امروز: شنبه 14 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 20 ارديبهشت 1402 - 08:41
مشاور رئیس دانشگاه فرهنگیان:

اتحادخبر: مشاور رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه به طور خاص دانشجو خواهیم داشت، گفت: رشته‌های جدیدی در دانشگاه فرهنگیان تعریف شده است.

 

اتحادخبر: مشاور رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه به طور خاص دانشجو خواهیم داشت، گفت: رشته‌های جدیدی در دانشگاه فرهنگیان تعریف شده است.

 رشته‌های جدیدی در دانشگاه فرهنگیان تعریف شده است

به گزارش مهر، امین حکیم سه‌شنبه‌شب در آئین نکوداشت روز تربیت معلم ضمن تقدیر از دست اندرکاران این آئین اظهار داشت: در سالی که گذشت برنامه‌های تحولی زیادی در دانشگاه با تدبیر ریاست دانشگاه آغاز شد که برخی از آنها اجرایی شده و برخی نیز به مرور در سراسر کشور اجرایی خواهند شد.

مشاور رئیس دانشگاه فرهنگیان و استاد دانشگاه تهران گفت: این تحولات بزرگ از ساختار سازمانی و محتوای آموزشی و درسی تا تعریف رشته‌های جدید و تغییر طراز علمی ورود به دانشگاه فرهنگیان و کامل‌تر شدن آئین نامه‌های آموزشی و کنکور اختصاصی تربیت معلم را شامل می‌شود.

حکیم بیان داشت: درگذشته نخبگانی جذب دانشگاه فرهنگیان برای تحصیل می‌شدند ولی امروزه جوانان نخبه تر با تدابیر اتخاذ شده در دانشگاه جذب این دانشگاه می‌شوند و ما باید آنها را به معلمی علاقمند تر کنیم.

وی ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان حقیقتاً مجموعه پیچیده‌ای است؛ چرا که ابعاد مختلفی دارد و هم می‌خواهد دانشجوی مهارتی و هم دانشجوی نظری تربیت کند و دانشجو باید حداقل این دو بعد را داشته باشد و استادی که باید این دانشجو را تربیت کند باید استادی برجسته باشد.

حکیم با بیان اینکه این سادگی معلمی است که به آن زیبایی می‌دهد، تصریح کرد: در دانشگاه فرهنگیان هم آموزش و هم پژوهش در کلاس درس اتفاق می‌افتد و ما دروس پژوهی نیز داریم و هم مهارت و هم نظری در این کلاس روی می‌دهد و واقعاً کار اساتید این دانشگاه سخت است.

وی تاکید کرد: در امر توسعه ماندگار و پایدار و در توسعه ملی همه حرف از سرمایه انسانی است و نقش این عامل بسیار زیاد است که این سرمایه انسانی نیز توسط معلمان تعلیم و تربیت می‌شوند و سخت‌ترین کار تربیت تربیت گر است که در این دانشگاه صورت می‌گیرد و توجه ویژه ای را می‌طلبد.

حکیم با بیان اینکه به طور اخص دانشجو خواهیم داشت، خاطرنشان ساخت: عدالت آموزشی در محتوای آموزشی نیز هست و یک بال محتوای آموزشی معلم و بال دیگرش کتاب درسی است و این معلم است که چگونه کتاب درسی را سر کلاس تفسیر می‌کند.

جذب ۱۵۰۰ دکتر معلم در دانشگاه فرهنگیان

این استاد دانشگاه تهران متذکر شد: سلسله تربیت معلم در ایران دارای فراز و نشیب‌های بسیاری است و با این شکل خودش که در قالب دانشگاه فرهنگیان حفظ شده و محتوا پیدا کرده است ارزنده است و آموزشی که قرار است ما در این دانشگاه داشته باشیم آموزش تک بعدی نیست.

حکیم با اشاره به جذب هزار و ۵۰۰ دکتر معلم در دانشگاه فرهنگیان به عنوان نخستین گام استادپروری اضافه کرد: دنبال آن هستیم که سلسله استادپروری در خود دانشگاه وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: رشته‌های جدیدی در این دانشگاه بر اساس ماهیت جدید مدارس و بر اساس ماهیت و نیازهای جدید آموزش و پرورش تعریف شده که ۴ یا ۵ رشته جدید هستند و از سال بعد دانشجویانی در این رشته‌ها چون علوم اجتماعی و … خواهیم داشت.

