امروز: سه شنبه 03 تير 1404
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 03 خرداد 1404 - 12:07

اتحادخبر: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، معتقد است که مشکل کمبود شیرخشک‌های رژیمی همچنان پابرجا است.

اتحادخبر: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، معتقد است که مشکل کمبود شیرخشک‌های رژیمی همچنان پابرجا است.

مشکل کمبود شیرخشک‌های رژیمی همچنان پابرجاست

به گزارش مهر به نقل از خانه ملت، همایون سامه‌یح، با بیان اینکه در مورد کمبود شیرخشک نمی‌توان تمام تقصیرها را بر گردن یک مدیر یا یک دستگاه اجرایی انداخت، گفت: در موضوعاتی مانند تأمین دارو و شیرخشک، مجموعه‌ای از عوامل درگیر هستند و نیاز به عزم و اقدام ملی داریم البته رئیس سازمان غذا و دارو وعده‌هایی برای بهبود وضعیت داده‌اند و اگر این وعده‌ها محقق نشود به طور قطع جلسات نظارتی برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: سازمان غذا و دارو در نشست اخیر کمیسیون بهداشت توضیح داد که در مورد شیرخشک‌های معمولی، تولید داخلی در حد نیاز جامعه در حال انجام است و در این حوزه تأمین تا حدودی مدیریت شده است اما در رابطه با شیرخشک‌های رژیمی که برای نوزادان و کودکان دارای بیماری‌های خاص تجویز می‌شود، هنوز کمبود جدی وجود دارد.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس دوازدهم، ادامه داد: شیرخشک‌های رژیمی نیاز به مواد اولیه خاصی دارند که باید از خارج کشور وارد شود و به دلیل تحریم‌ها، مشکلات ارزی، محدودیت در انتقال پول و کمبود نقدینگی، تأمین این مواد با اختلال مواجه شده و در حال حاضر، کمبود این اقلام ادامه دارد و باعث سرگردانی مردم در داروخانه‌ها شده است.

سامه‌یح نجف‌آبادی با اشاره به سابقه کمبود شیرخشک در دولت گذشته، افزود: در برهه‌ای از زمان، حتی شیرخشک معمولی نیز با کمبود شدید مواجه بود و به بازار آزاد راه پیدا کرده بود هرچند شرایط تأمین این نوع شیرخشک اکنون تا حدی بهتر شده، اما مشکل کمبود شیرخشک‌های رژیمی همچنان پابرجا است.

وی با بیان اینکه تأمین این نوع شیرخشک نیازمند زیرساخت‌های فناورانه، مواد مؤثره و امکان دسترسی به آن است، گفت: باید تکنولوژی ساخت مواد مؤثره را در داخل توسعه دهیم یا دسترسی ما به منابع خارجی تسهیل شود اما در حال حاضر، مجموعه‌ای از موانع شامل تحریم‌ها، کمبود منابع ارزی، عدم امکان انتقال پول و مشکلات لجستیکی، موجب ایجاد بحران در تأمین شده‌اند.

