امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 06 دي 1402 - 08:05
اتحادخبر: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در آمریکا که ارتباطات ماهواره‌ای هم وجود دارد، کنگره این کشور برای توسعه فیبر نوری منازل آن، مبلغی ۴۰ میلیارد دلار تصویب کرده چراکه هیچ تکنولوژی نمی‌تواند جای ارتباطات پرسرعت مبتنی بر فیبر نوری را بگیرد.

 

اتحادخبر: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در آمریکا که ارتباطات ماهواره‌ای هم وجود دارد، کنگره این کشور برای توسعه فیبر نوری منازل آن، مبلغی ۴۰ میلیارد دلار تصویب کرده چراکه هیچ تکنولوژی نمی‌تواند جای ارتباطات پرسرعت مبتنی بر فیبر نوری را بگیرد.

هیچ تکنولوژی جای ارتباطات پرسرعت فیبرنوری را نمی‌گیرد

عیسی زارع پور در جلسه بررسی وضعیت پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌ و کارهای استان البرز که با حضور مجتبی عبداللهی-استاندار این استان-برگزار شد، با اشاره به اهمیت و ضرورت این پروژه، تاکید کرد: پروژه ملی فیبر نوری منازل و کسب و کارها، زیرساخت ارتباطات کشور را تا دهه‌های آینده تامین می‌کند.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه اجرای این پروژه در قانون بودجه و لایحه برنامه هفتم توسعه نیز قید شده است، افزود: بر اساس همین قوانین، اجرای پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها برای وزارت ارتباطات و تمامی دستگاه‌ها تبدیل به تکلیف شده است.

زارع‌پور با بیان اینکه عنوان می‌شود به جای فیبرنوری می‌توانیم از ارتباطات ماهواره‌ای استفاده کنیم، تصریح کرد: در کشور آمریکا که ارتباطات ماهواره‌ای هم وجود دارد کنگره این کشور برای توسعه فیبرنوری منازل آن مبلغی ۴۰ میلیارد دلار تصویب کرده چرا که هیچ تکنولوژی نمی‌تواند جای ارتباطات پرسرعت مبتنی بر فیبرنوری را بگیرد.

وزیر ارتباطات با اعلام اینکه بعد از افتتاح فیبر نوری استان گلستان به پوشش ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار خانوار رسیده‌ایم، گفت: این در حالی است که فقط در حدود یک سال گذشته بیش از ۳.۵ میلیون پوشش در پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها ایجاد شده است.

 

زارع پور با بیان اینکه هماهنگی و همکاری دستگاه‌های سطح استان، شرط موفقیت این پروژه است، تاکید کرد: اگر این هماهنگی و همکاری انجام شود ما می‌توانیم ظرف ۶ ماه آینده کل استان البرز را تحت پوشش شبکه فیبرنوری منازل و کسب وکارها قرار دهیم.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: اجرای این پروژه چهره ارتباطات هر شهری را متحول می‌کند و به همین دلیل خود شهرداری‌ها باید پیگیر اجرای این پروژه در شهر خود باشند و اگر مذاکرات با شهرداری‌ها برای اجرای پروژه زمان بسیاری ببرد، چاره‌ای نداریم که این پروژه را در شهرهای دیگری اجرا کنیم.

در این جلسه که شهردار کرج و مدیران اپراتورها و معاونان و مدیران وزارت ارتباطات نیز حضور داشتند، وزیر ارتباطات به رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ماموریت داد تا ظرف ۱۰ روز آینده با شهرداری کرج به توافق نهایی برسد.

استاندار البرز نیز در این جلسه برای رفع مشکلات و موانع پروژه فیبرنوری منازل و کسب وکارها و همچنین توسعه ارتباطات روستایی استان اعلام آمادگی کرد و قول پیگیری موضوعات مطرح شده را داد.

طبق اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، همچنین در این جلسه مهدی یوسف زاده، مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان البرز نیز گزارشی از آخرین وضعیت اجرای پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌و کارها و توسعه ارتباطات در روستاها را ارائه کرد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • انتقاد نمایندگی ایران در وین از رویکرد دوگانه گروسی
  • مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ تسویه می‌شود
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • نقشه راه دیپلماسی منطقه‌ای انرژی ایران تصویب و ابلاغ شد
  • حیدری: صادرات جم به چین قابلیت افزایش از ۲۵۰ به ۵۰۰ هزار تن را دارد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 19 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...