امروز: چهارشنبه 11 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 13 اسفند 1402 - 08:58
ادعای واشنگتن:

اتحادخبر: یک مقام آمریکایی در خبری اختصاصی به یک رسانه عبری فاش ساخت که اسراییل با مفاد توافق جدید آتش بس موافقت کرده و منتظر پاسخ حماس است.

 

اتحادخبر: یک مقام آمریکایی در خبری اختصاصی به یک رسانه عبری فاش ساخت که اسراییل با مفاد توافق جدید آتش بس موافقت کرده و منتظر پاسخ حماس است.

اسراییل با شروط جدید آتش‌بس موافق کرده/ منتظر پاسخ حماس است

به گزارش مهر به نقل از اسکای نیوز انگلیس، یک مقام بلندپایه آمریکایی به رسانه‌های عبری زبان فاش کرد که کابینه جنگ رژیم صهیونیستی با مفاد جدید پیشنهادی آتش بس موافقت کرده است.

پایگاه عبری «واللا» به نقل از یک مقام آمریکایی که از افشای نامش خودداری کرد، گزارش داد: «مقامات اسراییلی با شروط توافق موافقت کرده‌اند. اگر حماس نیز با این شروط و آزادسازی اسرا در غزه موافقت کند، آتش بس برای یک مدت ۶ هفته فوراً آغاز خواهد شد.»

این مقام آمریکایی که از افشای هویت خود خودداری کرد، مدعی شد که «توافقنامه پیشنهادی اکنون آماده و روی میز است. مذاکرات با مقام‌های حماس در قطر ادامه دارد و امیدواریم که پیش از فرارسیدن ماه رمضان به توافق دستیابیم.. اینک توپ در زمین حماس است و ما برای دستیابی به توافق همه توان خود را به کار بسته‌ایم.»

جنگ غزه در شرایطی وارد صد و چهل و هشتمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسراییل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز گشته و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.

پیش از این، شبکه خبری الجزیره از مفاد جدید آتش‌بس و مبادله اسرا در غزه خبر داده بود و گفته بود که اسراییل با آزادی ۴۰۰ اسیر فلسطینی در ازای آزادی ۴۰ اسیر صهیونیستی در غزه موافقت کرده است.

منابع آگاه پیشتر گزارش داده بودند که مقامات صهیونیستی در جریان مذاکرات غیرمستقیم با حماس با مقامات قطری توافق آتش بس جدید را منوط به بازگشت تدریجی آوارگان فلسطینی به شمال غزه به استثنای فلسطینیان در سن قانونی خدمت سربازی کرده است.

الجزیره پیش از این فاش کرد که اسراییل با پیشنهاد حماس درباره افزایش کمک‌های بشردوستانه و انتقال کانکس‌های پیش ساخته موقتی برای آوارگان و ورود برخی تجهیزات ساخت و ساز به غزه موافقت کرده است.

بر اساس مفاد جدید آتش بس، اسراییل همچنین پیشنهاد جابه‌جایی نیروهای خود را در خارج از مناطق شلوغ در نوار غزه را پذیرفته است و نیز با طرح توقف گشت شناسایی هوایی به مدت ۸ ساعت در روز را نیز پذیرفته است.
از سوی دیگر، منابع آگاه الجزیره همچنین گفته بودند که تل آویو پیشنهاد آزادی ۴۰۰ اسیر فلسطینی از جمله اسرای فلسطینی برجسته با احکام سنگین در مقابل آزادی ۴۰ اسیر صهیونیستی در غزه را پذیرفته است.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • بررسی حمله مجدد آمریکا به ایران؛ از منظر حقوق بین‌الملل
  • سواحل بوشهر از امروز مواج می‌شود؛ کاهش دما در راه است
  • کارنامه سازمان غذا و دارو در تأمین شیرخشک
  • ثبت سفارش واردات انواع کنجاله آغاز شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/09
  • توسعه زیرساخت‌های سلامت در استان سیستان و بلوچستان امیدبخش است
  • پیدا و پنهان خانه نشینی ۶۰ تا ۷۰ هزار پرستار
  • بخشدار آبدان: خبرنگاران صدای رسای مردم هستند
  • جهش ۱۲ برابری بودجه مبادلات مرزی و سهم ویژه بوشهر، دشتی و تنگستان| چانه‌زنی‌های بودجه‌ای برای بوشهر
  • سکته گوش را جدی بگیرد؛ هشدار نسبت به کم شنوایی ناگهانی
  • چرا سیگنال مثبت تزریق دلار قیمت ارز بازار را متعادل نکرد؟
  • پزشکیان وارد بیشکک شد
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • سایه افزایش نرخ بهره بر سر بازار؛ طلا در سراشیبی قیمت
  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • تصاویر اتحاد خبر ازبهره‌برداری ۲ نیروگاه خورشیدی در دشتستان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری به مناسبت هفته وحدت
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • پيام مديرعامل شركت مخازن سبز پتروشيمى عسلويه به مناسبت هفته وحدت
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • تقدیر ویژه رئیس‌جمهور از استاندار بوشهر در بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی
  • افتتاح پروژه‌های مسکن مددجویان و مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در بنداروز با حضور فرماندار دشتستان
  • جاده سلامت ویژه بانوان وحدتیه با حضور فرماندار دشتستان افتتاح شد
  • برگزاری رقابت‌های تیراندازی ویژه کارکنان ادارات دشتستان به مناسبت هفته دولت
  • حذف گردنه حادثه خیز «نارمنج» دشتستان با حضور استاندار بوشهر
  • وزیر اقتصاد از پتروشیمی آسیب‌دیده در جنگ اخیر بازدید کرد
  • تصاویر اتحاد خبر از بهره‌برداری از طرح تولید ریزجلبک اسپیرولینا در دشتستان
  • .: نصیبه حدود 5 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 6 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 7 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 9 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 10 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 11 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 11 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 11 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 11 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 11 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...