امروز: چهارشنبه 18 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 17 آبان 1402 - 09:33
اتحادخبر: هنگامی که واکسن آنفولانزا تزریق می کنید، یک نسخه غیرفعال یا مصنوعی از ویروس به بدن شما وارد می شود، به این معنی که واکسن آنفولانزا شما را به آنفولانزا مبتلا نمی کند.

 

اتحادخبر: هنگامی که واکسن آنفولانزا تزریق می کنید، یک نسخه غیرفعال یا مصنوعی از ویروس به بدن شما وارد می شود، به این معنی که واکسن آنفولانزا شما را به آنفولانزا مبتلا نمی کند.

بعد از واکسن آنفولانزا چه کارهایی نباید بکنیم؟

ممکن است بعد از تزریق واکسن آنفولانزا احساس درد، خستگی یا تهوع داشته باشید. مسکن‌ها می‌توانند به رفع عوارض جانبی واکسن آنفولانزا کمک کنند.

پس از واکسن آنفولانزا چه داروهایی نخوریم؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از وری ول هلث، اکثر داروها با واکسن آنفولانزا تداخلی ندارند یا بعد از تزریق واکسن مشکلی ایجاد نمی کنند؛ با این حال مهم است که همه داروها را طبق دستور مصرف کنید.

اگر داروهایی مانند استروئیدها مصرف می‌کنید که می‌توانند سیستم ایمنی شما را سرکوب کنند، با یک پزشک در مورد زمان‌بندی دوزهای خود صحبت کنید. آنها ممکن است به شما توصیه کنند زمانی که دارو در اوج خود نیست واکسن آنفولانزای خود را دریافت کنید تا بدن شما بتواند پاسخ ایمنی قوی تری ایجاد کند.

اگرچه برخی از کارشناسان می گویند مسکن های بدون نسخه (OTC) مانند ایبوپروفن (ادویل) یا استامینوفن (تیلنول) می توانند به کاهش درد در محل تزریق واکسن کمک کنند، محققان دیگر پیشنهاد می کنند که این داروها ممکن است اثرات محافظتی واکسن را رقیق یا ضعیف کنند.

بعد از واکسن آنفولانزا چه بخوریم و چه نخوریم؟

مشابه عدم محدودیت دارویی در مورد واکسن آنفولانزا، نگرانی زیادی در مورد غذاها و نوشیدنی ها پس از تزریق واکسن آنفولانزا وجود ندارد. اگر پس از تزریق واکسن حالت تهوع دارید یا احساس خوبی ندارید،

ممکن است از مصرف برخی غذاها و نوشیدنی ها خودداری کنید، اما هیچ موردی وجود ندارد که متخصصان اکیداً توصیه کنند پس از واکسیناسیون از آن اجتناب کنید.

آیا بعد از واکسن آنفولانزا این ویروس را منتقل می کنید؟

هنگامی که واکسن آنفولانزای تزریق می کنید، یک نسخه غیرفعال یا مصنوعی از ویروس به بدن شما وارد می شود، به این معنی که واکسن آنفولانزا شما را به آنفولانزا مبتلا نمی کند.

در عوض، بدن شما را در معرض ویروس‌های غیرفعال قرار می‌دهد تا در صورت قرار گرفتن در معرض آنفولانزا، ویروس را شناسایی کرده و آن را به راحتی از بین ببرد. شما نمی توانید ویروس یا عفونت آنفلوانزا را از طریق تزریق واکسن به دیگران منتقل کنید.

با این حال، می توانید عفونت آنفلوآنزا را که در طول ایمن سازی شما رشد کرده است، منتقل کنید.

حدود دو هفته از زمان تزریق واکسن آنفولانزا طول می کشد تا سیستم ایمنی بدن شما محافظت کافی در برابر ویروس های آنفولانزا ایجاد کند. اگر در زمان واکسیناسیون قبلاً به ویروس مبتلا شده اید یا بلافاصله پس از آن آلوده شده اید، هنوز احتمال ابتلا به آنفولانزا وجود دارد و آن را به اطرافیان خود منتقل می کنید.

