امروز: چهارشنبه 26 دي 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 06 دي 1403 - 08:53
مدیرعامل شرکت گاز فارس:

اتحادخبر: مدیرعامل شرکت گاز فارس با اشاره به شرایط ناترازی انرژی در کشور گفت: تا زمانی که فرهنگ‌سازی مصرف بهینه به موازی آن افزایش نیابد، افزایش تولید گاز تنها راه چاره نیست.

 

اتحادخبر: مدیرعامل شرکت گاز فارس با اشاره به شرایط ناترازی انرژی در کشور گفت: تا زمانی که فرهنگ‌سازی مصرف بهینه به موازی آن افزایش نیابد، افزایش تولید گاز تنها راه چاره نیست.

 

افزایش تولید گاز تنها راه چاره نیست

به گزارش ایسنا؛ کارگاه آموزشی همیار گاز با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از مربیان و معلمان ناحیه یک آموزش و پرورش شیراز، مسئولان شرکت گاز استان فارس و مشاوران شرکت ملی گاز ایران با هدف فرهنگ‌سازی و مصرف بهینه گاز امروز، ۵ دی‌ماه در شیراز برگزار شد که در این کارگاه آموزشی روش‌های نوین فرهنگ‌سازی مصرف بهینه گاز و صرفه‌جویی معرفی شد. 

مدیرعامل شرکت گاز استان فارس در این کارگاه آموزشی، پرورش را مقدم بر آموزش برشمرد و گفت: قطعاً با آموزش‌های نوین می‌توان علاوه بر ترویج فرهنگ مصرف بهینه گاز، این انرژی ارزشمند در سطح مدارس، مسائل و مشکلات دیگر حوزه‌های انرژی را نیز حل کرد.

وی با اشاره به مشکل به وجود آمده ناترازی گاز طی سه سال اخیر در کشور گفت: بر خلاف آنچه در خصوص عوامل ناترازی گاز گفته می‌شود تولید حدود ۸۶۵ میلیون مترمکعب گاز در کشور مقدار کمی نیست، تولید خوب و قابل قبولی است. 

مدیر عامل شرکت گاز استان فارس با اشاره به تجارب گذشته در افزایش تولید برخی محصولات نفت و گاز بیان کرد: افزایش تولید گاز تنها راه چاره نیست تا زمانی که فرهنگ‌سازی مصرف بهینه به موازی آن افزایش نیابد.

وحید بهفر بیان کرد: قطعاً بنا به افزایش جمعیت و گسترش صنایع و نیروگاه‌ها تولید گاز افزایش پیدا می‌کند، اما آیا واقعاً همین که تولید را افزایش دهیم کافی است؟

همزمان با گازرسانی فرهنگ مصرف نیز آموزش داده شود

 وی با اشاره به خدمات مجموعه کارکنان این شرکت در تمامی فصول سال و تلاش آن‌ها در گازرسانی ایمن و پایدار به مناطق صعب‌العبور و دور از مرکز استان گفت: لازم است همزمان با توسعه گازرسانی فرهنگ صحیح مصرف نیز آموزش داده شود و گسترش یاید.

بهفر افزود: افزایش تولید گاز لازم است اما کافی نیست، از این روی باید فرهنگ بهینه‌سازی مصرف گاز از نونهالان و مدارس و از سنین شکل‌گیری عادت‌ها آغاز کرد، ما باید از هم اکنون به فکر آینده و خلق عادات جدید در حوزه مصرف باشیم. 

مدیر عامل شرکت گاز استان فارس با اشاره به سهم ۷۳ درصدی مصرف گاز بخش خانگی بیان کرد: مربیان و معلمان، دانش‌آموزان و والدین آن‌ها با آموزش‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزش باید آگاه باشند که همه بخش‌های حوزه‌های انرژی مانند یک زنجیر به هم مربوط هستند و از آنجایی که تأمین گاز خانگی خط قرمز دولت است، افزایش مصرف در بخش خانگی موجب کاهش سهم صنایع و تولید می‌شود.

بهفر مراکز فرهنگی و آموزشی را خط مقدم فرهنگ‌سازی عنوان کرد و افزود: دست یاری به سوی این مراکز دراز می‌کنیم تا با استفاده از ظرفیت‌های بی‌نظیر این حوزه و ارتباط مستقیم آن‌ها با نونهالان، کودکان و نوجوانان و والدین آن‌ها با فراگیر کردن فرهنگ مصرف بهینه گاز، از مسائل و مشکلات ناترازی با کمترین میزان خسارت و ضرر عبور کنیم.

«سونرژی» دستیار آموزشی معلمان می‌شود

به گزارش ایسنا، در این جلسه سامانه سونرژی که سامانه‌ای برای آموزش مصرف بهینه انرژی و گاز است، به مربیان و معلمان حاضر در جلسه توسط دو تن از مشاوران شرکت ملی گاز ایران آموزش داده شد.

