امروز: سه شنبه 23 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 05 تير 1402 - 09:29

 

اتحادخبر: یک ملی پوش سابق نسبت با تمجید از عملکرد تیم ملی نوجوانان می‌گوید بازیکنان تیم ملی شایستگی قهرمانی در جام ملت‌های آسیا را دارند اما نباید مغرور شوند.

 

اتحادخبر: یک ملی پوش سابق نسبت با تمجید از عملکرد تیم ملی نوجوانان می‌گوید بازیکنان تیم ملی شایستگی قهرمانی در جام ملت‌های آسیا را دارند اما نباید مغرور شوند.

 

به گزارش ایسنا، شاگردان حسین عبدی با برتری در ضربات پنالتی مقابل یمن ضمن صعود به مرحله نیمه نهایی جام ملت‌های نوجوانان آسیا، مجوز حضور در جام جهانی را به دست آوردند.

برنامه‌ریزی و استعدادیابی رمز صعود به جام جهانی

مهدی سیدصالحی در گفت‌وگو با ایسنا درباره این پیروزی و صعود به جام جهانی نوجوانان اظهار کرد: همه چیز به برنامه ریزی قبل و استعدادیابی از کل ایران برمی‌گردد. کسانی مثل حسین عبدی در فوتبال ما بسیار تاثیرگذار بودند و توانستند تجربیاتشان را در اختیار دیگران قرار دهند.

او ادامه داد: آن‌ها در مرحله گروهی خیلی خوب کار کردند و تیمی مثل کره جنوبی را شکست دادند. یمن تیم قابل احترامی بود و خیلی سخت کوش بودند. مالکیت تیم در اختیار تیم یمن بود. این‌که آن‌ها مالک توپ بودند به این دلیل بود که ایران استرس صعود به جام جهانی داشت و طبیعی است بازیکنان جوان چنین شرایطی پیدا کنند.

در خط دفاع سخت کوش نبودیم

سیدصالحی درباره نقاط ضعف تیم ملی نوجوانان بیان کرد: در خط دفاع سخت‌کوش نبودیم و در بعضی مواقع مثل تماشاگر عمل می‌کردیم و یمن فشار می‌آورد. تمرکز و انگیزه بازیکنان در ادامه بسیار تاثیرگذار بود و آرشا شکوری در دروازه توانست به خوبی کمک کند و مثل پدرش نشان دهد که بازیکن پر تلاشی است.

صعود به جام جهانی پایان راه نیست!

او درباره عملکرد خوبی تیم ملی نوجوان در ادوار گذشته و در مقابل عملکرد ضعیف تیم‌های ملی جوانان و امید گفت: ما در رده جوانان و امید کیفیت لازم را نسبت به نوجوانان نداریم. حسین عبدی برنامه ریزی بلند مدت داشت و سعی کرد از همه جای ایران استعدادها را کشف کند و نفرات زیادی را محک زد. با برنامه ریزی می‌توانید بهترین بازیکنان را به تیم بیاورید. مسابقات تدارکاتی نیز بسیار به تیم ما کمک کرد و تاثیر گذار بود.

عبدی همین بازیکنان را به تیم ملی جوانان منتقل کند

این ملی پوش سابق اضافه کرد: ما برای نوجوانان برنامه ریزی می‌کنیم و در رده جوانان اجازه نمی‌دهیم چنین اتفاقی رخ دهد. عبدی بعد از جام جهانی باید همین بازیکنان را به جوانان منتقل کند. از امروز باید برای آینده چاره اندیشی کنیم و برای کل کشور استعدادیابی کنیم. همچنین نزدیک بودن سن یک مربی و سرمربی به بازیکنان خیلی تاثیرگذار است. باید نفراتی را داشته باشیم که ارتباط خوبی با هم بگیرند.

او در پایان درباره تقابل تیم ملی نوجوانان در مرحله نیمه‌نهایی بیان کرد: عملکرد کادرفنی از اکنون به بعد مهم است. بازیکنان نباید فکر کنند کار تمام است و زحماتشان در دو بازی پایانی باید نتیجه ‌دهد. این تیم شایستگی‌ قهرمانی دارد و فقط نباید غرور جای خودباوری را بگیرد. از اکنون کارمان شروع می‌شود. از اینجا کادرفنی باید با بازیکنان صحبت کنند و همچنین یک نگاهی به تدارک تیم برای جام جهانی داشته باشیم. دو بازی باقی مانده می‌تواند بازی دوستانه خوبی برای تیم ملی باشد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیام مدیرعامل پتروشیمی پردیس به مناسبت روز ملی حراست
  • زمان پاسخگویی استاندارد بوشهر کاهش یافت
  • دیدارهای مردمی فرصتی برای بررسی مستقیم مطالبات شهروندان است
  • انعقاد تفاهم‌نامه ۳۹۰۰ میلیارد تومانی برای ایمن‌سازی راه های بوشهر
  • بازآفرینی شهری در آبپخش؛ ۹۰ تن قیر رایگان اختصاص یافت
  • «کجا بودی؟»؛ سؤالی که نوجوان را از والدین دور می‌کند
  • اصابت پرتابه دشمن به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
  • استاندار بوشهر: کاهش هدررفت آب در شبکه‌های توزیع ضروری است
  • رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر: برنامه‌های اصلاحی و تربیتی تداوم یابد
  • خلیج فارس تا سه‌شنبه مواج است؛ بوشهر در آستانه گرمای ۵۰ درجه
  • رئیس‌کل دادگستری بوشهر: حمایت از تولید با جدیت دنبال می شود
  • بلاتکلیفی نیمکت استقلال و پرسپولیس/ گزینه بزرگ از دست دو مدعی پرید!
  • حضور 4 بوشهری در اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی
  • آغاز خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده شبکه برق در سراسر کشور
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 7 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 14 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 18 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 22 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 22 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 25 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 25 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...