌ها نریزید.

 

۶. این ظرف را بدون گذاشتن هیچ گونه پوششی داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بگذارید. بخاطر داشته باشید که زمان پخت بستگی به نوع و اندازه سیب و مقدار پختی که مد نظر شماست بستگی دارد.

 

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

نکات مهم

  • شما می‌توانید انواع سیب را برای این دسر استفاده کنید از سیب صورتی رنگ گرفته تا قرمز که خودش انواع مختلفی دارد. سیب قرمزی که رگه‌های زرد دارد یا سیب کاملا قرمز خیلی مناسب هستند. یک نوع سیب صورتی پوک هم وجود دارد که برای خوردن خیلی خوب نیست و همه جا گیر نمی‌آید، اما به نظرم برای این نوع دسر مناسب است. حداقل ۱۰ نوع سیب هست که می‌توانید استفاده کنید. سیب‌های شیرین و ترد برای این منظور مناسب هستند.. بخاطر داشته باشید که نوع سیب انتخابی، مدت زمان پخت را تعیین می‌کند.
  • به جای شکر می‌توانید از عسل به عنوان شیرین کننده استفاده کنید.
  • می‌توانید از ادویه پای سیب یا پای کدو در عوض دارچین و جوز استفاده کنید.
  • در صورت دلخواه می‌توانید سیب‌ها را پوست بگیرید، اما پوست ظاهر زیباتری به دسر می‌دهد.
  • می‌توانید به جای گردو از خلال بادام هم استفاده کنید.
  • استفاده از گزینه ارزانتر جو دوسر به جای گردو به همراه کمی شکر دانه درشت می‌تواند گزینه مقرون به صرفه‌تری باشد. در صورتی که از جو دوسر استفاده می‌کنید به منظور اجتناب از تیره رنگ شدن آن‌ها روی سیب‌ها را بگذارید.
  • این دسر را می‌توان همانند سایر دسر‌های گرم با بستنی سرو کرد.

 

 

 

برترین‌ها

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • جناب نماینده! قحطی پتروشیمی که نیامده، بسم‌الله
  • انتخاب هیئت رئیسه جدید شورای هماهنگی روابط عمومی های ادارات شهرستان دشتستان
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • حضور تیرانداز دشتستانی در مسابقه کشوری بنچ رست ۲۵ متر
  • نشست هماهنگی و برنامه ریزی دومین رویداد ملی خواهر برادری در بوشهر برگزار شد
  • این روغن ناجی دیابتی ها، قندخون را بطور کامل شفا می دهد
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان
  • عباس عبدی: چند بار دست در حفره حجاب کردند و گزیده شدند، اما باز هم تکرار می‌‌کنند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1403/02/06
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • رقابت پتروشیمی جم در نمايشگاه Chinaplas 2024 در کنار شرکت‌های بزرگ و قدرتمند دنیا
  • رهبر انقلاب: کارگر رکن جهش تولید است
  • آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت دشتستان
  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • مرکز جامع سلامت شهر کلمه به زودی افتتاح می شود/ 80 درصد فضاهای فیزیکی بهداشت و درمان دشتستان نوسازی شده است
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب
  • مطالبات فعالان محیط زیست از مردم و مسئولان/ آفت محیط زیست زباله های پلاستیکی است/ مسئولان بیشتر از گرفتن عکس پای کار باشند
  • سرنوشت باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی
  • جناب نماینده! قحطی پتروشیمی که نیامده، بسم‌الله
  • تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
  • جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
  • روز سعدی و نکته‌ای نغز از گلستانش
  • انتخاب هیئت رئیسه جدید شورای هماهنگی روابط عمومی های ادارات شهرستان دشتستان
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • نشست فرماندهان پایگاه‌ها و شورای حوزه مقاومت بسیج شهدای پتروشیمی به میزبانی پتروشیمی جم
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه ٣۵٠٠ واحدی سازمان انرژی اتمی
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • اولین واریزی بزرگ برای معلمان در 1403
  • اسرائیل را چه باید؟
  • .: شهرزاد آبادی حدود 22 ساعت قبل گفت: درودتان باد. همگی چند ...
  • .: لیلادانا حدود 5 روز قبل گفت: درود بردکتربایندری ودکترفیاض بزرگوار. ...
  • .: علی حدود 6 روز قبل گفت: بسیار عالی پاینده باشید ...
  • .: شااکبری حدود 6 روز قبل گفت: درود بر استاد گرانقدر ...
  • .: ذاکری حدود 7 روز قبل گفت: بسیار عالی. درود خدا ...
  • .: ذاکری حدود 7 روز قبل گفت: خوشحالم که ادبیات پایداری ...
  • .: افسری حدود 7 روز قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 7 روز قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 10 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 11 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...