امروز: يکشنبه 25 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 20 خرداد 1403 - 07:46

اتحادخبر: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: پنج هزار دانش آموز بوشهری با فراگیری آموزش‌های لازم تحت عنوان "محیط یار" در اجرای طرهای محیط زیستی مشارکت می کنند.

 

اتحادخبر: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: پنج هزار دانش آموز بوشهری با فراگیری آموزش‌های لازم تحت عنوان "محیط یار" در اجرای طرهای محیط زیستی مشارکت می کنند.

پنج هزار دانش آموز بوشهری محیط زیستی شدند

به گزارش ایرنا، عبدالرحمن مرادزاده روز شنبه به مناسبت بزرگداشت هفته حفاظت از محیط زیست در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: هدف از اجرای طرح ملی "محیط یار" ارائه آموزش‌های محیط زیستی، نهادینه کردن فرهنگ محیط زیست درجامعه و توسعه احساس مسوولیت اجتماعی در صنایع و بخش های مختلف دولتی و کشاورزی و استفاده درست از منابع موجود است.

وی افزود: طرح محیط یار از سال ۱۳۸۴ ابتدا استانی و بصورت پایلوت در هشت مدرسه استان اصفهان اجرا شد و آیین‌نامه‌ آن از سال ۱۳۸۶ بصورت ملی و از طریق سازمان حفاظت محیط زیست کشور به دیگر استان‌ها ابلاغ شد.

مراد زاده یادآور شد: آموزش‌ها در طرح محیط یار از جنس آموزش‌های میدانی است و رسمی و کلاسیک نیست.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ادامه داد: دانش آموزان مسئولان و بزرگسالان آینده کشور هستند که با آموزش حفظ محیط زیست به آنان قطعا در جهت حفظ این منابع تلاش خوهند کرد.

وی گفت: ۳۰ خانه محیط زیست در روستاهای این استان با هدف توانمندسازی و جلب مشارکت حداکثری اقشار مختلف مردم در رفع چالش‌های زیست محیطی و ارتقای فرهنگ حفاظت از محیط زیست افتتاح شده است.

مراد زاده با اشاره به شعار ملی امسال هفته محفاظت از محیط زیست با عنوان " سهم من در تداوم حیات» تصریح کرد: با مشارکت و همدلی آحاد جامعه می‌توانیم با ایفای مسئولیت خود در تداوم حیات و حفظ محیط زیست نقش‌آفرینی کنیم.

وی گفت: آلودگی محیط زیست جامعه را با چالش‌های جدی روبه‌رو کرده است.

مراد زاده بیان کرد: حق انسان‌ها در داشتن محیط زیستی امن و سالم، به‌عنوان یک حق بشری در کنار سایر حقوق شناخته شده برای بشر مورد بحث و بررسی محافل علمی و طرفداران محیط زیست است و بدون شک انسان‌ها با رعایت اصول اساسی و حفاظت محیط زیست و آگاهی نسبت به این حقوق می‌تواند این امانت بزرگ را به نسل‌های آینده انتقال دهند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهرافزود: یکسال گذشته ۵۰۰ مجوز زیست محیطی برای طرح های خدماتی ، تولیدی و صنعتی صادر شد.

وی افزود: با مصوبه کارگروه‌های پسماند استانی جایگاه دفع پسماند در شهرهای بزرگ استان از جمله شهر بوشهر برای انتقال به سایت جدید و استاندارد با برنامه‌ریزی تجمیع محل مدیریت پسماند ۵ شهر مطابق با سند آمایش سرزمینی استان تعیین تکلیف شد.

مراد زاده اظهار کرد: با پیگیری جابجایی محل دفن پسماند شهرستان کنگان و دیلم نیز در کارگروه استانی پسماند ، گام موثر در استانداردسازی این جایگاه‌ها برداشته شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ادامه داد: به منظور ارتباط مستقیم و مشارکت مجامع علمی، پژوهشی و شرکت‌های دانش‌بنیان برای حل مشکلات محیط زیستی صنعت و واحدهای تولیدی خانه فناور محیط زیست استان راه اندازی شده است.

وی پیگیری مصوبه سفر ریاست محترم جمهور در موضوع کاهش آلایندگی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، حفاظت از مناطق تحت مدیریت و تنوع زیستی استان ، مدیریت و شمارش حیات وحش شاخص استان را از دیگر اقدامات اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر اعلام کرد.

