امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 05 آذر 1396 - 12:30
اتحاد خبر: فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: سپاه و بسیج برای حضور در عرصه‌های مختلف اجتماعی و حل معضلات اعلام آمادگی می‌کنند.

 

اتحاد خبر: فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: سپاه و بسیج برای حضور در عرصه‌های مختلف اجتماعی و حل معضلات اعلام آمادگی می‌کنند.

به گزارش ایسنا؛ سردار محمدعلی جعفری صبح امروز (یکشنبه) در گردهمایی بسیجیان به مناسبت هفته بسیج در حرم امام خمینی (ره)، اظهار کرد: دولتمردان باید بدانند که حل معضلات بزرگ اجتماعی در داخل کشور مثل آسیب‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی بدون حضور و نقش مردم امکان‌پذیر نیست و اراده مردم حتما تعیین‌کننده است و اگر بخواهند بسیج نقش تعیین‌کننده خود را در این زمینه ایفا خواهد کرد.

وی ادامه داد: سپاه و بسیج برای حضور در عرصه‌های مختلف اجتماعی و حل معضلات اعلام آمادگی می‌کند. مسئولان بدانند شکر نعمت استفاده درست از این نعمت است و باید به خاطر داشتن نعمت بسیج شاکر باشیم و به یاد داشته باشیم که با تکیه بر همین مردم و بسیج مشکلات حل می‌شود.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه تصریح کرد: برخلاف عده‌ای که خود را طلبکار این نظام و انقلاب می‌دانند بسیجیان هیچ توقعی ندارند و حتی خود را بدهکار می‌دانند و از کوتاهی‌هایی که اسراف‌هایی احتمالا صورت گرفته استغفار می‌کنند.

جعفری با بیان اینکه بزرگ‌ترین دستاورد الهی، خنثی‌سازی مکر دشمنان است، افزود: می‌بینیم که در مقابل بسیج عمومی شرق و غرب علیه انقلاب اسلامی چه دستاوردهایی نصیب جمهوری اسلامی، امت اسلامی و مقاومت اسلامی در کشور و منطقه شده است. برخورداری از نعمت چنین مردمی بزرگ‌ترین نعمت برای جمهوری اسلامی است.

جعفری بیان کرد: نتیجه فعالیت‌ها و دستاوردهای بسیج این است که هر جا در هر بحران و معضل بزرگ اجتماعی که نیروهای مردمی با اعتقاد و انگیزه سازماندهی درست داشته‌اند و در صحنه حضور پیدا کرده‌اند آن معضل و بحران برطرف شده است. حتی اگر جنگ جهانی علیه جمهوری اسلامی بوده یا جنگ در سوریه که بسیاری از ابرقدرت‌ها مستقیم و غیرمستقیم در آن نقش داشتند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به نقش‌ها و دستاوردهای بسیج یادآور شد: پیش از فرمان تاریخی امام برای تشکیل بسیج،‌ پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع از انقلاب و مقابله با ناامنی‌ها توسط همین مردم صورت گرفت. بعد از فرمان امام هم جنگ علیه ایران شروع شد که در اینجا حضور گسترده و سرنوشت‌ساز بسیج در عرصه‌های مختلف دفاعی به وقوع پیوست.

وی ادامه داد: بعد از پایان جنگ دشمنان ما را رها نکردند و ناامنی‌های مختلفی را به بهانه‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی به وجود آوردند و این حضور گسترده، به موقع و هوشمندانه بسیج بود که باعث خنثی‌سازی این ناامنی‌ها شد.

جعفری مردمداری، محرومیت‌زدایی و امدادرسانی به مردم جامعه را از دیگر نقش‌های بسیج دانست و گفت: نمونه اخیر این موضوع کمک به مردم در زلزله کرمانشاه است. اگر سازماندهی و تقسیم روستاها و ایجاد تشکیلات مناسب توسط سپاه و بسیج نبود معلوم نبود با این وضعیت آب و هوایی چه اتفاقی می‌افتاد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اضافه کرد: کمک به پیروزی جبهه مقاومت اسلامی در منطقه در قالب مدافعین حرم از دیگر فعالیت‌های بسیج بود که اولین یگان در تهران و در قالب تیپ فاتحین حضور گسترده‌ای در مناطق مقاومت داشتند که این غیر از حضور کادرهای مجرب دوران دفاع مقدس بود.

وی با تاکید بر اینکه نقش عمده پیروزی‌ها و موفقیت‌ها در جمهوری اسلامی به نام بسیج بوده است، بیان کرد: این تجربه گرانبها به دیگر کشورها هم منتقل شده است. بسیج امروز الگوی مقاومت و ایستادگی در مقابل نظام سلطه است و این موضوع به سرعت در حال گسترش است. حزب‌الله لبنان، مدافعان مردمی در سوریه که نزدیک ۱۰۰ هزار نفر هستند و نیروهای حشدالشعبی در عراق با تجربه‌گیری از جمهوری اسلامی لشکر عظیمی از شیعه و سنی را تشکیل داده‌اند.

جعفری ادامه داد: اگر این نیروهای مردمی مقاومت در منطقه نبودند مشخص نبود منطقه به دست کدام خائن دست نشانده می‌افتاد. پیروزی‌های اخیر و از بین رفتن پدیده شوم و نحس داعش نتیجه عمل به فرمان تاریخی امام است.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با یادآوری اظهارات امام خمینی (ره) درباره بسیج، بیان کرد: تشکیل بسیج جهانی اسلام یکی از فرامین امام بود که این اتفاق با تشکیل هسته‌های مقاومت در میان مردم منطقه و در بسیاری کشورهای دیگر امروز افتاده و این حلقه‌ها تشکیل شده که شاهد شکل‌گیری بسیج جهانی خواهیم بود.

وی در پایان گفت: امام فرمودند جنگ ما، جنگ عقیده است و امروز دیدیم که در جنگ با داعش هر کس اعتقاد راسخ داشت به سمت جبهه‌های مقاومت شتافت و با داعشی‌ها مقابله کرد. روزی که امام این سخنان را بیان کردند هنوز بسیج جهانی مسلمین تشکیل نشده بود ولی امروز می‌بینیم که این اتفاق در کشورهای اسلامی افتاده است./س



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/13
  • زاهدی‌فرد: طرح شهر فعال در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • ۱۳ آبان نماد استقلال خواهی ملت ایران و تکریم جایگاه دانش‌آموزان است
  • زنگ استکبارستیزی در مدارس بوشهر نواخته شد
  • مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر: ساخت خوابگاه دانشگاه فرهنگیان تسریع شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...