امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 21 خرداد 1404 - 09:35

اتحاد خبر: فرماندار کنگان در نشستی که به منظور شنیدن صدای بانوان شهرستان برگزار شده بود، گفت: نگاه به بانوان باید از جنس «باور» باشد.

 

اتحاد خبر: فرماندار کنگان در نشستی که به منظور شنیدن صدای بانوان شهرستان برگزار شده بود، گفت: نگاه به بانوان باید از جنس «باور» باشد.

نگاه به بانوان باید از جنس «باور» باشد

در شهرستانی که با آفتاب، دریا و نفت شناخته می‌شود، این بار صدایی دیگر شنیده شد؛ صدای زنانی که آمده بودند تا از دغدغه‌هایشان بگویند، از ظرفیت‌های نادیده گرفته‌شده، و از آرزوهایی که می‌تواند با کمی توجه، به حقیقت بدل شود.

نشست هم‌اندیشی بانوان شهرستان کنگان با حضور غلامحسین زیبا، فرماندار این شهرستان، و طیبه پوربهی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر، روز گذشته در سالن فرمانداری برگزار شد؛ نشستی که فراتر از یک جلسه اداری بود.

در این نشست که سه‌شنبه‌شب با حضور جمعی از بانوان فعال فرهنگی، اجتماعی، کارآفرینان، مربیان، معلمان و کنشگران محلی برگزار شد، فضایی فراهم شد تا زنان بتوانند به‌صورت مستقیم و بی‌واسطه، دغدغه‌ها و انتظارات خود را با مسئولان در میان بگذارند.

 

نگاه به بانوان باید از جنس «باور» باشد

 

توسعه بدون حضور زنان ممکن نیست

فرماندار کنگان در بخشی از سخنان خود با تأکید بر اینکه نگاه به بانوان باید از جنس «باور» باشد نه صرفاً «حمایت»، گفت: بانوان کنگان توانمندی‌های فراوانی دارند که اگر به‌درستی دیده و تقویت شوند، می‌توانند مسیر توسعه شهرستان را دگرگون کنند.

غلامحسین زیبا گفت: ما در فرمانداری آماده‌ایم تا زمینه مشارکت هرچه بیشتر بانوان در عرصه‌های مختلف را فراهم کنیم و از ظرفیت آنان در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و حتی اجرایی بهره ببریم.

وی افزود: هیچ برنامه توسعه‌ای در هیچ نقطه‌ای از کشور به نتیجه نرسیده، مگر با حضور و همراهی زنان. این اصل را ما در کنگان جدی خواهیم گرفت.

نگاه به بانوان باید از جنس «باور» باشد

صدای زنان را باید شنید، نه تحمل کرد

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر نیز در سخنانی صریح و الهام‌بخش، گفت: شنیدن صدای زنان به معنای ایجاد فرصت واقعی برای گفتگو و اثرگذاری است.

طیبه پوربهی افزود: بانوان استان بوشهر، به‌ویژه در مناطق جنوبی مانند کنگان، همواره با انگیزه و توان بالا فعالیت کرده‌اند، اما متأسفانه گاه دیده نشده‌اند واین نشست‌ها فرصتی برای جبران بخشی از آن غفلت‌ها است.

وی همچنین وعده داد که مطالبات و پیشنهادات مطرح‌شده از سوی بانوان حاضر در این جلسه، در سطح استان پیگیری خواهد شد و در سیاست‌گذاری‌های آینده لحاظ می‌شود.

یکی از نکات مهم مطرح‌شده در این جلسه، موضوع خصوصی‌سازی بخش زایشگاه بیمارستان کنگان بود.

پیشنهادی که با استقبال روبرو شد و مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر، ضمن تأیید اهمیت آن، قول مساعد برای حمایت از این طرح داد.

وی با بیان اینکه سلامت زنان به‌ویژه در دوران بارداری و زایمان، یکی از اولویت‌های اصلی در برنامه‌های توسعه اجتماعی است، گفت: این موضوع نه‌تنها از نظر بهداشتی، بلکه از نظر کیفیت خدمات و کرامت مادران بسیار حائز اهمیت است. از همین‌رو، قول می‌دهم که برای پیگیری آن در سطح استان اقدام و از فرمانداری نیز درخواست تخصیص بودجه کنیم تا این پروژه به‌زودی وارد فاز اجرایی شود.

نگاه به بانوان باید از جنس «باور» باشد

پایان جلسه و آغاز تعهد

نشست هم‌اندیشی بانوان کنگان، با امید و مطالبه پایان یافت. امید به آینده‌ای که در آن زنان نه‌تنها شنیده شوند، بلکه دیده، باور و همراه شوند.

شاید چنین جلساتی تنها یک گردهمایی به نظر برسند، اما آنچه در دل آن نهفته است، جرقه‌ای است از یک مسیر تازه؛ مسیری که زنان کنگان می‌خواهند در آن، هم‌گام، هم‌دل و هم‌تصمیم باشند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • انتقاد نمایندگی ایران در وین از رویکرد دوگانه گروسی
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ تسویه می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/14
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...