امروز: سه شنبه 23 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 30 شهريور 1402 - 08:30
با حضور وزیر ارتباطات؛

اتحادخبر: مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر اعلام کرد: نشست پیشرفت و تسریع پروژه فیبر نوری در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور وزیر ارتباطات و استاندار بوشهر برگزار شد.

 

اتحادخبر: مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر اعلام کرد: نشست پیشرفت و تسریع پروژه فیبر نوری در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور وزیر ارتباطات و استاندار بوشهر برگزار شد.

 پروژه فیبر نوری در استان بوشهر تسریع می‌شود

به گزارش مهر، علی سملیان بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت در این نشست وزیر ارتباطات از امضا توافق نامه اجرای پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها تاکنون با ۵۰۰ شهرداری در سراسر کشور خبر داد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر افزود: وزیر ارتباطات تاکید کرد که اگر شهرداری‌ها و دستگاه‌های متولی در استان بوشهر همکاری لازم را داشته باشند می‌توانیم تا دهه فجر سال جاری پروژه فیبرنوری را در شهر بوشهر به اتمام برسانیم.

وی گفت: وزیر ارتباطات با اشاره به اهمیت پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها، گفت این پروژه اولویت دولت و زیرساخت توسعه کشور در دهه‌های آینده است و بر بستر آن می‌توانیم سرعت‌های چند صد مگابیتی به مردم ارائه کنیم.

سملیان بیان کرد: وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در استان بوشهر با سرعت خوبی آغاز شد، گفت که به دلایل مختلف، این پروژه در استان بوشهر به کندی ادامه دارد که باید با رفع مشکلات، اجرای آن سرعت بگیرد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر بیان کرد: استاندار بوشهر نیز بعد از گزارش معاونان وزیر ارتباطات درباره وضعیت اجرای فیبرنوری منازل و کسب و کارها در استان بوشهر تاکید کرد که باید این پروژه در تمام شهرستان‌های این استان به سرعت انجام شود.

وی گفت: استاندار بوشهر درباره رفع مشکلات اجرای این پروژه هم قول مساعد داد که در اسرع وقت ساز و کارهای رفع این مشکلات و تسریع در اجرای این پروژه بررسی و پیگیری می‌شود.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعت استان بوشهر با اشاره به اینکه یکی از محورهای مهم سیاست‌های استان تکمیل شبکه فیبر نوری FTTH توسط اپراتورها و شرکت مخابرات منطقه است افزود: با همکاری شهرداری‌ها به منظور اعطای مجوز حفاری به اپراتورها به جهت تکمیل پروژه ملی فیبرنوری منازل و کسب و کارها در استان بوشهر، بخش زیادی از درخواست‌ها که عمدتاً دریافت خدمات ثابت است مرتفع خواهد شد.

وی اظهار کرد: تکلیف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تکمیل دسترسی روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات می‌باشد، در همین راستا تاکنون از مجموع ۴۰۵ روستای بالای ۲۰ خانوار استان بوشهر ۳۹۸ روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شده است.

زارع پور در پایان تاکید کرد: اگر شهرداری‌ها و دستگاه‌های متولی در استان بوشهر همکاری لازم را داشته باشند می‌توانیم تا دهه فجر سال جاری تمام روستاهای این استان را به شبکه ملی اطلاعات و همچنین پروژه فیبرنوری را در شهر بوشهر به اتمام برسانیم.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • پیام مدیرعامل پتروشیمی پردیس به مناسبت روز ملی حراست
  • «کجا بودی؟»؛ سؤالی که نوجوان را از والدین دور می‌کند
  • دیدارهای مردمی فرصتی برای بررسی مستقیم مطالبات شهروندان است
  • زمان پاسخگویی استاندارد بوشهر کاهش یافت
  • انعقاد تفاهم‌نامه ۳۹۰۰ میلیارد تومانی برای ایمن‌سازی راه های بوشهر
  • بازآفرینی شهری در آبپخش؛ ۹۰ تن قیر رایگان اختصاص یافت
  • اصابت پرتابه دشمن به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
  • رئیس‌کل دادگستری بوشهر: حمایت از تولید با جدیت دنبال می شود
  • استاندار بوشهر: کاهش هدررفت آب در شبکه‌های توزیع ضروری است
  • رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر: برنامه‌های اصلاحی و تربیتی تداوم یابد
  • خلیج فارس تا سه‌شنبه مواج است؛ بوشهر در آستانه گرمای ۵۰ درجه
  • پزشکیان:کارآمدی مدیری که نتواند مصرف انرژی را کنترل کند مورد تردید است
  • بلاتکلیفی نیمکت استقلال و پرسپولیس/ گزینه بزرگ از دست دو مدعی پرید!
  • حضور 4 بوشهری در اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی
  • سرمایه گذاری در میدان نفتی آب تیمور به یک شرکت ایرانی سپرده خواهد شد
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 7 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 14 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 18 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 22 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 22 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 25 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 25 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...