امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 13 خرداد 1393 - 09:47
فرمانده انتظامی استان بوشهر خبر داد:

اتحاد جنوب: فرمانده انتظامی استان بوشهر از کشف و ضبط بیش از هزار کیلوگرم مواد مخدر با تلاش ماموران نیروی انتظامی استان در سه ماهه اول سال جاری خبر داد. به گزارش اتحاد جنوب؛ حیدر عباس‌زاده روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران با اعلام خبر فوق بیان داشت: این مقدار کشفیات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 273 درصد رشد داشته است.

اتحاد جنوب: فرمانده انتظامی استان بوشهر از کشف و ضبط بیش از هزار کیلوگرم مواد مخدر با تلاش ماموران نیروی انتظامی استان در سه ماهه اول سال جاری خبر داد.

به گزارش اتحاد جنوب؛ حیدر عباس‌زاده روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران با اعلام خبر فوق بیان داشت: این مقدار کشفیات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 273 درصد رشد داشته است.
وی افزود: در راستای تأمین امنیت محله محور تعدادی زیادی از خرده‌فروشان مواد مخدر در محلات دستگیر و تحویل مقامات قضایی شده‌ اند، ضمن اینکه 24 باند واردکننده و توزیع مواد مخدر به استان شناسایی و دستگیر شده‌اند.


فرماندهی انتظامی استان بوشهر گفت: مبارزه با حمل‌کنندگان سلاح‌های غیرمجاز از خواسته‌های همیشگی مردم بوده است، و در راستای تامین امنیت اجتماعی مقابله با اراذل اوباش و دارندگان سلاح‌های جنگی و شکاری غیرمجاز در دستور کار جدی فرماندهی انتظامی استان بوشهر قرار دارد.

عباس زاده افزود: در این زمینه با تلاش شبانه‌روزی ماموران نیروی انتظامی کشف سلاح‌های غیرمجاز در مقایسه با سه ماهه نخست سال گذشته 51 درصد افزایش داشته است.
وی بیان داشت: در سه ماهه اول سال جاری آمار متوفیان تصادفات درون شهری و برون شهری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش 5 درصدی داشته است.
به حداقل رسیدن تصادفات در محور بوشهر ـ برازجان
فرماندهی انتظامی استان بوشهر یادآور شد: از زمان نصب سامانه سرعت سنج در بزرگراه بوشهر ـ برازجان این تصادفات به حداقل رسیده است و با توجه به تبلیغاتی که در زمینه گسترش فرهنگ ترافیک با همکاری صدا وسیمای مرکز بوشهر صورت می‌گیرد انتظار می‌رود میزان تخلفات راهنمایی و رانندگی حوزه باز هم با کاهش روبرو باشد.
سردار عباس زاده نقش مردم در کاهش حوادث رانندگی را مهم ارزیابی کرد و گفت: اگر موتور‌سواران از کلاه ایمنی و رانندگان خودرو نیز از کمربند ایمنی استفاده کنند آمار متوفیان حاصل از سوانح رانندگی به حداقل کاهش خواهد یافت.
فرمانده انتظامی استان بوشهر با اشاره به اینکه 22 درصد قربانیان حوادث برون شهری در سوانح رانندگی موتور سیکلت اتفاق می‌افتد، اظهار داشت: در صورت استفاده موتورسواران از کلاه ایمنی و با رانندگی با سرعت مطمئنه این درصد تا حد چشمگیری کاهش می یابد.


نبستن کمربند عامل فوت در 70 درصد تصادفات
عباس زاده با تاکید بر استفاده از کمربند ایمنی عنوان کرد: در سوانح مربوط به خودروها، کسانی که از کمربند ایمنی استفاده می‌کنند 5 درصد این احتمال وجود دارد که در حوادث فوت کنند همچنین خودروهایی که رانندگان آنها با سرعت 100 کیلومتر تردد می‌کنند و از کمربندی ایمنی نیز استفاده نمی‌کنند بیش از 70 درصد احتمال فوت سرنشینان آن خودرو وجود دارد.