پس از تزریق واکسن آنفولانزا، می توانید به سایر عفونت های تنفسی نیز مبتلا شوید. واکسن آنفولانزای فصلی فقط در برابر انواع خاصی از ویروس های آنفولانزا از شما محافظت می کند.

بعد از واکسن آنفولانزا اگر کسل شدیم چه؟

واکسن آنفولانزا می تواند شما را خسته و کسل کند؛ زیرا سیستم ایمنی بدن شما بیش از حد کار می کند تا در برابر ویروس از شما محافظت کند.

اگر بعد از واکسن آنفولانزا دچار درد یا بیماری شدید، استراحت و مراقبت بیشتر از خود می تواند کمک کننده باشد تا سریع تر روند بهبودی را طی کنید.

یک مطالعه در سال 2022 نشان می دهد که ورزش پس از دریافت واکسن آنفولانزا یا کووید-19 ممکن است محافظت شما را بهبود ببخشد. این مطالعه نشان داد که افرادی که به طور منظم ورزش می کردند، پس از واکسیناسیون، پاسخ ایمنی قوی تری داشتند. پس از تزریق واکسن، انجام یک ورزش سبک تا متوسط می تواند به تقویت اثر حفاظتی واکسن کمک کند.

اگر بازوی شما به حدی درد می کند که نمی توانید آن را بلند کنید یا بعد از واکسیناسیون احساس ضعف یا سرگیجه می کنید، ورزش توصیه نمی شود. استراحت کنید و اگر مشکوک به واکنش شدید یا آلرژیک به واکسن آنفولانزا هستید، فورا با پزشک خود تماس بگیرید.

اگر بعد از واکسن آنفولانزا همچنان احساس کسالت داشتیم چه؟

اگر پس از تزریق واکسن آنفولانزا احساس خوبی ندارید، استراحت و دریافت مسکن‌های بدون نسخه ممکن است به شما کمک کند تا بر این علائم غلبه کنید. با این حال، در مورد استفاده همزمان بیش از یک داروی ضد درد محتاط باشید و اگر مشکوک هستید که واکنش شدید یا آلرژیک به واکسن دارید، با یک متخصص حتما صحبت کنید.

علائم واکنش آلرژیک به واکسن آنفولانزا

اگر هر یک از علائم واکنش آلرژیک شدید زیر را تجربه کردید، با پزشک تماس بگیرید یا فوراً به دنبال مراقبت اورژانسی باشید:

تنگی نفس
تب شدید
بثورات پوستی
تورم در اطراف چشم ها، دهان یا سایر نواحی صورت
خس خس سینه
احساس ضعف
سرگیجه


بعد از تزریق واکسن آنفولانزا چه بخوریم؟

ورزش، استراحت و خوردن غذاهایی که پاسخ ایمنی قوی را تقویت می‌کنند به شما کمک می‌کنند بعد از واکسیناسیون بهترین احساس را داشته باشید.

غذاهایی که می توانند به تقویت سیستم ایمنی شما کمک کنند عبارتند از:

میوه ها و سبزیجات تازه
پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها
پروتئین بدون چربی
غلات کامل
غذاهای غنی از ویتامین، به ویژه آنهایی که ویتامین C و D دارند


همچنین ایده خوبی است که از عواملی که می توانند پاسخ ایمنی شما را کاهش دهند(در حالی که بدن شما برای ایجاد آنتی بادی پس از واکسیناسیون آنفولانزا کار می کند) اجتناب کنید. این شامل:

سیگار کشیدن
نوشیدن الکل
استرس
کم خوابی


واکسن آنفولانزا در برابر چندین گونه آنفولانزا از شما محافظت می کند و هر واکسن فصلی برای هدف قرار دادن رایج ترین گونه ها در یک سال معین ساخته می شود. واکسن آنفولانزا شامل ویروس زنده نمی شود، بنابراین نمی توانید آنفولانزا را از واکسن خود دریافت کنید. با این حال، ممکن است احساس خوبی نداشته باشید زیرا سیستم ایمنی بدن شما بیش از حد کار می کند تا آنتی بادی علیه ویروس تولید کند.