سامه‌یح در مورد وعده سازمان غذا و دارو برای تأمین شیرخشک، افزود: نمی‌توان تمام تقصیرها را بر گردن یک مدیر یا یک دستگاه اجرایی انداخت و در موضوعاتی مانند تأمین دارو و شیرخشک، مجموعه‌ای از عوامل درگیر هستند و نیاز به عزم و اقدام ملی داریم البته رئیس سازمان غذا و دارو وعده‌هایی برای بهبود وضعیت داده‌اند و اگر این وعده‌ها محقق نشود به طور قطع جلسات نظارتی برگزار خواهیم کرد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، ابراز امیدواری کرد که با رفع موانع بین‌المللی و برنامه‌ریزی مؤثر داخلی، کمبودهای کنونی به زودی برطرف و حداقل یک سطح از زندگی عادی و پایدار برای خانواده‌ها، فراهم شود.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • بازدید مدیرعامل تامین اجتماعی از وضعیت ارائه خدمات به مردم
  • آمادگی مدیریت استان برای راه‌اندازی رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر
  • پیام بخشدار ارمِ دشتستان در محکومیت تجاوز به تمامیت ارضی کشور
  • تجاوز به ایران واقدام علیه صلح وامنیت بین المللی با وجود سازمان ملل متحد وشورای امنیت
  • در میانه‌ی آتش: ایران امروز به قوام نیاز دارد یا فروغی؟
  • شهادت یک بوشهری در حملات رژیم صهیونیستی
  • جمع‌آوری و حفظ ادله در شرایط جنگی
  • واگذاری اراضی ملی برای توسعه پایدار و رونق اقتصادی به صورت هدفمند انجام می‌شود
  • پیام مسئول ستاد مردمی دکتر پزشکیان در استان بوشهر در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت و تقدیر از زحمات استاندار استان بوشهر
  • تقویت زیرساخت‌های فرهنگی هنری استان بوشهر
  • فعالان رسانه‌ای بوشهر: حماسه‌های بزرگ روزهای اخیر درتاریخ کشور ماندگار می‌شود
  • فرمانده کل سپاه: آمریکا در صورت تکرار تعدی به کیان ایران، پاسخ‌های پشیمان کننده‌تری دریافت می‌کند
  • فرماندار بوشهر: وحدت و همدلی در جامعه تقویت شود
  • تجمع مردم بوشهر در محکومیت جنایات آمریکا
  • خط ویژه مشاوره رایگان در دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر راه اندازی شد
  • چرا بوشهر سفید ماند؟
  • موانع توسعه بخش شبانکاره
  • بازدید معاون عمرانی فرمانداری دشتستان از ایستگاه های آتش‌نشانی شهرداری تنگ ارم و آبپخش
  • فرزاد شجاع؛ شاعری پهلوان منش
  • آیین گرامیداشت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در بوشهر/تصاویر
  • روستای راهدار، قربانی کارخانه سیمان دشتستان در عید قربان
  • تصادف شاخ به شاخ در دشتستان ۳ فوتی و ۳ مصدوم بر جای گذاشت
  • معاون سياسي فرمانداری دیلم معارفه شد
  • یک دشتستانی نائب رئیس شورای مرکزی حزب عدالت و آزادی ایران اسلامی شد
  • استان بوشهر رتبه سوم تولید خرمای کشور/ کاهش تولید گندم در استان/ شرایط دشوار آبی برای کشاورزان
  • یک بار هم تو پیروز این میدان باش
  • اشک‌ها و لبخندها/ تقدیم به شهید محمد زارعی
  • پیام رهبر انقلاب خطاب به ملت بزرگ ایران در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی
  • توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی و ایفای مسئولیت اجتماعی ، در اولویت همکاری استان با شرکت ملی صنایع پتروشیمی است
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1346
  • .: محمود طاهری حدود 19 ساعت قبل گفت: تشکر از نویسنده محترم ...
  • .: اسماعیل حدود 3 روز قبل گفت: سلام.تحلیل بسیار قشنگی هست.میتوان ...
  • .: مهناز حدود 4 روز قبل گفت: بله تحلیل دوست داشتنی ...
  • .: مختار فیاض حدود 4 روز قبل گفت: درود بر خانم نیکنام ...
  • .: ح ح نیکنام حدود 5 روز قبل گفت: درود بر اتحاد خبر ...
  • .: اکبری حدود 7 روز قبل گفت: صحنه حمله به صدا ...
  • .: ساحل تنگستانی حدود 8 روز قبل گفت: درود بر اقای شاکری ...
  • .: اکبر اموزگار حدود 12 روز قبل گفت: باسلام دوستان ومخاطبان عزیز ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 13 روز قبل گفت: ای کاش توی شهرهای ...
  • .: یعقوب فولادی حدود 13 روز قبل گفت: درود هنرمندی دوست‌داشتنی و ...