وی گفت: برای افزایش مشارکت مردم درماموریت های نیروی انتظامی این استان، جذب پلیس افتخاری در دستور کار قرار گرفته است.
سردار حیدرعباس زاده اضافه کرد: برای جذب پلیس افتخاری شاخص هایی همچون داشتن سابقه فعالیت در بسیج و حسن شهرت مد نظر است و به دلیل اهمیت موضوع و نوع ماموریت های نیروی انتظامی، انتخاب پلیس افتخاری با حساسیت ویژه ای انجام می شود.

وی گفت: کاهش 13 درصدی میزان سرقت ها با افزایش 105 درصدی کشفیات درکنار کاهش 47 درصدی جرائم خشن و افزایش 98 درصدی کشفیات دراین زمینه از شاخص ترین اقدامات پلیس از آغاز سال جاری تا کنون بوده است.
فرمانده انتظامی استان بوشهر از کشف 100 درصدی قتل های امسال خبر داد و گفت: بجز یک مورد که قریب به 24 ساعت طول کشید تا قاتل شناسایی شود مابقی در زیر 10 ساعت پس از وقوع قتل، شناسایی شده اند.

کاهش 30 درصدی جرائم در دشتستان
سردار عباس زاده با اشاره به بررسی نمودارعملکرد شهرستان های استان بوشهر در حوزه های مختلف امنیتی اظهار داشت: مشخص شده است که شهرستان دشتستان به عنوان بزرگترین شهرستان استان دارای کاهش 30 درصدی جرایم از اول سال جاری تاکنون نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بوده است.

وی با تکذیب وجود باندی تحت عنوان خفاش شب تصریح کرد: دو ماه قبل ازپخش چنین شایعه ای در استان بوشهر، استان هرمزگان تحت تاثیر این شایعه بود اما در بوشهر با موضع گیری خوب مسوولان قضایی استان و همکاری رسانه ها چندان بر افکار عمومی تاثیرگذار نبود.

فرمانده انتظامی استان بوشهر افزود: هم اینک سایه این شایعه کذب و بی اساس در استان های فارس و اصفهان سنگینی می کند.

سردار عباس زاده گفت: در فضای مجازی پلیس فتا استان موفق به شناسایی و کشف حدود 97 درصد جرائم اینترنتی با عناوین کلاهبرداری، هتک حرمت، نشر اکاذیب ، مقاصد غیر اخلاقی و سرگرمی شده است.

جزئیات قتل همسر در بوشهر
وی درباره قتل زن 32 ساله بوشهری درجمعه شب گذشته خاطر نشان کرد: شوهر این زن با همراهی خانمی که قصد ازدواج با وی را داشت، اقدام به کشتن همسرش نمود و پس از برهم زدن صحنه جرم و انتقال همسرش به بیمارستان مدعی شد که افراد ناشناس به قصد سرقت همسرش را کشته اند.

عباس زاده ادامه داد: هر چند ردی برای انجام این بزه توسط شوهر مقتول وجود نداشت اما پلیس موفق شد پس از دو ساعت از وقوع قتل، همسر این فرد و یک زن را به عنوان قاتلان این جنایت دستگیر کند که هر دو نفر در بازجویی های تخصصی به بزه انجام شده اعتراف کردند.


وی افزود: این مرد دارای دو کودک خردسال بوده که براساس اعتراف خود و همدستش، در زمان انجام قتل آنها را به حمام برده و درب را بر روی آنها قفل کرده، سپس اقدام به خفه کردن شبانه همسرش نموده است. همدست وی نیز اعتراف کرده که با وجود گریه های این دو کودک و فریاد آنها برای جلوگیری از قتل مادرشان، اما آنان در نهایت سنگدلی دست به این قتل زدند.

