امروز: جمعه 23 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 27 خرداد 1395 - 08:38
عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان:

اتحادخبر: احمدی‌نژاد در عین تخریب دولت روحانی سعی می‌کند تا در جهت اعاده سیاسی اقدام و از عملکرد دولت خود دفاع کند و مهمتر از همه یک تسهیل‌گر برای کاهش محبوبیب روحانی و امکان موفقیت رقبای او در انتخابات باشد.

اتحادخبر: احمدی‌نژاد در عین تخریب دولت روحانی سعی می‌کند تا در جهت اعاده سیاسی اقدام و از عملکرد دولت خود دفاع کند و مهمتر از همه یک تسهیل‌گر برای کاهش محبوبیب روحانی و امکان موفقیت رقبای او در انتخابات باشد.
به گزارش اتحادخبر به نقل از آفتاب؛ حسن رسولی به حضور محمود احمدی نژاد در انتخابات خرداد آینده اشاره کرد و گفت: حدس می‌زنم که احمدی‌نژاد در انتخابات 96 یکی از نقش‌آفرینان فعال خواهد بود. البته اینکه آیا این نقش‌آفرینی با عبور از صافی شورای نگهبان مواجه خواهد شد و از این طریق در جایگاه رقیب اصلی روحانی در انتخابات قرار بگیرد مورد بحث و تردید است.
به گزارش اتحادخبر این عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان ادامه داد: احمدی‌نژاد چه ردصلاحیت بشود و چه نشود یکی از نقش‌آفرینان انتخابات 96 خواهد بود که می‌تواند در سرنوشت انتخابات نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشد.
او در پاسخ به این سوال که آیا چنین امکانی وجود دارد که با حضور احمدی‌نژاد و ردصلاحیت او زمینه را برای ردصلاحیت نامزد اصلاح‌طلبان فراهم کنند، گفت‌: من این مساله را قبول ندارم. من فکر می‌کنم که احمدی‌نژاد با 2 فرض ردصلاحیت‌شدن و تایید‌صلاحیت‌شدن در انتخابات شرکت می‌کند.
رسولی افزود: احمدی‌نژاد اگر ردصلاحیت بشود به عنوان یک کاندیدای سایه و بستر‌ساز برای کاندیداهای رقیب روحانی ایفای نقش می‌کند و از این طریق با برخورد چالشی و انتقادی علیه دولت و مواظع روحانی سعی می‌کند تا به شکلی دولت را در اذهان عمومی زیر‌سوال ببرد.
این عضو شورای عالی اصلاح‌طلبان همچنین به عملکرد دولت دهم اشاره کرد و ادامه داد‌: احمدی‌نژاد در عین تخریب دولت روحانی سعی می‌کند تا در جهت اعاده سیاسی اقدام و از عملکرد دولت خود دفاع کند و مهمتر از همه یک تسهیل‌گر برای کاهش محبوبیب روحانی و امکان موفقیت رقبای او در انتخابات باشد.
به گفته او، هرچند که مجموعه این تلاش‌ها خیلی در رای و نظر مردم تاثیری نخواهد داشت و در نهایت این مردم هستند که انتخاب می‌کنند چه کسی خدمت‌گذار آنان باشد و من فکر می‌کنم که سرانجام این اصولگرایان و احمدی‌نژاد هستند که در انتخابات خرداد 96 شکست خواهند خورد./ص


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • خبرنگاران نقش اساسی در امر توسعه و تحقق عدالت و تحولات جامعه دارند
  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • خبرنگاران بوشهری؛ راویان بی ادعای روزهای آتش و امید
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • پیام مدیرعامل و نائب رئیس هیات مدیره شرکت پتروشیمی جم پیلن به مناسبت روز خبرنگار
  • اولین و جوان‌ترین بانوی بازنشستهٔ خبرنگار دشتستان تجلیل شد
  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت توسعه پلیمر کنگان به مناسبت روز خبرنگار
  • رسانه‌ها چشم بیدار جامعه و مطالبه‌گر مسئولانه‌اند
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • پیام تبریک مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر به مناسبت روز خبرنگار
  • نمایشگاه عکس انفرادی «روایت مشک‌» اثر یلدا خادمی در برازجان افتتاح شد
  • قرارداد توسعه گریدهای جدید پلی‌پروپیلن بین جم‌پیلن و پژوهشگاه پلیمر امضا شد؛ گامی برای افزایش ارزش‌آفرینی و سودآوری پایدار
  • وزارت دفاع: خبرنگاران، یاوران و همراهان راهبردی صنعت دفاعی کشور هستند
  • یائسگی زودرس با فشارخون بالا مرتبط است
  • بوشهر در تنگنای درمان؛ ضرورت تسریع در تکمیل بیمارستان‌ها
  • .: محمد حدود 4 روز قبل گفت: با سلام، مسوولین محترم ...
  • .: فریده فهیمی حدود 4 روز قبل گفت: مغز مریزاد، امیدخان دریسی ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 5 روز قبل گفت: جمع آوری سگ های ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 5 روز قبل گفت: تعداد زیاد متخصص و ...
  • .: مهدی طاهری نیا حدود 5 روز قبل گفت: بازم مثل همیشه زیبا ...
  • .: مهدوی حدود 5 روز قبل گفت: به به 🙏 ...
  • .: غلامرضا بردستانی حدود 7 روز قبل گفت: با تبریک به مردم ...
  • .: محمد حدود 11 روز قبل گفت: میز اقتداری که منتظر ...
  • .: ا ارمی حدود 17 روز قبل گفت: بسیار عالی ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: بسیار عالی 👌🌹 ...