امروز: جمعه 26 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 09 فروردين 1402 - 10:26
معاون استانداری فارس:

اتحادخبر:  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس گفت: نگاه متوازن به توسعه مناطق محروم اولویت دولت در استان است و در این زمینه گام برمی‌دارد.

اتحادخبر:  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس گفت: نگاه متوازن به توسعه مناطق محروم اولویت دولت در استان است و در این زمینه گام برمی‌دارد.

 

نگاه متوازن به توسعه استان اولویت دولت در فارس است

به گزارش ایسنا؛ اسماعیل محبی پور سه‌شنبه ۸ اسفند در آیین تکریم و معارفه فرماندار سرچهان، به ظرفیت‌ها و محرومیت‌های این شهرستان تازه تاسیس در بخش‌های مختلف اشاره و اضافه کرد: مدیران دستگاه‌ اجرایی استان و شهرستان باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها برای رفع محرومیت‌ها در این شهرستان تلاش کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به خصوص شهدای شهرستان سرچهان گفت: شهدا جان خود در طبق اخلاص گذاشتند تا امروز امنیت، آرامش، آسایش، تلاش، تحصیل و زندگی جاری و ساری باشد و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران برفراز باقی بماند.

محبی‌پور با بیان اینکه ۲ نگاه مادی و معناگرا به جهان وجود دارد، گفت: نگاه مادی این است که انسان در این دنیا از حداکثر ظرفیت‌ها و مواهب دنیوی استفاده کند و خوش باشد و هرچقدر بتواند بدست بیاورد و تصرف کند اما نگاه معناگرا بر این اساس است که دنیا مسیری برای رسیدن به آخرتی است و انتها ندارد یعنی نه انتهای آن مشخص است و نه محدود است به محدودیت‌هایی که ما در این دنیا با آن مواجه هستیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس با اشاره به روزه‌داری مردم در ایام ماه مبارک رمضان بیان کرد: در این ایام گرسنگی و تشنگی می‌کشیم اما ساعتی نمی‌گذرد که بعد از افطار از لطف و نعمات الهی بهره‌مند می‌شویم و احساس می‌کنیم از خوردن و آشامیدن سنگین شده‌ایم.

محبی‌پور افزود: فرمول کار دنیا طوریست که هم نیازهای دنیا یک نیازهای بسیار محدودی است و هم رفع کردن آن بسیار آسان است البته طمع انسان، طمع بزرگی است و چه بسا انسان هنوز لقمه را فرو نبرده چشمش به دنبال لقمه بعدی است و هنوز دستاورد مادی به دست نیاورده به فکر دستاورد بعدی است.

او ادامه داد: آن چیزی که در نگاه معنا گرا وجود دارد ، این است که خودمان را محدود به چارچوب دستورات الهی ببینیم و اگر قرار است از مواهب دنیا استفاده کنیم برای رسیدن به مقام قرب الهی باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس اضافه کرد: در نگاه معناگرا آن چیزی که خداوند دستور داده، محور است و بایدها و نبایدهای الهی مدنظر قرار می‌گیرد.

او گفت: امیدواریم خداوند در ماه مبارک رمضان به ما فرصت دهد بیشتر فکر کنیم، چرا که از بهترین عبادت‌ها، فکر کردن است؛ باید فکر کنیم که چه کردیم و عمرمان را به چه شکلی گذراندیم و در چه مسیری قرار گرفتیم که این ما را به نقطه ایده‌آلی که خداوند مدنظرش است نزدیک می‌کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس افزود: شهدای ما این ویژگی را داشتند و فهمدیدند و یک شبه ره صد ساله را رفتند.

او ادامه داد: برای انسان هیچ چیز دور از دسترس نیست، اگر یک زمانی حرف از شهدا می‌زدیم و می‌گفتیم در هشت سال دفاع مقدس عده‌ای شهید شدند برای نسلی مثل یک رویا بود اما دیدیم در گذر زمان فرصت‌هایی پیش می‌آید که بعضی از جوانان دهه هفتادی هم به شهادت می‌رسند و شهدای مدافع امنیت، حرم و سلامت از جمله این شهدا بودند.

معاون استاندار فارس اضافه کرد: این فرصت‌ها در ماه مبارک رمضان برای ما فراهم‌تر است و امیدواریم خداوند به ما تفضل کند و راه را بهتر از گذشته به ما نشان دهد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات و تلاش‌های مهدی مرادی قدردانی و حجت‌علی سلیمی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان سرچهان معرفی شد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/04/24
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/24
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • تصویب پاداش مدال‌آوران بازی‌های آسیایی/۳ میلیارد برای طلایی‌ها
  • حمله به چهار نقطه در بوشهر؛ آرامش در شهر برقرار است
  • تغییر سبک زندگی برای جلوگیری از بیماری های مزمن در افراد پیش‌دیابتی
  • هشدار سازمان ثبت درباره ادعاهای خلاف واقع در سامانه اسناد
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • فرماندار گناوه: تغییر و جابه‌جایی مدیران زمینه‌ساز پیشرفت است
  • استاندار بوشهر: روش‌های نوین تدریس در مدارس به‌کارگیری شود
  • تلفن‌های هوشمند می‌توانند خطر افسردگی سالمندان را افزایش دهند
  • بقائی: فهرست جنایات آمریکا علیه ایرانیان هر روز طولانی‌تر می‌شود
  • چرا بانک مرکزی سقف ۱۰ حساب فعال برای هر فرد تعیین کرد؟
  • عبور پارس از بحران جنگ با ۱۳۳ همت فروش/ وعده مدیرعامل: واردات بنزن تا مرداد و شتاب در پروژه‌های PDH و PP
  • تدوین ۳۲ برنامه در راستای افزایش منابع سازمان تأمین‌اجتماعی
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه تا راه‌آهن
  • غریب‌آبادی: امارات باید پاسخگو باشد
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در مهدیه شهر صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • ضرورتِ گذار از نهاد های استخراجی به نهادهای فراگیر
  • در خط مقدم تولید؛ نقش کارکنان پتروشیمی و پالایشگاه‌ها در عبور از بحران
  • .: ... حدود 3 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 3 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 6 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 6 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 7 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 9 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 16 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 20 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 24 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 25 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...