در پایان این نشست خبری، خبرنگاران از نمایشگاه کشفیات مواد مخدر نیروی انتظامی بوشهر که در قرارگاه این نیرو برپا شده بود بازدید کردند./س

 

 

 

 

 

 

 

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
1393/03/17 - 19:43
0
0
سردار عباس زاده شیر غران بیشه امنیت. مرحبا
1393/03/16 - 22:24
0
0
سردار جان زحمات شما قابل تقدیر ولی برادر عباس زاده متاسفانه ماهواره و تاثیر فیلم های ماهوراه و عدم پایبندی به موازین شرعی ریشه خانواده ها را درآورده البته من معتقدم که برخورد با ماهوراه کار پلیس نیست.
1393/03/16 - 10:58
0
0
ما مردم بخش قدیمی شهر برازجان مدت 2 سالی است که طعم شیرین امنیت و آرامش را با همه وجود حس می کنیم و آنهم نتیجه وجود برادر دسلوزی بنام سردار عباس زاده در راس نیروی انتظامی است از این بابت تشکر می کنیم و درخواست داریم برخورد با خرده فروشان مواد مخدر با جدیت دنبال شود.
1393/03/15 - 12:31
0
0
من توی کلاس درس همیشه برای دانش آموزان در خصوص نقش مهم استراتژی و برنامه در موفقیت یک سازمان صحبت کرده ام و برای تشریح بحثم خودم نیروی انتظامی استان را بعنوان مصداق معرفی می کنم چون یک بار در جلسه ای پای صحبت های آقای عباس زاده نشستم دیدم واقعا با برنامه کار می کند و نتیجه آن نیز مشخص است. هر روز بهتر از روز قبل
1393/03/15 - 00:07
0
0
خیلی هم خوشتیپی سردار، جناب سردار عملکردت در استان عالیه بوده مردم که راضی هستند و مطمئنم خدا هم راضیست.
1393/03/14 - 23:37
0
0
سردار جان ما چشم بسته مخلص شما و همکارانتان هستیم ولی کاکای جونیم وقتی قاچاقچی مواد یا سارق موتورسیکلت زودتر از مامور شما از در دادگاه میاد بیرون این دور باطل ادامه دارد.
1393/03/14 - 18:40
0
0
قاطعیت نیروی انتظامی جای تقدیر دارد ولی انتظار مجازات های سنگین و سریع قوه قضاییه و دادگستری نیز چشم درراهیم/ج
1393/03/14 - 13:34
0
0
از زحمات سردار عباس زاده و همکارانش متشکریم. سردارخرده فروش ها بلای جان جوانهای مردم این هستند./ج
1393/03/13 - 14:07
0
0
سلام بر این سردار سرافراز اسلام. مرحبا عامو جونیم./ج
1393/03/13 - 12:38
0
0
با تشکر از فرماندهان نیرو انتظامی استان بو شهر تنها راه اصلی مبارزه با فساد وقتل وآدمکشی جمع کردن سلا حهای غیر مجاز می باشد گفتنی است در سالهای قبل از انقلاب هر ده سال یک بار ستون خلع سلاح به استان می آمد وسلاحهای غیر مجاز را جمع آوری می کرد با توجه به اینکه در آن زمان سلاح غیر مجاز خیلی کم بود ولی این اقدام انجام می گرفت /ج
1393/03/13 - 11:23
0
0
سلام سردار دیگه مصرف تریاک کم شده . کراک و شیشه و هروعین را داشته باشیید . سردار شما جدا در استان بوشهر خیلی زحمت می کشیید ما سباسگزاریم ولی سردار چه بگویم روز به روز داره زیادتر می شود .
1393/03/13 - 10:05
0
0
سلام سردار از زحمات شما و نیروهای تحت امرتان در استان بوشهر بویزه دشتستان تشکر می کنییم . درود سردار . درود امنیت .
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/14
  • نقشه راه دیپلماسی منطقه‌ای انرژی ایران تصویب و ابلاغ شد
  • آمریکایی‌ها با ملت ایران دشمنی دارند؛ نباید به آنان خوش‌بین باشیم
  • حوالی زندگی
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 30 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...