این سامانه که از آن به عنوان دستیار آموزشی معلمان نیز از آن یاد می‌شود، به‌راحتی قابل نصب است و ثبت نام آن رایگان است. این سامانه مطابق با سلیقه مخاطب در بخش‌های مختلف از جمله، پازل، جورچین، معما، لطیفه و سایر قسمت‌های جذاب طراحی شده است که دانش‌آموزان مقاطع ابتدایی و معلمان با روش‌های نوین صرفه‌جویی از طریق مسابقه و سرگرمی آشنا شده و در پایان هر ماه نیز از جوایز نفیسی بهره‌مند می‌شوند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • « حسب دستور مقام قضایی »
  • هیچ درمان و واکسن اختصاصی برای درمان بیماری متاپنومو ویروس انسانی وجود ندارد
  • برای مردان مبارزی که تاب آورانه به زندگی معنا می دهند
  • پیام تبریک شهردار برازجان به مناسبت میلاد با سعادت امام علی (ع) و گرامیداشت روز پدر و مرد
  • همکاری‌های هلدینگ خلیج‌فارس و بانک ملت گسترش می‌یابد
  • « آزادراه جم-فیروزآباد؛ کریدور استراتژیک توسعه ملی، امنیت انرژی و رونق جنوب کشور»
  • امضا تفاهم نامه همکاری شرکت پلیمر آریاساسول و پارک علم و فناوری استان خراسان
  • سفر رئیس سازمان انرژی اتمی به بوشهر
  • امضای قرارداد طراحی و راه‌اندازی پکیج جاذب کلر پتروشیمی بوعلی سینا با حضور دکتر شریعتمداری
  • دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ساحلی مقابل بلاروس در بوشهر
  • دو کاتالیست کاربردی پتروشیمی نوری با همکاری شرکت توسعه صنایع نفت و گاز سرو ساخته می‌شود
  • روز پرترافیک هنگام در دومین همایش و نمایشگاه ایران پتروکم
  • بوشهری‌ها قهرمان بدمینتون المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت شدند
  • روحیه امید بین دانش‌آموزان استان بوشهر تقویت شود
  • تکمیل آب‌شیرین‌کن نیروگاه هسته‌ای بوشهر تسریع می‌شود
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از دومین روز نمایشگاه بین المللی ایران پتروکم در جزیره کیش
  • افتتاحیه دومین نمایشگاه ایران پتروکم در جزیره کیش / تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از افتتاحیه دومین رویداد ایران پتروکم در جزیره کیش
  • نخستین فرمانداران زن تاریخ ایران؛ سهم زنان بوشهر کجاست؟
  • « حسب دستور مقام قضایی »
  • معاون سیاسی استاندار بوشهر از اجرای طرح ساماندهی کودکان کار در استان بوشهر خبر داد
  • نسبت گفتگو و مذاکره با وفاق ملّی
  • پروژه احداث سالن اجتماعات شهرداری در مرحله مناقصه عمومی+تصاویر
  • سرپرست فرمانداری‌های «گناوه» و «دشتستان» منصوب شدند
  • هیچ درمان و واکسن اختصاصی برای درمان بیماری متاپنومو ویروس انسانی وجود ندارد
  • «عبدالکریم پهلوانی» به عنوان مدیرعامل تاپیکو منصوب شد
  • جلوگیری از حضور خاتمی در مراسم افتتاح بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی
  • توانیابان بوشهر؛ نادیده‌گرفته‌شدگان جامعه
  • سارق کابل‌های مخابراتی در «دشتستان» دستگیر شد
  • فاز دوم عملیات آسفالت‌ کوچه‌ها و معابر شهر گناوه بصورت همزمان در قالب چهارگروه، اجرایی شد
  • دورهمی یلدایی اتحاد جنوب برگزار شد/ تصاویر
  • زمان معارفه معاونین جدید استاندار بوشهر
  • کسب رتبه برتر خبرنگار و نویسنده اتحاد خبر در رویداد رسانه ای هفته دولت
  • معاونین جدید استاندار بوشهر معارفه شدند / تصاویر
  • دیدار فعالان ستاد مردمی دکتر پزشکیان با معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر/ تصاویر
  • سرپرست بخشداری خارگ منصوب شد
  • دیدار فعالان ستاد مردمی دکتر پزشکیان با معاون اقتصادی استاندار بوشهر/ تصاویر
  • بزرگداشت هنرمند فقید حامد مشایخی فرد در برازجان / تصاویر
  • آئین رونمایی از تندیس خبرنگار فقید علی پیرمرادی/ تصاویر
  • تعریضی بر نظرخواهی فرماندار دشتستان
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از دومین روز نمایشگاه بین المللی ایران پتروکم در جزیره کیش
  • رئیس جدید دانشگاه پیام نور استان بوشهر معارفه شد / تصاویر
  • مراسم پنجمین سالگرد و رونمایی از اِلِمان فاخر سردار شهید سلیمانی برگزار شد/تصاویر
  • بذل و بخشش ۵۰۰ میلیون دلاری عربستان برای دولت خودخوانده یمن
  • اشتغال بومیان در پارس جنوبی ساماندهی شود
  • .: همکار حدود 3 روز قبل گفت: دکتر عزیز در صداقت ...
  • .: ش ه ر حدود 3 روز قبل گفت: ذکردو نکته لازم است ...
  • .: بهرام نکیسا حدود 3 روز قبل گفت: درود. ...
  • .: شهروند حدود 4 روز قبل گفت: خوب است این کمپ ...
  • .: عضو ستاد حدود 6 روز قبل گفت: ان شاالله گره ای ...
  • .: حیاتی حدود 7 روز قبل گفت: آقای معاون بعد 6 ...
  • .: موسوی حدود 7 روز قبل گفت: خدایا این اصحاب جلیلی ...
  • .: ممل حدود 9 روز قبل گفت: ما شرمنده همین یکی ...
  • .: عباس. ک حدود 9 روز قبل گفت: واقعا همینه. خیلی عالی ...
  • .: سروری حدود 10 روز قبل گفت: هی منطقه ویژه پارس ...