امروز: شنبه 11 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 24 مرداد 1401 - 10:08
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان فارس:

اتحادخبر:مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس، با اشاره به تلاش امپراطوری رسانه‌ای سردمداران استکبار جهانی برای وارونه نمایی حقایق، اهمیت توجه جدی اصحاب رسانه به لزوم حفظ هوشیاری و بیان حقایق تاکید کرد و آنان را پیشتازان عرصه جهاد تبیین دانست.

 

اتحادخبر:مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس، با اشاره به تلاش امپراطوری رسانه‌ای سردمداران استکبار جهانی برای وارونه نمایی حقایق، اهمیت توجه جدی اصحاب رسانه به لزوم حفظ هوشیاری و بیان حقایق تاکید کرد و آنان را پیشتازان عرصه جهاد تبیین دانست.

 اصحاب رسانه پیشتازان عرصه جهادتبیین هستند 

به گزارش ایسنا؛سردار سعید کوشکی جهرمی یکشنبه ۲۳ مرداد در مراسم تجلیل از اصحاب رسانه فعال در حوزه دفاع مقدس، با اشاره به اینکه حضرت زینب (س) راوی صادق عاشورا و بزرگترین خبرنگار جهان اسلام بود، خاطرنشان کرد: اگر حضرت زینب (س) از صحنه عاشورا حذف شده بود چیزی از این حماسه باقی نمی‌ماند چون تحریف‌گران عاشورا کم نبودند و عده زیادی نیز می‌خواستند عاشورا را جور دیگر به مردم معرفی کنند.

کوشکی افزود: این فرزند امیرالمومنین (ع) فصیح‌ترین گوینده تاریخ بود اما علاوه بر او که واقعه عاشورا را به همگان روایت کرد دو گروه دیگر هم بودند که به روایت تاریخ پرداختند که اقلیت اول همانند زینب (س) حقیقت را روایت کردند و گروه دیگر کسانی بودند که حقیقت را وارونه کرده و ظلمهای شامیان و بدعهدی کوفیات را بزک کردند.

این پیشکسوت دفاع‌مقدس گفت: ایامی به نام هفته خبرنگار و به مناسبت پاسداشت شهید صارمی نامگذاری شده تا یادآور مجاهدت‌ها و تلاش‌های خبرنگاران باشد زیرا خبرنگاری چیزی جز جهاد و مجاهدت نیست و بی‌جهت نیست که خبرنگاری را یکی ازمشاغل  استرس‌زا و سخت معرفی و آن را همپای مشاغل نظامی و آتش‌نشانی برآورد کرده‌اند.

کوشکی ضمن تشکر از عکاسان و خبرنگارانی که در این یکسال به پوشش اخبار حوزه ایثار و شهادت، جهاد و مقاومت و دفاع مقدس پرداختند، افزود: شهدا از حیث برخورداری از روح معنویت دست ما را در برابر تهاجم فرهنگی دشمن پر کردند و زندگی آنها سرشار از درس است و وظیفه رسانه‌ است که هنرمندانه به روایت این برش از تاریخ بپردازند.

کوشکی افزود: اوج هنرنمایی رسانه‌ها در پوشش اخبار استقبال، تشییع، وداع و تدفین پیکر شهید اسکندری بود و رسانه‌ها نشان دادند که مردم همچنان پای کار هستند و جمعیتی که اغلب نیز جوانان بودند از روز اول تا شب خاکسپاری شهید حضوری حماسی داشتند و موزه دفاع‌مقدس و معراج الشهدای این مرکز نیز شب عاشورا پذیرای استقبال پرشور مردم بود.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان فارس با اشاره به اینکه در دفاع مقدس خبرنگار رسمی همانند شهید آوینی کم داشتیم، افزود: تلاش خبرنگاران دفاع‌مقدس این بود که حقیقت جبهه را منعکس کنند.

وی در ادامه به بیان ویژگی خبرنگاران متعهد پرداخت و خاطرنشان کرد: خبرنگاران، حق‌طلب، حق‌جوی،حقگوی، حق شنو و دنبال حق هستند و علاوه بر همه اینها در سختی و شیرینی با مردم بوده و یاور افراد بی تریبون هستند زیرا بسیاری از تریبونها توسط قبیله ثروت و قدرت اشغال شده و از این حیث خبرنگاران باید تریبون مردم باشند.

