امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 01 بهمن 1401 - 08:28
اتحادخبر:  مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر گفت: در زمینه مهارت آموزی صنعت نخلداری استان بیش از ۳۰ حرفه مهارتی در راستای فرآوری و بسته‌بندی محصولات خرما بر اساس استانداردهای جهانی تدوین شده است.

 

اتحادخبر:  مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر گفت: در زمینه مهارت آموزی صنعت نخلداری استان بیش از ۳۰ حرفه مهارتی در راستای فرآوری و بسته‌بندی محصولات خرما بر اساس استانداردهای جهانی تدوین شده است.
تدوین 30 حرفه مهارتی در عرصه نخلداری و فرآوری خرما ‌

به گزارش تسنیم از بوشهر، عبدالمجید دراهکی شامگاه پنجشنبه در آیین انعقاد تفاهم‌نامه مهارت آموزی نخلداران استان بوشهر اظهار داشت: در راستای توسعه صنعت خرما و ارتقا دانش و مهارت نخلداران برای نخستین بار در کشور تفاهم‌نامه همکاری بین آموزش فنی و حرفه‌ای، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر استان بوشهر منعقد شد.

وی همکاری با بیان اینکه فعالان حوزه خرما و نخیلات در استان بوشهر گواهینامه مهارت بین‌المللی دریافت خواهند کرد اظهار داشت: برای توسعه و بهره‌وری بهینه از صنعت خرما در استان بوشهر زمینه مهارت آموزی نخلداران استان در بیش از 30 حرفه مهارتی در راستای تولید بهتر و بسته‌بندی محصولات بر اساس استانداردهای جهانی تدوین شده است.

وی با بیان اینکه تمامی نخلداران و فعالان حوزه خرما و نخیلات در راستای این تفاهم نامه از سوی صندوق بیمه روستاییان و عشایر استان پس از مهارت آموزی تحت پوشش کامل بیمه درمانی قرار خواهند گرفت افزود: جلوگیری از هدر رفت زمان در حوزه مهارت آموزی کشاورزی از اهمیت بالایی برخوردار است و امید است با همفکری و ایجاد وحدت رویه گامی مهم برای توسعه صنعت خرما در استان بوشهر برداشته شود.

دراهکی با اشاره به اینکه استان بوشهر به عنوان مرکز مهارت آموزی و تربیت نیروی ماهر مورد نیاز صنعت خرما و نخلداری در کشور انتخاب شده است اضافه کرد: باید با شناخت ظرفیت‌های تولید و بسته‌بندی در بازارهای جهانی و تربیت نیروی متخصص و ماهر در این زمینه در توسعه کشاورزی در استان بوشهر پیشقدم باشیم.

مدیر‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای بوشهر تصریح کرد: استان بوشهر در زمینه‌های مختلف پیشرو در تولید محصول است اما متأسفانه به سبب نبود آموزش و تجربه کافی، کشاورزان راحت‌ترین راه که همان فروش است را انتخاب می کنند درحالی که با فرآوری محصولات همچون خرما می‌توانند به درآمدزایی مناسب در بازارهای جهانی برسند .

دراهکی با بیان اینکه تمامی شرکت‌های صادرکننده محصولات زیر مجموعه اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی هستند، گفت: باید با تربیت نیروی ماهر و متخصص در عرصه فرآوری محصولات خرما زمینه صادرات بیشتر این محصول را با همکاری فعالان اقتصادی اتاق بازرگانی در استان بوشهر فراهم کنیم.

وی با تأکید بر اینکه جهش تولید با مهارت‌آموزی و کارآفرینی جوانان در استان بوشهر محقق می‌شود افزود: اگر قرار باشد به رشد و توسعه اقتصادی، همه جانبه‌ای در استان بوشهر برسیم باید همه مسئولین به مجموعه آموزش فنی و حرفه‌ای توجه ویژه‌ای داشته باشند.

دراهکی با بیان اینکه مسیر توسعه هر کشور از آموزش و مهارت می‌گذرد گفت: برای جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار دوره‌های مهارت‌آموزی روزبه‌روز بر حسب نیاز و پیشرفت‌های تکنولوژی در استان بوشهر گسترش می‌یابد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • انتقاد نمایندگی ایران در وین از رویکرد دوگانه گروسی
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ تسویه می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/14
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...