امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 01 بهمن 1404 - 09:27

اتحادخبر:پیشکسوت تیم فوتبال استقلال تأکید کرد که مشکلات مدیریتی این باشگاه محدود به سال جاری نیست و در چند سال اخیر نیز وضعیت مدیریت به همین شکل بوده و لطمات جبران ناپذیری به باشگاه وارد کرده است.

 

اتحادخبر:پیشکسوت تیم فوتبال استقلال تأکید کرد که مشکلات مدیریتی این باشگاه محدود به سال جاری نیست و در چند سال اخیر نیز وضعیت مدیریت به همین شکل بوده و لطمات جبران ناپذیری به باشگاه وارد کرده است.

استقلال سال‌هاست از «مدیر» لطمه خورده است/ بازیکنان آماده نبودند

به گزارش مهر، تیم فوتبال استقلال در هفته شانزدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران رو در روی تیم تراکتور قرار گرفت که این دیدار در پایان با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید تا دو تیم امتیازات این مسابقه را میان خود تقسیم کنند. این بازی که با حساسیت بالایی برگزار شد، علی‌رغم موقعیت‌های محدود دو تیم، بدون گل خاتمه یافت.

شاگردان ریکاردو ساپینتو حالا باید در هفته هفدهم لیگ برتر در یک دیدار خارج از خانه به مصاف تیم ذوب‌آهن اصفهان بروند؛ تیمی که در شرایط مناسبی در جدول رده‌بندی قرار ندارد و برای خروج از منطقه سقوط، نیاز مبرمی به کسب امتیاز دارد.

ذوب‌آهن که هدایت آن را قاسم حدادی‌فر بر عهده دارد، در آغاز نیم‌فصل دوم رقابت‌ها با شکست مقابل پیکان مواجه شد و همین نتیجه باعث شد این تیم به رده پانزدهم جدول سقوط کند. شرایط فعلی جدول باعث شده ذوب‌آهن برای فرار از منطقه سقوط، این دیدار خانگی مقابل استقلال را یک مسابقه سرنوشت‌ساز تلقی کند.

از سوی دیگر، استقلال نیز برای حفظ جایگاه خود در بالای جدول و ادامه رقابت با مدعیان قهرمانی، به دنبال کسب هر سه امتیاز این دیدار خارج از خانه خواهد بود. تقابل انگیزه بالای ذوب‌آهن برای بقا و نیاز استقلال به امتیازات کامل، این مسابقه را به یکی از دیدارهای حساس هفته هفدهم لیگ برتر تبدیل کرده است.

استقلال سال‌هاست از «مدیر» لطمه خورده است/ بازیکنان آماده نبودند

تساوی مقابل تراکتور نتیجه بدی برای استقلال نبود

بهمن طهماسبی کارشناس فوتبال و پیشکسوت باشگاه استقلال در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص دیدار اخیر این تیم مقابل تراکتور اظهار داشت: با توجه به اینکه استقلال در این بازی از بازیکنان خارجی خود بهره‌ای نداشت، عملکرد تیم قابل قبول بود. به طور کلی وقتی مسابقه بدون حضور تماشاگر برگزار می‌شود، کیفیت بازی کمی پایین می‌آید اما با این حال، دو تیم تک و توک موقعیت‌های خوبی روی دروازه داشتند که از آن‌ها استفاده نکردند. با توجه به اینکه استقلال برخی بازیکنان تاثیرگذار خود را در اختیار نداشت، نتیجه تساوی برای این تیم، نتیجه بدی نبود.

بازیکنان استقلال آماده شروع نیم فصل نبودند

این پیشکسوت استقلال ادامه داد: به نظر من، بازیکنان ذخیره و حتی فیکس تیم، آنچنان که باید آماده نیم‌فصل باشند، آماده نیستند. نتیجه تساوی باعث شد استقلال فرصت کسب امتیاز بیشتر را از دست بدهد، اما این بازی برای کسب تجربه و افزایش آمادگی تیم مفید بود.

ذوب آهن برای حفظ بقا تلاش می کند

طهماسبی در خصوص دیدار پیش روی استقلال مقابل ذوب‌آهن گفت: تمام بازی‌ها در شرایط فعلی سخت هستند. ذوب‌آهن هم اکنون برای فرار از منطقه سقوط می‌جنگد و به هیچ وجه بازی آسانی پیش روی استقلال قرار ندارد. با این حال، استقلال باید از موقعیت‌هایی که به دست می‌آورد، استفاده کند. متاسفانه در چند ماه گذشته، تیم در زدن ضربات آخر و بهره‌برداری از موقعیت‌های گل مشکل داشته است و این نقطه ضعف باید اصلاح شود.

استقلال سال‌هاست از «مدیر» لطمه خورده است/ بازیکنان آماده نبودند

استقلال سالهاست که مدیر ندارد

وی افزود: همچنین استقلال اکنون چند ماه است که فاقد مدیرعامل مشخص است و این وضعیت مدیریتی بلاتکلیف، برای تیمی بزرگ مثل استقلال مناسب نیست. مشکل مدیریت در فوتبال ایران همواره وجود داشته و استقلال از این قاعده مستثنی نیست. سال‌هاست که باشگاه استقلال مدیریت ثابت ندارد و این موضوع ضربه بزرگی به تیم زده است.

طهماسبی در پایان گفت: در شرایط فعلی، سرپرست امور باشگاه را بر عهده دارد، اما مشخص نبودن مدیرعامل اصلی برای یک باشگاه بزرگ مثل استقلال، واقعاً جالب نیست و این موضوع باید هر چه سریع‌تر حل شود.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/14
  • آمریکایی‌ها با ملت ایران دشمنی دارند؛ نباید به آنان خوش‌بین باشیم
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • انتقاد نمایندگی ایران در وین از رویکرد دوگانه گروسی
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 30 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...