امروز: چهارشنبه 25 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 08 مرداد 1405 - 16:14

اتحاد خبر: ‌ در آیینی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استاندار بوشهر، شرکت پتروشیمی جم به عنوان بازوی اجرایی اصلی، چهار تفاهم‌نامه راهبردی را با دستگاه‌های اجرایی استان به امضا رساند تا گامی بلند در مسیر توسعه اشتغال پایدار، ارتقای عدالت سلامت، رونق تولید داخل و توانمندسازی اقشار آسیب‌پذیر جنوب استان برداشته شود...

اتحاد خبر: ‌ در آیینی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استاندار بوشهر، شرکت پتروشیمی جم به عنوان بازوی اجرایی اصلی، چهار تفاهم‌نامه راهبردی را با دستگاه‌های اجرایی استان به امضا رساند تا گامی بلند در مسیر توسعه اشتغال پایدار، ارتقای عدالت سلامت، رونق تولید داخل و توانمندسازی اقشار آسیب‌پذیر جنوب استان برداشته شود.



در این مراسم، تفاهم‌نامه‌هایی میان شرکت پتروشیمی جم و اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر برای توسعه زنجیره تأمین بومی و استفاده از ظرفیت تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان محلی، میان شرکت پتروشیمی جم و مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان بوشهر برای خرید و تجهیز پنج دستگاه آمبولانس پیشرفته، یک تفاهم‌نامه چهارجانبه اجرای طرح «توانمندسازی فناورانه HSE و نوآوری صنعتی عسلویه» و همچنین تفاهم‌نامه اجرای طرح پایدارسازی مشاغل خانگی بانوان سرپرست خانوار شهرستان‌های جنوبی استان بوشهر به امضا رسید.

بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر و شرکت پتروشیمی جم، سازوکاری برای شناسایی، معرفی و توانمندسازی تولیدکنندگان، اصناف، شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های فنی و مهندسی و بازرگانان استان به منظور تأمین کالاها، تجهیزات، قطعات و خدمات مورد نیاز این شرکت ایجاد خواهد شد. این همکاری با هدف افزایش سهم ساخت داخل، کاهش هزینه‌های تأمین، توسعه اشتغال و بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر دنبال می‌شود.

همچنین در راستای توسعه عدالت سلامت و ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع، تفاهم‌نامه‌ای میان مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان بوشهر و شرکت پتروشیمی جم برای تأمین مالی و خرید پنج دستگاه آمبولانس پیشرفته مجهز به تجهیزات مراقبت‌های ویژه(تیپ C) به امضا رسید.

این آمبولانس‌ها پس از تحویل، در مراکز درمانی تابعه تأمین اجتماعی استان بوشهر مستقر شده و به ارتقای سرعت و کیفیت خدمات اورژانسی در منطقه کمک خواهند کرد.

در بخش دیگری از این همکاری‌ها، تفاهم‌نامه چهارجانبه اجرای پروژه «توانمندسازی فناورانه HSE و نوآوری صنعتی عسلویه» با حضور اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر، شرکت پتروشیمی جم، پارک علم و فناوری دانشگاه خلیج فارس بوشهر و اداره‌کل امور مالیاتی استان بوشهر به امضا رسید. این طرح با هدف ارتقای ایمنی و بهداشت کار در صنایع منطقه، توسعه آموزش‌های فناورمحور، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه HSE و بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت اعتبار مالیاتی قانون جهش تولید دانش‌بنیان اجرا خواهد شد.

همچنین تفاهم‌نامه اجرای طرح پایدارسازی مشاغل خانگی بانوان سرپرست خانوار در شهرستان‌های کنگان، دیر، جم، عسلویه، دشتی و تنگستان میان اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر و شرکت پتروشیمی جم‌پیلن به امضا رسید. بر اساس این تفاهم‌نامه، با استفاده از ظرفیت مسئولیت اجتماعی شرکت پتروشیمی جم، برنامه‌های آموزشی، توانمندسازی، تأمین تجهیزات و توسعه بازار برای مشاغل خانگی جامعه هدف اجرا خواهد شد.

این مجموعه تفاهم‌نامه‌ها در چارچوب رویکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تقویت نقش مسئولیت اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی، توسعه اشتغال پایدار، حمایت از تولید داخلی و بهره‌گیری عادلانه‌تر از ظرفیت شرکت‌های بزرگ اقتصادی در مسیر توسعه منطقه‌ای به امضا رسید.

 










کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • بررسی باورهای غیرمنطقی در زنان اقدام‌کننده به خودکشی
  • هلدینگ «درویش» ۳ افتخار ملی را به نام خود ثبت کرد
  • آیت الله طالقانی عالمی وحدت آفرین و مصلح و ماندگار
  • از «هیچ» تا «چهره استان»؛ معجزه رزومه‌سازان بوشهر
  • جلسه رسمی انجمن کونگ‌فو توآ کشور برگزار شد / تأکید بر حیاتی بودن نیمه دوم سال و تقدیم احکام مسئولان کمیته‌ها
  • جم‌پیلن بر بام حاکمیت شرکتی صباانرژی؛ تندیس شفافیت و پاسخگویی در دستان بارگاهی
  • ستار عباسی سملی و حسین شاکر قهرمان کشور شدند
  • سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم
  • بررسی ومقایسه باورهای غیرمنطقی در زنان ودخترانی که اقدام به خودکشی کرده اند با زنان ودختران عادی
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/19
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/19
  • برنامه بازی‌های امروز هفته هفتم لیگ برتر فوتبال+ جدول رده‌بندی
  • عزیزی خطاب به نظامیان آمریکایی: تا دیر نشده به کشور خودتان برگردید
  • وجود پرستارنماها حاصل سال‌ها ضعف در نظارت است
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • 🎥ویدیو/مشاهده کفتار راه‌راه در منطقه حفاظت‌شده شاهزاده ابراهیم و تنگ باهوش
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • مطالبه خونخواهی باید به تقویت بازدارندگی کشور منجر شود
  • .: عرفان حدود 2 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 11 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 13 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 17 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 18 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 20 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 21 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 22 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 24 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...