امروز: شنبه 11 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 19 دي 1401 - 10:52

اتحادخبر: یکی از گزینه‌های اصلی و شناخته شده انتخابات هیات کشتی استان تهران از احتمال رد صلاحیت و کارشکنی در روند انتخابات خبر داد.

 

اتحادخبر: یکی از گزینه‌های اصلی و شناخته شده انتخابات هیات کشتی استان تهران از احتمال رد صلاحیت و کارشکنی در روند انتخابات خبر داد.

 

واکنش تند «هادی حبیبی» به احتمال رد صلاحیتش در انتخابات

به گزارش مهر، اواخر خرداد ماه گذشته در حالیکه تنها چند ماه از دوره ۴ ساله ریاست عبدالله عزیزی بر هیأت کشتی استان تهران باقی مانده بود، با ابلاغ اداره کل ورزش استان و موافقت فدراسیون کشتی، وی برکنار و محمدابراهیم امامی به عنوان سرپرست این هیأت معرفی شد.

در ادامه در پایان زمان چهار ماهه سرپرستی امامی هم حکم او تمدید و در نهایت فرآیند ثبت‌نام از نامزدهای انتخابات هیأت کشتی تهران آغاز شد.

در فرآیند ثبت‌نام از کاندیداهای ریاست هیأت کشتی تهران که طی روزهای ۳۰ آبان تا ۸ آذرماه انجام شد، ۵ نفر برای شرکت در انتخابات ثبت‌نام کردند. بر این اساس هادی حبیبی دارای مدرک دکترای تربیت بدنی و عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی به عنوان رئیس اسبق انستیتو کشتی، رئیس اسبق سازمان لیگ و همچنین مربی و سرپرست پیشین تیم ملی به همراه قاسم علی‌عسگری مسئول دفتر رئیس فدراسیون کشتی به عنوان شاخص‌ترین نفرات برای ریاست هیأت کشتی تهران کاندیدا شدند.

اما طی روزهای اخیر اخباری مبنی بر رد صلاحیت هادی حبیبی منتشر شد که او در واکنش به این موضوع به خبرنگار مهر گفت: «به درخواست بسیاری از اهالی کشتی تهران برای حضور در انتخابات ریاست هیئت کشتی تهران ثبت نام کردم، در ابتدا تعدادی از دوستان توصیه کردند که خودم کنار بکشم چراکه آنها اعتقاد داشتند فدراسیون نظرش روی گزینه مورد نظر خودش است و همگان هم از ارتباط نزدیک رئیس فدراسیون با مسئول دفترش با خبر هستند اما از آنجا که وظیفه داشتم به خاطر دغدغه‌های جامعه کشتی پایتخت میدان را خالی نکنم بر اساس قوانین موجود مراحل ثبت نام را در زمان مقرر انجام دادم.»

واکنش تند «هادی حبیبی» به احتمال رد صلاحیتش در انتخابات

وی با بیان اینکه برخی‌ها وقتی دیدند برای حضور در انتخابات اصرار دارم، شروع به کارشکنی کردند، گفت: «متاسفانه این روزها اتفاقاتی در حال رخ دادن است که اصلاً زیبنده این رشته نیست و شاید روزی آنها را با جزئیات به اطلاع همه مردم رساندم. به من اعلام شده به دلیل عدم ارائه مدارک مجوز حضور در انتخابات تهران را ندارم، البته هنوز به صورت رسمی ابلاغی ارسال نشده، هر چند دوستان با همه توان مشغول سنگ اندازی هستند تا بتوانند به هدف خود برسند.»

حبیبی خاطرنشان کرد: «همانطور که از اسمش مشخص است انتخابات یعنی یک فرایند تصمیم گیری رسمی که طی آن افرادی جهت اداره امور عمومی خود شخص یا اشخاصی را برای مقامی رسمی به مدت معلوم با ریختن رأی به صندوق‌های انتخاباتی برمی گزینند اما گویا دوستان اعتقادی به این موضوع ندارند و قصد دارند با مهندسی انتخابات هیئت کشتی تهران، فرد مورد نظرشان را بر مسند ریاست قرار دهند.»

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم علی‌عسگری و حسن یاری‌نیا نفراتی هستند که تاکنون برای حضور در مجمع انتخاباتی هیأت کشتی استان تهران تأئید صلاحیت شده اند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • برگزاری مسابقه تیراندازی به مناسبت هفته ملی سالمندان و روز جهانی ناشنوایان در دشتستان
  • محموله بزرگ لوازم الکتریکی قاچاق در دیلم زمین‌گیر شد
  • نخستین دیوارنگاره ۴۰۰ متری جنوب کشور در بوشهر احداث می‌شود
  • عسکری: تکمیل طرح‌های کشاورزی دشتستان تسریع شود
  • حسین دهقانی رئیس هیئت انجمن‌های ورزشی بوشهر شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/09
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/09
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • جانشین مرزبانی بوشهر: تجلیل از خادمان امنیت ضروری است
  • رهبر انقلاب: نماز پشتوانه جهاد و فتح و ظفر در مبارزه امروز ملت است
  • واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
  • فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
  • استان بوشهر ۱.۵ درصد تولیدات کشاورزی کشور را تأمین می‌کند
  • هشدار محسن رضایی به امارات: میزبانی از قصاب غزه پیامدهای مثبتی ندارد
  • تلفیق تولید پایدار و تعالی سرمایه انسانی؛ پتروشیمی پردیس واحد نمونه کارگری شد
  • 200 عدد کیف به دانش آموزان بخش ارم اهدا شد
  • دولت هشت سال دفاع مقدس نمونه موفق حکمرانی در جنگ
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/04
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/04
  • غرامت ۶۳۲ بیمار پروانه‌ای واریز شد
  • مواد غذایی گیاهی سرشار از پروتئین را به رژیم غذایی خودتان اضافه کنید
  • استاژ فنی و آزمون کمربندهای رنگی کیک‌بوکسینگ در بوشهر برگزار شد
  • درخواست چندباره استقلال برای معرفی قهرمانی فصل گذشته لیگ برتر فوتبال
  • یک سال گذشت؛ سهم توانیابان بوشهر از تغییر و تحول مدیریتی چه بود؟
  • رونمایی از المان یادبود سردار شهید حاج بهنام رضایی در شهر آب‌پخش
  • کاهش درد و خستگی در بهبودیافتگان سرطان با تمرینات ذهن‌آگاهی و تای‌چی
  • وقتی صنعت کنار پدافند ایستاد/تقدیر ویژه پدافند هوایی ارتش از مدیر عاملی که تمام جنگ رمضان را در شرکت ماند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/05
  • نگاه کارشناسان روس به ایران؛ از «حریف جدی» تا انتظار برای یک بازی جذاب
  • .: سامی حدود 3 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 3 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 4 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 5 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 5 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 12 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 19 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 21 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 27 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 29 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...