امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 08 خرداد 1403 - 10:01

اتحادخبر: روزنامه الخلیج امارات از مقصد بعدی و احتمالی مهدی قایدی، ستاره ایرانی اتحاد کلباء، رونمایی کرد.

 

اتحادخبر: روزنامه الخلیج امارات از مقصد بعدی و احتمالی مهدی قایدی، ستاره ایرانی اتحاد کلباء، رونمایی کرد.

تیم جدید قایدی مشخص شد

 

به گزارش روابط عمومی ادراره کل ورزش و جوانان استان بوشهر؛تابستان ۱۴۰۰ بود که مهدی قایدی پس از درخشش در لباس استقلال، راهی شباب الاهلی شد تا پس از مدت‌ها، پای ایرانی‌ها به لیگ امارات باز شود. انتقالی که آورده مالی خوبی برای آبی‌ها داشت و این بازیکن نیز در روزهای نخست حضورش در لباس شوالیه‌های سرخ، خوش درخشید.

اما برخی تصمیمات عجیب مربی وقت شباب الاهلی باعث شد تا قایدی از روزهای اوجش فاصله بگیرد و او در نهایت با قراردادی قرضی به استقلال بازگشت و پس از یک فصل خوب در لباس آبی‌ها و به دلیل دائمی نشدن قراردادش، مجددا راهی امارات شد تا این بار طی قراردادی قرضی در اتحاد کلباء و زیر نظر فرهاد مجیدی به میدان برود.

قایدی به عنوان سوپراستار تیم درجه دوم و کم ستاره کلباء، درخشش بی‌نظیری داشت و تا به اینجای فصل نیز برای ببرها، شانزده گل در رقابت‌های مختلف به ثمر رسانده و بدون شک بهترین بازیکن تیمش در این فصل بوده است و در جمع‌آوری امتیازات کلباء و صعود این تیم به فینال جام بانک اسلامی ابوظبی نیز کمک شایانی به تیمش کرد.

طبیعی بود که درخشش قایدی سبب شود تا مشتریان دست به نقدی به سراغ شباب الاهلی بروند و شرایط جذب وینگر ایرانی را جویا شوند. مشخص است که احتمال ادامه همکاری این بازیکن و کلباء بسیار کم است و پس از جدایی مجیدی، قایدی نیز ترجیح می‌دهد فصل بعد را در تیم دیگری توپ بزند.

در این خصوص، باشگاه شباب الاهلی تصمیم نهایی را در مورد آینده قایدی خواهد گرفت ولی همان‌طور که پیش از این نیز در ورزش سه خبر داده بودیم، علاوه بر تیم‌های اماراتی، باشگاه‌های خارج از این کشور از جمله قطر نیز خواستار جذب بازیکن ایرانی شده‌اند.حالا روزنامه الخلیج در خبری اعلام کرده است که الوحده امارات به عنوان جدی‌ترین مشتری مهدی قایدی، باب مذاکرات را با شباب الاهلی آغاز کرده و این تیم نیز خواستار جذب ستاره ایرانی با عقد قراردادی قرضی شده است.

الخلیج نوشته است: باشگاه الوحده پس از درخشش چشمگیر مهدی قایدی در کنار ببرها، تمایل خود را برای جذب این وینگر ۲۴ ساله از شباب الاهلی اعلام کرده است. او با زدن ۱۲ گل در لیگ حرفه‌ای ادنوک در این فصل، درخشش زیادی را از خود نشان داد و با ایجاد موقعیت‌های زیادی برای هم‌تیمی‌هایش، به آنها کمک کرد.

در صورتی که قایدی راهی الوحده شود، او یک بار دیگر با احمد نوراللهی هم تیمی می‌شود. این دو بازیکن سابق استقلال و پرسپولیس، دو فصل پیش در شباب الاهلی با یکدیگر هم تیمی بودند. الوحده در رتبه سوم لیگ قرار دارد و امیدوار است در صورت ناکامی العین در کسب امتیاز لازم در بازی‌های معوقه‌اش، راهی سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا شود.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/14
  • آمریکایی‌ها با ملت ایران دشمنی دارند؛ نباید به آنان خوش‌بین باشیم
  • نقشه راه دیپلماسی منطقه‌ای انرژی ایران تصویب و ابلاغ شد
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 30 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...