حکیم با بیان اینکه در میان پردیس‌های دانشگاه پردیس‌های بوشهر حقیقتاً جز بهترین‌ها است، اضافه کرد: ما در دانشگاه فرهنگیان مرزهای مشاهده دانشجومعلمان را ارتقا می‌بخشیم؛ دانشجومعلمان باید قیمت و ارزش ردای معلمی را بدانند و با تمام وجود در کلاس درس به فراگیری درس مبادرت ورزند.

حکیم در ادامه بیان داشت: امیدواریم که بتوانیم معلم با اخلاق، معلم متعهد و متخصص تربیت کنیم؛ چرا که علم بی اخلاق فایده‌ای ندارد.

وی با بیان اینکه نباید دانشجویان را از ورود به حوزه رسانه‌های دیجیتال منع کرد، اظهار داشت: باید مدیریت کردن فضای دیجیتال را به آنها یاد داد و نباید آنها را محدود کنیم. و دانشجویان ما باید به این ابزار برای تبیین کردن، جهاد تبیین و کارشان مسلح شوند و باید چگونگی رعایت اخلاق دیجیتال در کار معلمی را به آنها یاد داد.

استاد دانشگاه تهران گفت: اخلاق دیجیتال بخشی از همان اخلاق پژوهش و اخلاق آموزش است که یک معلم باید بداند و باید در بحث تعهد و تخصص حتماً این نکته کلیدی اخلاق را مورد تاکید قرار دهیم.

حکیم با مهم دانستن بحث تقویت کارآفرینی و خلاقیت در دانشجویان تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که با آن مواجه هستیم این است که با نسلی رو به رو هستیم که وارد بازار کار شده اند ولی خودش را کارآفرین نمی‌داند و خلاقیت لازم را ندارد و این نشانگر کم کاری ماست.

وی با بیان اینکه در دانشگاه روی مباحث کارآفرینی و مهارتی تاکید بیشتری داشته باشید، اضافه کرد: یکی از رشته‌های جدیدی که در دانشگاه مصوب شده و از سال‌های بعد خواهیم داشت همین رشته است.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تصاویر اتحاد خبر ازبهره‌برداری ۲ نیروگاه خورشیدی در دشتستان
  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری به مناسبت هفته وحدت
  • پيام مديرعامل شركت مخازن سبز پتروشيمى عسلويه به مناسبت هفته وحدت
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • تصاویر اتحاد خبر از بهره‌برداری از طرح تولید ریزجلبک اسپیرولینا در دشتستان
  • حذف گردنه حادثه خیز «نارمنج» دشتستان با حضور استاندار بوشهر
  • افتتاح ۱۴۰۰ پروژه عمرانی در بوشهر با حضور وبیناری رئیس‌جمهور؛ گامی برای امید و توسعه پایدار
  • مخزن 1000 مترمکعبی شهر کلمه دشتستان با حضور استاندار بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • بهره‌برداری از طرح توسعه تولید جوجه مرغ آمین در دشتستان با حضور استاندار بوشهر / تصاویر اتحاد خبر
  • مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی دشتستان با حضور استاندار به بهره‌برداری رسید / تصاویر اتحاد خبر
  • پتروشیمی جم، حقوق ۴۵ میلیون یورویی پادجم در پرونده جندی‌شاپور را احیا کرد
  • عقل هم خوب چیزی هست؛ گرانی را از واقعیت های اقتصاد جدا نکنیم
  • تنوع انتخاب رشته در دانشگاه پیام نور استان بوشهر افزایش یافت
  • محمد پیامبری که از نو باید شناخت
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • 🎥ویدیو/توافق ایران و عمان بر سر نقشه تردد در تنگه هرمز
  • موکب‌های روستایی در راه حسین(ع)
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • .: نصیبه حدود 9 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 10 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 11 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 14 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 14 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 15 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 15 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 15 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 15 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...