امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 29 دي 1391 - 09:02

وی تصریح کرد: برای کاندیداهای شهرها نیز داشتن مدرک لیسانس برای ثبت‌نام کاندیداها الزامی است.

مدیرکل انتخابات وزارت کشور با اشاره به حضور گسترده مردم در انتخابات پیش‌رو گفت: ما به عنوان مجری انتخابات موظف به اجرای قانون در تمام مراحل برگزاری انتخابات هستیم.
 
 حسنعلی نوری در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: انتخابات در جمهوری اسلامی فرصت مغتنمی برای ایران در دنیا محسوب می‌شود و تاثیرگذاری‌های خاص خودش را دارد.
وی با بیان اینکه انتخابات ایران بر احزاب کشور آمریکا نیز تاثیرگذار است افزود: این مسئله در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دیده شد.
وی همچنین با اشاره به برگزاری همزمان دو انتخابات ملی و محلی ادامه داد: برای نخستین بار چنین امری در کشور رخ داده است که برگزاری این انتخابات به سازوکارهای خاص خود احتیاج دارد.
نوری با بیان اینکه بحث آموزش مجریان انتخاباتی از اهمیت بالایی برخوردار است، تصریح کرد: به همین منظور، برگزاری 11 همایش منطقه‌ای در کشور در دستور کار است و تا پایان فروردین سال آتی تمامی جزوات این همایش‌ها در اختیار همکاران و مجریان انتخابات قرار خواهد گرفت.
وی همچنین توجه به مکانیزه کردن انتخابات را از ضرورت‌های این دوره انتخاباتی برشمرد و افزود: در تلاشیم با نظم و هماهنگی در وزارت کشور بر اساس جدول زمان‌بندی شده، همه امور را پیش ببریم و نظم و انضباط و تقید را در این دوره مانند سایر دوره‌ها عملی کنیم.

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/12/07/13901207182759537_PhotoL.jpg
مدیرکل انتخابات وزارت کشور با بیان اینکه یزد از نمونه‌های کشور در زمینه انتخابات مکانیزه است، گفت: برای برگزاری انتخابات مکانیزه و اخذ رای الکترونیک نیاز به مجوز از سوی شورای نگهبان داریم اما به طور یقین بحث فراگیر شدن آن در دستور کار نخواهد بود.
وی از دلایل این امر را ساخت دستگاه‌های مکانیزه اخذ رای و نیز عدم تست آنها برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد.
نوری همچنین پیرامون تغییرات در روند برگزاری انتخابات و یا قوانین انتخاباتی در کشور بیان داشت: عمده‌ترین تغییری که در قانون جدید انتخابات وجود دارد مربوط به شاخص جمعیتی و تعداد اعضای اصلی و علی‌البدل شوراهای اسلامی شهر و روستا است.
وی ادامه داد: بر این اساس کمترین اعضای شوراها در شهرهای با جمعیت 50 هزارنفر دارای هفت نفر عضو اصلی و سه نفر عضو علی‌البدل هستند و بیشترین اعضای شوراها در کلان شهرها دارای 25 عضو اصلی و 10 عضو علی‌البدل هستند.
وی یادآور شد: هر چه به نسبت جمعیت اضافه شود دو نفر نیز به اعضای اصلی در شوراها اضافه خواهد شد.
نوری بیان داشت: در کلانشهر تهران به طور استثناء دارای 31 نفر عضو اصلی و 12 نفر عضو علی‌البدل خواهیم بود.
وی همچنین به مدرک تحصیلی کاندیداهای شوراهای شهر و روستا اشاره کرد و افزود: در روستاهای زیر 1500 نفر باید کاندیداها سواد خواندن و نوشتن داشته باشند و در روستاهای بالای 1500 نفر با مدرک دیپلم ثبت‌نام به عمل خواهد آمد.
وی تصریح کرد: برای کاندیداهای شهرها نیز داشتن مدرک لیسانس برای ثبت‌نام کاندیداها الزامی است.
این مقام مسئول همچنین با اشاره به نظارت بر کاندیداها گفت: این کار به عهده وزارت کشور نیست و ما تنها مجری انتخابات هستیم که این کار مربوط به مجلس شورای اسلامی و انتخاب ناظر نیز برعهده مجلس و نمایندگان در هر استان خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه انتخابات یک کار جمعی و همگانی است، گفت: اجرای عملی قوانین جدید کار دشواری است و نیاز به تلاش و فعالیت جمعی دارد.

* فارس

 

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/14
  • نقشه راه دیپلماسی منطقه‌ای انرژی ایران تصویب و ابلاغ شد
  • آمریکایی‌ها با ملت ایران دشمنی دارند؛ نباید به آنان خوش‌بین باشیم
  • حوالی زندگی
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 30 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...