استراحت، داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل و ورزش سبک تا متوسط همگی می توانند به تقویت پاسخ ایمنی شما پس از تزریق واکسن آنفولانزا کمک کنند. بعد از تزریق واکسن درد و خستگی خفیف انتظار می رود، اما کمی خودمراقبتی و دریافت مسکن های بدون نسخه باید علائم شما را بهبود بخشد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • اهدای اعضای بدن رئیس بانک توسعه تعاون شعبه کنگان به بیماران نیازمند
  • مهرانگیز: عوارض خودرو به نفع شهرداری‌های استان وصول می شود
  • شیراز و چالش مطب‌هایی که در خانه‌های مسکونی جا گرفتند
  • اعضای جوان ۳۳ ساله دشتستانی به بیماران نیازمند عضو اهدا شد
  • پرونده‌های تغییر کاربری و احداث بنا در استان بوشهر بررسی شد
  • مهرانگیز: پاسخگویی بی‌واسطه اولویت دستگاه قضایی است
  • مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت
  • وضعیت «آنفلوانزا» در فصل سرما؛ چه کسانی واکسن بزنند
  • طرح واکسیناسیون طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل در دشتستان اجرا شد
  • بساط مکمل‌های ورزشی تقلبی برچیده شد
  • پرداخت ۴۰۰۰ میلیارد تومان به شهرها و روستاهای بوشهر
  • وزیر نیرو: ظرفیت تولید آب‌شیرین‌کن‌ها افزایش می‌یابد
  • پیشنهاد حذف یارانه شیرخشک و افزایش اعتبار کارت امید مادران
  • مسیر باز برای سبقت گرفتن پرسپولیس از استقلال؛ چهار دیدار با شرایط خاص
  • آمار عملکرد استقلال برابر آلومینیوم با یک جای خالی؛همچنان امیدوارکننده
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • مدیریت حراست پتروشیمی بوشهر به یک مدیر جوان و باتجربه سپرده شد
  • «رآکتور»
  • حمایت فروشگاه تفنگ ایران از تیم‌های تیراندازی دشتستان در لیگ استانی
  • تنوع‌بخشی به عرضه محصولات آریاساسول با تولید و فروش پلیمر به صورت پودر
  • بوشهر؛ پرچمدار تاریخی ایران در مصاف با استعمار
  • استعدادیابی رایگان تیراندازی با کمان در بوشهر؛ نونهالان بوشهری در مسیر المپیاد استعدادهای برتر کشور
  • موفقیت تیم بیسبال رده پایه استان بوشهر در رقابتهای کشوری
  • دانشگاه پیام نور واحد کنگان با دو رشته به اصلاحیه دفترچه ارشد ۱۴۰۵ اضافه شد
  • نونهالان و نوجوانان بوشهری در مسابقات قهرمانی کونگ‌فو توآ کشور خوش درخشیدند
  • محکومیت حمله بزدلانه آمریکا به مراسم عروسی در سیریک
  • طعنه سنگین سرپرست پرسپولیس به مدیر استقلال: فتاحی بازی دیگری را دیده!
  • ارتباط نوشیدنی‌های شیرین با دو برابر شدن خطر ابتلا به سرطان معده
  • نرخ موفقیت درمان ناباروری از ۲۵ تا ۴۰ درصد است
  • توقف فعالیت معدن شن و ماسه در حریم تخت‌جمشید
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • 🎥ویدیو/توافق ایران و عمان بر سر نقشه تردد در تنگه هرمز
  • موکب‌های روستایی در راه حسین(ع)
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • اجرای انفجار کنترل‌شده اکتشاف در معدن سیمان شیراز
  • شناسایی ۹ انبار احتکار کالا به ارزش بیش از ۵۰۳ میلیارد ریال در فارس
  • 🎥ویدیو/مشاهده کفتار راه‌راه در منطقه حفاظت‌شده شاهزاده ابراهیم و تنگ باهوش
  • .: دشتستان حدود 3 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 5 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 9 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 10 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 12 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 13 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 15 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 16 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 17 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 18 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...