مرادزاده با بیان اینکه به‌صورت مستمر بر باغات پرندگان و مراکز تکثیر جانوران وحشی در استان نظارت می‌شود، گفت: نظارت و پیگیری موضوع تعهد استان در کاشت درخت در راستای کشت یک میلیارد نهال و غرس نهال حرا به‌صورت پیوسته و منظم در مناطق مستعد استان بوشهر با همکاری مردم و تشکل‌های زیست محیطی و صنایع در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر افزود: راهبری هفت ایستگاه پایش هوای محیطی استان، ساخت و تکمیل سه پاسگاه محیط‌بانی، انعقاد تفاهم نامه حمایت از دلفین های خلیج فارس و توسعه اجتماعات مرجان‌های دریایی از جمله دیگر عملکرد این اداره کل در سال گذشته است.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • بوشهر در مسیر جبران عقب‌ماندگی درمانی/ ۷۰۰ تخت جدید تا اوایل سال آینده / تصاویر اختصاصی
  • آئین وداع با بقایای پیکر مطهر شهید «احسان حاجیان» در آبدان برگزار شد
  • خودمان را برای حداقل دو سال جنگ آماده کنیم/ شرایط فعلی توزیع سوخت قابل قبول نیست
  • بازدید بخشدار سعدآباد و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از مرکز جامع خدمات سلامت ولیعصر (عج) سعدآباد
  • ارزیابی ۶۰ فایتر در تمرین مشترک بانوان کیک‌بوکسینگ بوشهر
  • رضایت خداوند و راحتی ملت در حکمرانی
  • پورکبگانی: افزایش تعداد نمایندگان استان بوشهر در مجلس قطعی شد
  • دمای هوا در استان بوشهر از ۵۰ درجه عبور می‌کند
  • ۴۵۰۰ تابلو و تجهیزات ایمنی در راه های استان بوشهر نصب شد
  • شهریاری: منبع تامین دارو در «ناصرخسرو» شناسایی شود
  • وزارت اطلاعات: دولت فرانسه پاسخگوی مداخلات دیپلمات‌هایش باشد
  • معادلات تازه تنگه هرمز؛ از توافق عمان تا بازتعریف حاکمیت دو کشور ساحلی
  • طلای جهانی در مسیر رشد هفتگی؛ اونس به ۴۳۷۶ دلار رسید
  • اژه‌ای: چکمه استکبار هرگز بر تنگه هرمز نخواهد سایید
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • اولین و جوان‌ترین بانوی بازنشستهٔ خبرنگار دشتستان تجلیل شد
  • نمایشگاه عکس انفرادی «روایت مشک‌» اثر یلدا خادمی در برازجان افتتاح شد
  • با دستور فرماندار دشتستان؛ مسائل جایگاه‌های عرضه سوخت آب‌پخش بررسی و پیگیری شد
  • نقش خبرنگاران در مدیریت بحران آب
  • باز هم مردم باید تاوان کمبود بنزین را بدهند؟
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • دیار و تبار بوشهر ،باز هم تماشاگر از دست رفتن سرمایه‌های مدیریتی خود ؟
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • بیش از ۲۰۰ پروژه با اعتبار ۱.۵ همت در هفته دولت عملیات اجرایی آن آغاز یا به بهره برداری می رسد
  • بوشهر رتبه نخست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی کشور را کسب کرد
  • آمادگی برای برگزاری باشکوه پیاده‌روی «ولایت» در دشتستان
  • امام جمعه بوشهر: برنامه علمی ویژه در استان تدوین شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/05/19
  • وضعیت جوی کشور در ۷۲ ساعت آینده؛ هشدار موج بارش‌ شدید در راه ۱۱ استان
  • .: زهرا 1 روز قبل گفت: نکته ی بعد افسانه ...
  • .: محمد حدود 6 روز قبل گفت: با سلام، مسوولین محترم ...
  • .: فریده فهیمی حدود 6 روز قبل گفت: مغز مریزاد، امیدخان دریسی ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 7 روز قبل گفت: جمع آوری سگ های ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 7 روز قبل گفت: تعداد زیاد متخصص و ...
  • .: مهدی طاهری نیا حدود 7 روز قبل گفت: بازم مثل همیشه زیبا ...
  • .: مهدوی حدود 7 روز قبل گفت: به به 🙏 ...
  • .: غلامرضا بردستانی حدود 9 روز قبل گفت: با تبریک به مردم ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: میز اقتداری که منتظر ...
  • .: ا ارمی حدود 19 روز قبل گفت: بسیار عالی ...