امروز: چهارشنبه 24 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 07 مرداد 1404 - 10:24

اتحادخبر:وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود، گفت: استمرار اجرای طرح کالابرگ الکترونیک وابسته به تأمین بودجه است.

 

اتحادخبر:وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود، گفت: استمرار اجرای طرح کالابرگ الکترونیک وابسته به تأمین بودجه است.

استمرار طرح کالابرگ به شرط تامین مالی

به گزارش مهر، احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره استمرار اجرای طرح کالابرگ الکترونیک و دهک بندی‌ها، گفت: در بحث دهک‌بندی هر ۶ ماه یک بار در وزارتخانه اطلاعات را به‌روزرسانی می‌کنیم و براساس این اطلاعات دهک‌بندی صورت می‌گیرد. در بحث اجرا و اعطای کالابرگ الکترونیک هم در حال حاضر سومین مرحله آن در دولت چهاردهم به انجام رسیده است، اما استمرار آن بسته به بودجه‌ای است که به ما داده می‌شود، یعنی تا جایی که دولت بودجه داشته باشد طرح کالابرگ الکترونیک را اجرا می‌کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه و در پاسخ به چرایی نارضایتی و انتقاد برخی افراد به دهک‌بندی‌ها علی‌رغم تلاش وزارتخانه برای انجام دقیق دهک‌بندی‌ها، هم عنوان کرد: در این پروسه، چون صدک و دهک افراد اعلام می‌شود، بعضاً شرایط یک فرد نمی‌پذیرد که در چه جایگاهی قرار گرفته است؛ به عبارت دیگر تصورش این است که وضعیت واقعی او بدتر از آن چیزی است که در پایگاه رفاه ایرانیان گفته شده است.

میدری تصریح کرد: البته ما به دنبال ایجاد شیوه جدیدی برای افرادی که قرار است از لیست یارانه‌بگیران حذف شوند یا دهک‌بندی آنان تغییر کند، هستیم؛ به این صورت که ابتدا وضعیت‌شان را به اطلاع آنان می‌رسانیم تا اگر به نحو دیگری فکر می‌کنند یا نکته‌ای دارند، بتوانند اعتراضات خود را ثبت کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان با اشاره به تأکید این وزارتخانه در به‌روزرسانی اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان گفت: واقعیت امر این است که اطلاعات این پایگاه از دستگاه‌های مختلف جمع‌آوری و بارگذاری می‌شود؛ در این میان اطلاعات برخی دستگاه‌ها هم تمیزتر و دقیق‌تر است و هم به صورت برخط در اختیار پایگاه قرار داده می‌شود؛ اما برخی دستگاه‌ها این اطلاعات را با وقفه چند ماهه در اختیار پایگاه قرار می‌دهند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • «کجا بودی؟»؛ سؤالی که نوجوان را از والدین دور می‌کند
  • دیدارهای مردمی فرصتی برای بررسی مستقیم مطالبات شهروندان است
  • بازآفرینی شهری در آبپخش؛ ۹۰ تن قیر رایگان اختصاص یافت
  • زمان پاسخگویی استاندارد بوشهر کاهش یافت
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • اصابت پرتابه دشمن به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
  • انعقاد تفاهم‌نامه ۳۹۰۰ میلیارد تومانی برای ایمن‌سازی راه های بوشهر
  • آتشفشان چشمت
  • رئیس‌کل دادگستری بوشهر: حمایت از تولید با جدیت دنبال می شود
  • پزشکیان:کارآمدی مدیری که نتواند مصرف انرژی را کنترل کند مورد تردید است
  • استاندار بوشهر: کاهش هدررفت آب در شبکه‌های توزیع ضروری است
  • رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر: برنامه‌های اصلاحی و تربیتی تداوم یابد
  • خلیج فارس تا سه‌شنبه مواج است؛ بوشهر در آستانه گرمای ۵۰ درجه
  • .: ... حدود 17 ساعت قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها 1 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 4 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 5 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 7 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 14 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 18 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 22 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 23 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...