امروز: سه شنبه 23 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 11 خرداد 1396 - 09:49
اتحادخبر: دلایل متعددی در ریزش مو موثر است، با نگاهی به دلایل ذکر شده در این خبر شاید علت ریزش موی شما هم، یکی از این عوامل باشد.
تنها شما نیستید که ریزش مو را تجربه می‌کنید بلکه اکثر زنان چنین اختلالی را تجربه کرده‌اند.
کم شدن مو در زنان به دلایل متفاوتی اتفاق می‌افتد، ولی بحث جدی در این رابطه صورت نگرفته و در بسیاری از موارد دلایل ریزش مو قابل تشخیص و درمان است.
در سال ۲۰۱۳ مقاله‌ای که در مجله‌ی جراحی پلاستیک ترمیمی منتشر شد، عوامل موثر بر ریزش مو را مورد بررسی قرار داد. محققان از یک استراتژی جالب برای مطالعه‌ی عوامل ژنتیکی و رفتاری استفاده کردند.
آن‌ها مجموعه‌ای از ۹۲ دو قلوی همسان را مورد بررسی قرار دادند. هر یک از دوقلو‌ها از چند روش مورد بررسی قرار گرفتند به گونه‌ای که از موهای آن‌ها عکس‌های دیجیتالی گرفته شد، اندازه گیری‌های دقیق از جلوی سر، دو طرف و بالای خط رویش مو‌ها انجام شد، کم پشت شدن مو در هر قسمت از سر توسط متخصص بررسی و پرسشنامه‌ای در مورد رفتارهای آن‌ها در طول زندگی تکمیل گردید.
سپس، ریزش موی هر فرد با رفتارهایش در طول زندگی مرتبط شده و با دو قلوی همسان خود مقایسه شد. تئوری این است که هر دو قلوی همسان، ژنتیک تقریبا یکسان، اما رفتارهای متفاوتی دارند، بنابراین این راهی است تا ببینیم که ژن‌ها در مقابل رفتارها، چقدر بر ریزش مو تاثیر می‌گذارند.
گاهی اوقات عوامل دست به دست هم می‌دهند تا شرایط طاسی افراد را فراهم کنند که یکی از آن‌ها عوامل استرس‌های فیزیکی است.
برای مثال هر نوع استرس فیزیکی مانند عمل جراحی، تصادف و یا یک بیماری شدید مانند آنفولانزا می‌توانند رشد مو را متوقف کنند و ریزش مو تلوژن افلوویوم را در فرد ایجاد می‌کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ یکی دیگر از عوامل که رشد مو را متوقف می‌کند دوران بارداری است. در این دوران به دلیل ترشح هورمون‌هایی خاص رشد مو متوقف و شروع به ریزش می‌کند.
کمبود پروتئین در رژیم غذایی بعد از ۲ الی ۳ ماه تاثیرات منفی خود را به میزان شدیدی بر روی بدن نشان می‌دهد به همین خاطر توصیه می‌شود که با مصرف ماهی، گوشت، تخم مرغ و محصولات لبنی این کمبود را جبران کنند.
همچنین استرس‌های عاطفی که بعد از مسائلی همچون طلاق، بحث و جدل و بیمار شدن نزدیکان به وجود می‌آید نیز می‌تواند در ریزش مو نقش داشته باشد./ص


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 6 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 13 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 17 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 21 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 22 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 24 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 25 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...