- درخشش ورزشکار پازارگاد در مسابقات بین المللی کارگری تایلند
- تفاهمنامه بنیاد بینالمللی غدیر و دانشگاه پیام نور استان بوشهر
- مذاکره با شیطان
- بازدید میدانی «محمد زین العابدین» معاون نظارت و راهبری فنی پتروفرهنگ از شرکت های مستقر در استان بوشهر/ تصاویر
- استاندار بوشهر خواستار پس گرفتن شکایت مدیران استان از خبرنگاران و اهالی رسانه شد
- بهبود نظام حل مسائل کشور نیازمند پاسخ کارشناسی است/ بسیاری از مشکلات با امضا و دستور یک شبه حل نمی شود
- نظام اداری کارآمد، زیربنای رشد اقتصادی است/ تامین نیرو از طریق شرکتهای پیمانکاری ظلم است
- جودوکاران شهرستان جم به مسابقات قهرمانی کشوری اعزام شدند
- میزان دوری ارونوف از میادین امروز مشخص می شود
- تاج: حیف است تیم جوانان در جام ملتها نتیجه نگیرد
اتحادخبر: «نقرس» نوعی آرتریت است که باعث تورم و سفت شدن مفاصل میشود. مصرف برخی غذاها میتواند احتمال ابتلا و تشدید علائم آن را افزایش دهد.
اتحادخبر: «نقرس» نوعی آرتریت است که باعث تورم و سفت شدن مفاصل میشود. مصرف برخی غذاها میتواند احتمال ابتلا و تشدید علائم آن را افزایش دهد.
به گزارش خبرآنلاین، در بدن ما و حتی غذای مصرفی ما، مادهای به نام اسید اوریک وجود دارد که معمولاً در جریان خون حل میشود. در برخی افراد اسید اوریک به طور کامل حل نمیشود و با تشکیل کریستالهای سوزنیمانند و تجمع در مفاصل نقرس رخ میدهد. برای جلوگیری از این مشکل، باید مصرف هر نوع غذا یا نوشیدنی که سطح اسید اوریک را در خون افزایش میدهد، محدود کنید؛ از جمله غذاهای حاوی پورین (نوعی ترکیب شیمیایی) بالا و نوشیدنیهای سرشار از قند فروکتوز.
تشدید نقرس اغلب ناشی از مصرف گوشت قرمز است، ولی با این حال، سایر غذاها نیز میتوانند در ابتلا به این بیماری نقش داشته باشند؛ از جمله:
۱. غذاهای دریایی
طیف وسیعی از غذاهای دریایی با خطر بالاتر ابتلا به نقرس مرتبط هستند. اگر نقرس دارید یا در معرض خطر ابتلا به نقرس هستید، بهتر است مصرف ماهی ساردین، قزلآلا، گوش ماهی و ماهی تن را محدود کنید. غذاهای دریایی سرشار از پورین هستند و سطح اسید اوریک را افزایش میدهند. این اسید اوریک اضافی میتواند باعث تحریک علائم نقرس شود.
۲. نوشیدنیهای قندی
نوشیدنیهای شیرین، بهویژه آبمیوه از ممنوعات رژیمغذایی متناسب با نقرس است. از میان قندها، فروکتوز (قند میوه) با افزایش سطح اسید اوریک، احتمال تشدید علائم نقرس را به همراه دارد.
۳. آبجو
بر اساس مطالعات سال ۲۰۱۷، بهطور کل «الکل» شما را در معرض خطر بیشتری برای حمله نقرس قرار میدهد. با این حال، آبجو دارای بالاترین ریسک علائم نقرس در مقایسه با مشروب است.
۴. گوشتهای اندام/ گوشت قرمز
در میان محصولات حیوانی، گوشتهای اندام مانند جگر دارای سطوح بالای پورین هستند و باید در مقادیر محدود مصرف شوند. چرا که این مواد غذایی میتوانند سطح اسید اوریک را در خون افزایش دهند و منجر به نقرس شوند.
