امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 07 دي 1404 - 08:47

اتحادخبر:اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، قرار است منابع حوزه سلامت در لایحه بودجه ۱۴۰۵ را مورد بررسی قرار دهند.

 

اتحادخبر:اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، قرار است منابع حوزه سلامت در لایحه بودجه ۱۴۰۵ را مورد بررسی قرار دهند.

آغاز چکش کاری بودجه سلامت در مجلس

به گزارش مهر، سلامت را می‌توان مهم‌ترین حوزه کشور دانست که اهمیت آن در سطح حوزه امنیت و شاید، بالاتر باشد. زیرا، مبنای توسعه هر جامعه و حکومتی بر پایه‌های سلامت و امنیت استوار است. بنابراین، توجه به حوزه سلامت در قانون اساسی کشور ما نیز لحاظ شده و مواد زیادی از قانون اساسی، متوجه حوزه سلامت است.

در همین حال، حوزه سلامت در چند سال گذشته همواره دستخوش چالش‌های زیادی بوده است که کسری منابع، یکی از این چالش‌ها به شمار می‌رود.

بدهی‌های بیمارستان‌های دانشگاهی و دولتی، مطالبات انباشته شده شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی، چک‌های برگشتی داروخانه‌ها، کمبود نقدینگی، مشکلات ارزی، کمبود زیرساخت‌های لازم برای آموزش، چالش‌های حرفه پرستاری، مشکلات دستیاران و پزشکان جوان، و ده‌ها مشکل و چالش دیگر در حوزه سلامت؛ شرایط سختی را برای ارائه خدمات با کیفیت به مردم، ایجاد کرده است.

البته ناگفته نماند که طرح موضوع منابع و اعتبارات حوزه سلامت، بدون توجه به مدیریت این منابع، راه به جایی نخواهد برد. اما، آنچه که مشخص است، حوزه سلامت با کمبودهای مالی زیادی در بخش‌های مختلف، دست و پنجه نرم می‌کند.

در همین راستا، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس دستور کار هفته جاری خود را اعلام کرد که بررسی آخرین وضعیت ارز تخصیصی و تأمین دارو و تجهیزات پزشکی، بودجه بخش سلامت در لایحه ۱۴۰۵ و طرح‌های مرتبط با فوریت‌های پزشکی و بیمه‌ای محورهای اصلی آن است.

بررسی بودجه بخش سلامت در لایحه بودجه ۱۴۰۵ با حضور معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، معاون سازمان برنامه و بودجه، مسئولان دیوان محاسبات و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس انجام می‌شود.

بر اساس آنچه که تحت عنوان جلسات کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، اعلام شده است؛ بررسی بودجه سلامت در روزهای یکشنبه و سه‌شنبه هفته جاری صورت می‌گیرد.

مهم‌ترین چالش بودجه بخش سلامت در سال ۱۴۰۵، منابع مورد نیاز برای بیماران خاص و صعب‌العلاج است. زیرا، طبق گفته حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، سازمان بیمه سلامت ایران، ۳۰ همت بدهی انباشته از سال گذشته دارد که اگر قرار باشد به همین شکل ادامه یابد، سال آینده باید شاهد کاهش حمایت‌های درمانی از این بیماران بود.

این در حالی است که در سال‌های اخیر، صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در سازمان بیمه سلامت ایران؛ در همین راستا تشکیل شده است که بتواند از این بیماران حمایت کند.

درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های دانشگاهی و دولتی، یکی دیگر از چالش‌های مالی وزارت بهداشت است که باید برای آن نیز چاره اندیشی کند.

انباشت مطالبات پرسنل و کادر بهداشت و درمان بیمارستان‌های تحت پوشش وزارت بهداشت، چالش دیگری است که برنامه‌های وزارت بهداشت را تحت‌الشعاع قرار داده است.

در همین حال، بودجه و منابع حوزه سلامت در سال ۱۴۰۴، ۸۰۰ همت در نظر گرفته شده بود که این موضوع هم باید مورد توجه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس قرار بگیرد.

اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، طی روزهای یکشنبه و سه‌شنبه، بودجه بخش سلامت در لایحه بودجه ۱۴۰۵ را مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهند داد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • انتقاد نمایندگی ایران در وین از رویکرد دوگانه گروسی
  • مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ تسویه می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/14
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...