امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 04 دي 1403 - 11:18

اتحادخبر: رسانه‌های عبری گزارش دادند ورشکستگی یک شرکت بزرگ املاک در اراضی اشغالی سرمایه‌های نظامیان رژیم صهیونیستی را در معرض خطر قرار داد.

 

اتحادخبر: رسانه‌های عبری گزارش دادند ورشکستگی یک شرکت بزرگ املاک در اراضی اشغالی سرمایه‌های نظامیان رژیم صهیونیستی را در معرض خطر قرار داد.

 

یک «فاجعه اقتصادی» سرمایه‌های نظامیان رژیم صهیونیستی را در معرض خطر قرار داد

به گزارش ایسنا، شرکت املاک و مستغلات Vision & Beyond در اراضی اشغالی اعلام ورشکستگی کرد و پس‌اندازها و سرمایه‌های صدها سرباز اسرائیلی اعم از فعال و ذخیره را در معرض خطر قرار داد.

این رویداد که کارشناسان اسرائیلی آن را یک «فاجعه اقتصادی» توصیف کردند، بحران عمیق‌تری را نشان می‌دهد که ممکن است کل بخش املاک و مستغلات را در دوره آینده در اراضی اشغالی تحت تاثیر قرار دهد.

این شرکت سرمایه‌گذاری‌های هنگفتی را از نظامیان رژیم صهیونیستی جذب کرد. آن‌ها در پروژه‌های این شرکت فرصتی مطمئن برای تضمین آینده مالی خود می‌دیدند اما فروپاشی شرکت به سرمایه‌گذاران شوک وارد کرد؛ سرمایه‌گذارانی که اکنون ترس از دست دادن پول‌های خود را دارند که پس انداز چندین سال کار آن‌ها است.

به گزارش رسانه‌های عبری، وکیل نماینده این شرکت اظهار داشت که آنچه اتفاق افتاده است «فقط آغاز یک بحران بزرگتر» است و عواقب فروپاشی شرکت تنها به پرسنل نظامی آسیب دیده محدود نمی‌شود، بلکه ممکن است به کل بخش املاک و مستغلات و اعتماد سرمایه گذاران به آن نیز برسد.

منابع آگاه اعلام کردند سقوط این شرکت ناشی از انباشت بدهی و سوء مدیریت بوده که باعث شده نتواند به تعهدات خود در قبال سرمایه گذاران عمل کند. پروژه‌های این شرکت که به چندین منطقه گسترش یافته بود، در دوره اخیر به طور قابل توجهی دچار رکود شده است که شک و تردید در مورد توانایی آن برای غلبه بر بحران مالی را افزایش داده است.

بسیاری از نظامیانی که متحمل خسارت‌های مالی شده‌اند خشم خود را از نابودی پس اندازهایشان ابراز کردند. یکی از آنها گفت: من همه پس انداز خود را بسته به اعتبار آن در این شرکت سرمایه‌گذاری کردم و اکنون خود را در آستانه ورشکستگی می‌بینم.

وی خواستار مداخله نهادهای دولتی برای دادن غرامت به خسارت‌دیدگان و اطمینان از عدم تکرار چنین حوادثی در آینده شد.

با بدتر شدن بحران، توجه به اقداماتی که دولت ممکن است برای محدود کردن پیامدهای آن اتخاذ کند، معطوف شده است.

خسارت‌دیدگان خواستار ایجاد یک صندوق جبران خسارت ویژه و بررسی همه‌جانبه علل سقوط شرکت برای اطمینان از مجازات مسؤولین این فاجعه مالی شدند.

با توجه به این تحولات، کارشناسان اقتصادی هشدار می‌دهند که بحران شرکت مذکور ممکن است منجر به کاهش اعتماد در بخش املاک و مستغلات به ویژه با ترس سرمایه گذاران از سرمایه گذاری در پروژه‌های مشابه شود. آنها همچنین پیش‌بینی می‌کنند مرحله بعدی شاهد مداخلات دولت با هدف تقویت نظارت بر شرکت‌های املاک و مستغلات و تضمین حمایت از حقوق سرمایه گذاران باشد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/14
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • نقشه راه دیپلماسی منطقه‌ای انرژی ایران تصویب و ابلاغ شد
  • آمریکایی‌ها با ملت ایران دشمنی دارند؛ نباید به آنان خوش‌بین باشیم
  • حوالی زندگی
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 30 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...