کوشکی افزود: مسوولان درگیر مسائل اجرایی هستند و به همین خاطر نیازمند این هستند که عده‌ای در صحنه و میدان بوده و درد و رنج آلام مردم را در کنار عشق و شور حماسی مردم را منعکس کنند و از آنجا که خبرنگاران در صحنه هستند باید این حقایق را منعکس کنند.

این استاد دانشگاه سپس به آسیب‌شناسی رسانه پرداخت و گفت: گاه در وادی خبرنویسی حقیقت و صحت خبر، فدای سرعت انتقال خبر می‌شود و اعتبار حرفه‌ای را زیر سوال می‌برد که از همین جا باید گفت: رسانه‌ حرفه ای باید سرعت و صحت خبر هردو برایش به یک میزان اهمیت داشته باشد و نباید به بهانه فضای رقابتی میان رسانه‌ها یکی فدای دیگری شود.

کوشکی افزود: خبرنگار می‌تواند ذهن‌ها را سامان بدهد و به هر سو که می‌خواهد ببرد و از همین باب باید رسانه تلاش کند به مدیریت صحیح افکار عمومی بپردازد و جانب حق را بگیرد. امروز امپراطوری رسانه‌ای با ظهور شبکه‌های اجتماعی کم قدرت تر از قبل شده اما همچنان به وارونه‌نمایی حقیقت، نشر شایعات و شبهات و تلاش جهت نا امید کردن مردم می‌پردازد که همین مساله نیز لزوم هوشیاری بیشتر خبرنگاران به عنوان بهترین جهادگران حوزه جهاد تبیین را می‌طلبد.

این ایثارگر و یادگار دوران دفاع مقدس در ادامه با بیان اینکه حوادث در گذر زمان یا فراموش می‌شوند یا دچار انحراف شده و یا در ورطه تحریف و سیاه‌نمایی و کوچک‌نمایی قرار می‌گیرند افزود: دفاع مقدس هم اگر خوب ثبت و ضبط نشود دچار تحریف و انحراف شده یا توسط دشمن مصادره به مطلوب می‌شود و همین مساله اهمیت کار خبرنگاران دفاع‌مقدس و جبهه جنگ نرم را نشان می‌دهد.

وی از رسانه‌های فعال در حوزه دفاع مقدس خواست مفاهیم دفاع مقدس، ایثار، موزه دفاع مقدس، خاطرات، وصایا، زندگینامه شهدا و شرح عملیات‎ها را بنویسند، حقایق دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت را همچنان درست ببینند، درست تحلیل و ارزیابی نموده و درست تبیین نمایند تا این حماسه ملی میهنی معنوی دچار فراموشی نشود.

کوشکی با بیان اینکه هیچ راهی برای مقابله با تهاجم فرهنگی  و جنگ ترکیبی و پیچیده دشمن جز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وجود ندارد، تاکید کرد: در هفته دفاع مقدس از خبرنگار، عکاس و رسانه‌ای که بهترین پوشش خبری را داشته و در ترویج فرهنگ ایثار وشهادت مجاهدت بیشتری انجام دهد، قدردانی ویژه می‌شود.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 200 عدد کیف به دانش آموزان بخش ارم اهدا شد
  • دولت هشت سال دفاع مقدس نمونه موفق حکمرانی در جنگ
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • استاژ فنی و آزمون کمربندهای رنگی کیک‌بوکسینگ در بوشهر برگزار شد
  • یک سال گذشت؛ سهم توانیابان بوشهر از تغییر و تحول مدیریتی چه بود؟
  • رونمایی از المان یادبود سردار شهید حاج بهنام رضایی در شهر آب‌پخش
  • وقتی صنعت کنار پدافند ایستاد/تقدیر ویژه پدافند هوایی ارتش از مدیر عاملی که تمام جنگ رمضان را در شرکت ماند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/05
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • والیبال ایران مقابل قرقیزستان؛ نخستین رویارویی بزرگسالان دو تیم
  • تجلیل از رزمندگان شاغل در شهرداری و شورای شهر آب پخش
  • بازدید جمعی از فعالان اجتماعی برازجان از نیروگاه اتمی بوشهر
  • بازگشت اجباری امباپه به مادرید؛ نگرانی در رئال بابت دوری طولانی مدت
  • حاجی‌بابایی: دیپلماسی با قدرت امکان‌پذیر است
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • .: سامی حدود 4 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 4 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 4 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 5 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 5 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 12 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 19 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 21 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 27 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 30 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...