امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 23 مهر 1393 - 13:06

سعید قاسمی

ما و داعش

این روزها داعش فراتر از یک گروه تروریستی بلکه به عنوان یک دولت نوظهور اسلامگرای تندرو در سوریه و عراق می تازد و سایر گروه های تروریستی مانند القاعده را به حاشیه رانده است.داعش توانسته با یک انسجام مناسب و یک رهبری قوی تا به حال دست به عملیات ها و اشغال سرزمین هایی بزند که شاید برای خیلی ها تا چندی پیش قابل تصور نبود.
این فرزند نامبارک سرویس های جاسوسی غرب و هم پیمانان منطقه ای شان، با استفاده از فرصت بدست آمده از شکاف های مذهبی، سیاسی و اجتماعی در منطقه، امروز همچون ماری در آستین، برای خود آنها نیز به خطری استراتژیک تبدیل شده است.فرزند نامبارکی که والدان آن از نسبت دادن آنها به خود ابا دارند و در رسانه ها نقش خود را در تشکیل و مسلح کردن آن انکار می کنند.
این موضوع آنجا خود را نمایان کرد که  وقتی جو بایدن به نقش هم پیمانان آمریکا بدون نام بردن از کشور خاصی، در شکل گیری داعش اشاره کرد، بلافاصله کشورهای منطقه که خود از نقششان آگاه بودند دم به اعتراض گشودند و پس از آن جو بایدن مجبور به عذرخواهی شد.
اکنون در بعد داخلی مسئولان ما در ایران یک سری وظایف و مسئولیت هایی دارند که می توانند با انجام آن، عقایدی را که در داخل پتانسیل پذیرا شدن این تفکرات را دارند در برابر خطر نفوذ تفکر داعش واکسینه کنند و بهانه لازم را به کسانی که درپی گسترش این تفکر در کشور ما هستند ندهند.
در این مجال به ذکر دو نکته اکتفا می کنم، هرچند که این موضوع ساعت ها بحث را می طلبد.
1- اخبار مربوط به داعش در رسانه های ما نباید به صورت غیر واقعی و یا نگفتن تمام واقعیت ها باشد.در دنیای امروز انحصار رسانه ای جایی ندارد،رسانه ملی با اعلام خبرهای یک جانبه، مغرضانه و تنها انعکاس شکست ها و عدم مخابره کامل پیروزی های داعش فقط باعث سلب اعتماد و جذب مخاطب داخلی به رسانه های خارجی و بیگانه خواهد شد.
2- اگر واقع بین باشیم می بینیم که امروز داعش در حال تبدیل شدن به یک تفکر است.تفکری ضد شیعه و ضد اسلام ناب، که در برخی جوامع اهل سنت در سراسر دنیا با وعده های دنیوی و اخروی فریبنده در حال عضوگیری است.در ایران نیز اگر به هر دلیلی با عملکرد ناآگاهانه و اشتباه خود باعث ایجاد تفرقه و کینه توزی بین شیعیان و اهل سنت شویم قطعا خواه نا خواه زمینه را برای جذب عده ای به این تفکرات خطرناک فراهم خواهیم کرد.
آنگونه که از اطلاعات لو رفته از داعشی ها بدست آمده آنها به دنبال خرابکاری و نفوذ در ایران هستند.در اسناد بدست آمده مشخص شده که آنها به دنبال ترور دیپلمات ها،بازرگانان و فعالان اقتصادی و دانشگاهیان ایران هستند.آنها به خوبی می دانند که در منطقه یک قدرت استراتژیک به نام ایران وجود دارد که می تواند با آنها مقابله شدید داشته باشد.
چند روز پیش وزیر اطلاعات در مجلس شورای اسلامی از دستگیری بیش از 130 نفر در ارتباط با گروه های تکفیری در ایران خبر داد، که این می تواند زنگ خطری برای ما باشد.در حال حاضر از نواحی کردستان به ویژه سنندج، بانه، و جوانرود  تعدادی به داعش جذب شده اند.نباید فراموش کرد که فرمانده داعش در بلوچستان پاکستان که در حمله آمریکایی ها در وزیرستان کشته شد از اهالی جوانرود کردستان بود.
پس باید در نظر داشت که در این شرایط بیش از هر موقع باید از اختلاف افکنی و تفرقه پرهیز کرد. برخوردهای ناشایست با جامعه اهل سنت ایران می تواند در این اوضاع که برخی درپی دامن زدن به اختلافات قومی، مذهبی و نژادی هستند و داعش در نزدیکی مرزهای ما به دنبال یک روزنه و فرصت جهت خودنمایی است، سبب جذب افرادی که زمینه تفکرات تند و افراطی را دارند به این گروه ها شوند.
به عنوان مثال چرا خواسته اهل سنت در تهران برای داشتن یک مصلی اختصاصی عملی نمی شود؟ وعده ای که توسط رییس جمهور منتخب در تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری به سنی های زاهدان و مرکز نشین داده شد و قطعا با انجام آن رضایت بیش از پیش برادران اهل سنت ما جلب خواهد شد.
یکی از کارهای مثبت انجام شده در این دولت ساخت عیدگاه اهل سنت در زاهدان بود، که نماز عید قربان امسال در آن خوانده شد.امام جمعه اهل سنت زاهدان در خطبه های نماز این عیدگاه را هدیه نظام جمهوری اسلامی به مردم خواند و گفت این باعث وحدت و اخوت هرچه بیشتر بین شیعه و سنی ساکن در این استان خواهد شد.
پس هر اقدام وحدت آفرینی قطعا تاثیر خود را بر امنیت داخلی کشور نیز خواهد داشت.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
1393/07/24 - 19:51
0
0
جناب قاسمی سلام: از مقاله خوبتان تشکر می کنم. دیدن دوستان در عرصه های مختلف خوشحالم میکند. امیدوارم همیشه موفق وموید باشید. شما فرد متدین ومتعهدی هستید. همکاری با شما در دانشگاه برای من افتخاری بود.
1393/07/24 - 18:51
0
0
خدا نسل این داعشیا رو نابود کنه که شدن نماد افراط گرایی اسلامی... فقط وجهه اسلام خراب کردن...
1393/07/23 - 21:05
0
0
مطلب باارزشی بود اما گروه داعش در عراق وسوریه به خواست دولت آنان جهت سر کوب کردها اقدام میکند !! دلیل واضحی است با توجه به هواپیمای نظامی دولت های عراق وسوریه چرا داعش رابمباران نمی کنند !! چون به شهرهای بغداد ودمشق حمله نمی کنند که حکومت آنان در خطر باشد
1393/07/23 - 15:03
0
0
سلام
جناب قاسمی مثل همیشه مفید و خواندنی بود.
در سخنرانی روز غدیر هم مقام معظم رهبری به وحدت شیعه و سنی اشاره فرمودند.
انشالله که مسئولین به این نکات توجه داشته باشند.
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • انتقاد نمایندگی ایران در وین از رویکرد دوگانه گروسی
  • مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ تسویه می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/14
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...