امروز: سه شنبه 31 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 21 آذر 1395 - 08:30
اتحادخبر: متقاضیان خرید خودروهای خارجی توجه داشته باشند که مجوز فعالیت واردکنندگان با برندهای اوپل، هوندا، اشکودا، ب.ام.و، سئات، داف، کوماتسو، آئودی، شورولت، TAZZARI ،KTM و HBM NOBA ممکن است به زودی باطل شود.

به گزارش ایسنا: در سال‌های گذشته به دلیل شرایط تحریم، برخی شرکت‌های داخلی مجوز نمایندگی واردات، کالاهای گروه خودرویی (اعم از خودروهای سبک، سنگین و ماشین‌آلات) را نه از تولیدکننده خارجی صاحب برند بلکه از شرکت‌های واسطه اخذ کردند.

با این حال سال گذشته با اجرایی شدن برجام، وزارت صنعت، معدن و تجارت از این شرکت‌ها خواست هر چه زودتر نسبت به مذاکره با شرکت تولیدکننده خارجی صاحب برند و کسب نمایندگی مستقیم اقدام کنند و در غیر این صورت مجوز فعالیت آنها باطل خواهد شد.

به دنبال آن ۱۶ آبان ماه امسال رییس مرکز اصناف و بازرگانان ایران (از زیرمجموعه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت) در نامه‌ای به دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت؛ نام شرکت‌هایی که با واسطه اقدام به اخذ نمایندگی واردات محصولات گروه خودرویی کرده‌اند را اعلام و ابلاغ کرد که از ۱۸ آذر ماه گواهی فعالیت صادره برای این شرکت‌ها ابطال خواهد شد.

طبق این لیست شرکت‌های توان خودرو جی (واردکننده محصولات OPEL)، فامیلی موتور (HONDA)، ایده برنا گروه موتور (SKODA)، پرشیا خودرو (BMW)، کیهان موتور آرین (SEAT و HONDA)، داتیس فرا دیزل آریا (DAF)، ره‌آوران جاده تجارت گامبرون (KOMATSU)، شرکت تولیدی و صنعتی جهان‌رو (TAZZARI)، یکتاز سیکلت کویر (KTM)، آریان یسان ماهان (HBM NOBAS)، فن‌آوری پاسارگاد منطقه آزاد انزلی (AUDI) و سهام پژوهان مهر (CHEVROLET) مجوز نمایندگی خود را از شرکت‌های واسطه اخذ کرده‌اند.

در این زمینه در بخشی از این ابلاغیه با اعلام نام شرکت‌های نامبرده در بالا آمده است: " به استناد ماده ۱۵ دستورالعمل صدور گواهی فعالیت نمایندگان، توزیع کنندگان، شعب و دفاتر شرکت‌های خارجی عرضه‌کننده کالاهای سرمایه‌ای در ایران مصوب ۱۸/۰۶/۱۳۹۵، شرکت‌های مذکور (شرکت‌های نامبرده در بالا) صرفا تا تاریخ ۱۸/۰۹/۱۳۹۵ فرصت دارند تا نسبت به انعقاد قرارداد با شرکت اصلی خارجی (مالک برند) یا شرکتی که اختیار اعطای نمایندگی یا تعیین توزیع‌کننده به آن تفویض شده باشد اقدام کنند، در غیر این صورت گواهی (فعالیت) آنان از اعتبار ساقط می‌گردد".

در این شرایط خبر می‌رسد که با وجود فرا رسیدن موعد مقرر در این ابلاغیه، فعلا این شرکت‌ها تا اطلاع ثانوی می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند تا تصمیم نهایی در این زمینه اتخاذ شود.

در این رابطه رییس مرکز اصناف و بازرگانان ایران به ایسنا گفت:" شرکت‌هایی که در گذشته در زمان تحریم نمایندگی خود را از طریق شرکت‌های واسطه دریافت کرده‌اند اگر اقدام به دریافت نمایندگی مستقیم نکنند مجوز فعالیت آنها باطل خواهد شد".

یدالله صادقی ادامه داد: " در این زمینه مقرر شد با شرکت‌های خارجی صاحب برند مکاتبه‌ و مشخص شود که آیا شرکت‌های واردکننده داخلی که به صورت غیر مستقیم نمایندگی خود را اخذ کرده‌اند، اقدامات لازم برای کسب نمایندگی مستقیم از شرکت صاحب برند را انجام داده‌اند و علاوه بر آن آیا شرکت‌ صاحب برند خارجی تمایلی به اعطای نمایندگی مستقیم به شرکت‌های یاد شده را دارد یا خیر".

وی با بیان اینکه بنابراین فعلا تا زمان مشخص شدن نتیجه این مکاتبات، شرکت‌های نمایندگی غیر مستقیم می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند، خاطرنشان کرد: نمایندگی رسمی خودروساز خارجی در ایران به شرکتی گفته می‌شود که قرارداد خود را با شرکت خودروساز صاحب برند، یا دفاتر منطقه‌ای آن و یا شرکتی که دارای اختیار از شرکت اصلی برای واگذاری نمایندگی باشد، منعقد کرده باشد که در حال حاضر برخی از شرکت‌های فعال در واردات این محصولات فاقد این شرایط هستند و اگر موفق به اخذ نمایندگی مستقیم به عنوان نماینده رسمی نشوند، مجوز فعالیت آنها باطل خواهد شد./ص



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • افتتاح نمایشگاه عکس هنرجویان سینمای جوان برازجان با حضور معاون فرماندار دشتستان
  • سلیمانی رفت؛ مهرجویی سرپرست گمرکات استان بوشهر شد
  • «دقایقی کوتاه با وزیر نفت»
  • با حضور مدیرعامل هلدینگ صباانرژی عملکرد سه ماهه شرکت پتروشیمی جم بررسی شد
  • وقتی رئیس رسانه ملی می‌گوید: کور خوانده‌اید؟!
  • درخشش شرکت توسعه پلیمر کنگان در بیست و یکمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی
  • بازگشت داود جعفری‌فر به قلب تولید جم؛ مدیر مجتمع پلی‌اتیلن سنگین ۲ شد
  • راهبرد جدید «فارس» پس از جنگ/سرکوب قیمتی از مشکلات تولید در صنعت پتروشیمی است/ ظرفیت تولید بر اساس شرایط بازار و سودآوری مورد بازنگری قرار گرفته
  • ارتباط میکروپلاستیک‌های استنشاقی با سرطان ریه
  • زمینه همکاری‌های مشترک اقتصادی و تجاری، در دیدار استانداران بوشهر و سن‌پترزبورگ بررسی شد
  • اهمیت بررسی مواد اولیه داروهای ضروری و حیاتی
  • آریاساسول به مدار کامل و پایدار تولید بازگشت
  • امحای کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ انجام می‌شود
  • استقلال آبروی ایران است؛ به همه بگویید «غول آسیا» از خواب بیدار شد
  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر افزایش می یابد
  • نایب‌رئیس مجلس از یادمان شهدای جنگ رمضان در لامرد بازدید کرد
  • ضرابخانه تاریخی اصفهان
  • وداع باشکوه مردم داراب با سردار شهید «حسین حکیمی»
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • «رآکتور»
  • تأمین مسکن مددجویان در اولویت برنامه‌های بهزیستی است
  • آغاز ساخت«خانه هنر معلولین و مددجویان فارس»با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریالی
  • .: عرفان حدود 8 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 10 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 17 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 19 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 23 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 24 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 26 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 27 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 28 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...