تازه ترین خبرها
- تفاهمنامه بنیاد بینالمللی غدیر و دانشگاه پیام نور استان بوشهر
- استاندار بوشهر خواستار پس گرفتن شکایت مدیران استان از خبرنگاران و اهالی رسانه شد
- میزان دوری ارونوف از میادین امروز مشخص می شود
- تاج: حیف است تیم جوانان در جام ملتها نتیجه نگیرد
- یک ماه سخت در انتظار استقلال و نشان دادن راه خروج به «موسیمانه»
- عبدی: امیدوارم تیم فوتبال جوانان ایران فینالیست آسیا شود
- نبی: فدراسیون فوتبال از تیم جوانان حمایت کامل داشته است
- گنجی: امیدوارم باعث شادی دل مردم شویم
- دهقانیان: با تمام مشکلات چند اردوی خارجی برای تیم جوانان داشتیم
- برگزاری تمرین پرسپولیس با دو غایب
- عالمی: پنجره نقل و انتقالات استقلال بسته نیست
- شوک به پرسپولیس؛ بازیکن ازبک دیدار با تراکتور و الهلال را از دست داد
- پرسپولیس با دو غایب قطعی در مقابل الهلال
- گیتی پسند صدرنشین باقی ماند؛ توقف کراپ الوند
- تیمور کاپادزه سرمربی تیم ملی فوتبال ازبکستان شد
- الهامی از هدایت نساجی کناره گیری کرد
- قطع همکاری باشگاه استقلال با یک مربی رسمی شد
- نگاهی به ناکامی پرسپولیس برابر ذوبآهن؛ از تاکتیکهای ناکارآمد تا جنجالهای داوری
- واکنش کارگروه VAR به تغییر تصاویر برای بازبینی صحنه
- طارمی نیمکت نشین اینتر در بازی با اسپارتا پراگ
- نتایج و جدول لیگ قهرمانان اروپا در پایان دور هفتم
- جزئیات جدید از رسیدگی به حوادث رخ داده در ۳ بیمارستان کشور
- دست اندازی وزارت بهداشت به مطالبات داروخانهها
- لزوم هماهنگی بینبخشی برای بهبود آموزش و حمایت از مادران
- نگهداری ۳۵۸ واحد خون نادر در سازمان انتقال خون
- حضور اورژانس در حادثه آتش سوزی مخازن انبار نفت
- محل پرداخت اضافه کاری پرستاران مشخص شد
- تقدیر WHO از سازمان انتقال خون ایران
- ۹۰ درصد جراحیها در کشور به صورت کم تهاجمی انجام می شود
- درباره سرطان چشم بیشتر بدانید
- امسال ۱.۶ میلیون تن خرما در کشور تولید شد
- تاکید وزارت تعاون بر استفاده بهینه از انرژی
- بانک تجارت بهصورت رسمی عضو سازمان جهانی تجارت دیجیتال شد
- سکه ضرب ۱۴۰۴ از نیمه اسفند عرضه میشود
- هدفگذاری تجارت ۱۰ میلیارد دلاری بین ایران و جمهوری آذربایجان
- معدن و صنایع معدنی؛ پیشران رشد اقتصاد و پیشرفت کشور
- تخصیص بیش از ۸ هزار سکه ضرب ۱۴۰۳ به متقاضیان
- استفاده از تمام ظرفیتها برای کاهش خامفروشی
- تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روزهای بارانی معلوم شد
- نبض ناموزون صنعت در آذر؛ تولید کاهش یافت
- اشتغال نیروهای بومی در صنایع بزرگ استان بوشهر فراهم شود
- موتورسیکلت ۱۰ میلیاردی قاچاق در «دیلم» توقیف شد
- ۷ کیلوگرم «شیشه» در عسلویه کشف شد
- تصفیهخانه فاضلاب بیمارستان خورموج بهسازی شد
- مسیر رشد و شکوفایی در خارگ هموارتر میشود
- استاندار بوشهر خواستار راهاندازی دانشکده انرژی هستهای در دانشگاه خلیج فارس شد
- معاون محیط زیست کشور: حکمرانی باید همراهی حداکثری مردم را در حفظ طبیعت به ارمغان آورد
- ۳۰ هکتار زمین برای ساخت نیروگاه خورشیدی در بوشهر واگذار شد
- مرکز تحقیقات پزشکی هستهای بوشهر روشی نو برای درمان سرطان پروستات پایهگذاری کرد
- عملیات بارگیری جکت سکوی طرح توسعه میدان گازی بلال در بوشهر با موفقیت انجام شد