امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 10 خرداد 1401 - 21:16
فرماندار دشتستان در اولین نشست با اصحاب رسانه:

اتحادخبر: فرماندار شهرستان دشتستان سه شنبه دهم خرداد ماه در نشست با اصحاب رسانه گفت: از نظرات اصحاب رسانه بدون توجه به سلیقه سیاسی شان استفاده می کنم. به گزارش خبرنگار اتحاد خبر؛ احمد بنافی با تاکید به اینکه منابع آبی دشتستان به نقطه بحران رسیده است گفت: رسانه ها مردم را آگاه کنند که منابع آب دشتستان به خطر افتاده است...

اتحادخبر- ساناز دانشگر: فرماندار شهرستان دشتستان سه شنبه دهم خرداد ماه در نشست با اصحاب رسانه گفت: از نظرات اصحاب رسانه بدون توجه به سلیقه سیاسی شان استفاده می کنم.

 

به گزارش خبرنگار اتحاد خبر؛ احمد بنافی در ابتدای سخنان خود ضمن اشاره به مولفه مردم سالاری دینی در جمهوری اسلامی افزود: رسانه دو وجه دارد که یکی وجه فنی و دیگری وجه محتوایی است.

وی ادامه داد: در وجه فنی تحولات و سرعت همه چیز تغییر و به همه چیز شتاب داد شده و دگرگونی اساسی اتفاق افتاده است یعنی امروز رسانه ها مخاطبان زیادی در جامعه دارند که از طریق سیستم های نوین در حال دریافت اطلاعات هستند.
بنافی افزود: الان به عصر اپلیکیشن ها وارد شده ایم که این ها به ما می گوید که دنیای فنی و دنیای تکنولوژیک یک دنیایی است که دائما در حال نوآوری و ابتکار است.

فرماندار شهرستان دشتستان گفت: کسی در این فضا موفق است و می تواند اثرگذار باشد که مبتنی بر این تحولات تکنولوژی بتواند استفاده و بهره وری کند که در بحث فنی رسانه مبتنی بر این تحولات باید خودشان را روزآمد بکند.

بنافی با اشاره به اینکه دنیای کنونی از حیث محتوا تغییر کرده است بیان کرد: یک زمانی محتواهای قدیم اخبار یک ساعته بود و فضای نشریات ستون نویسی بود امروز این نیز به دلیل زیاد شدن داده ها تغییر کرده است و سطح عمومی جامعه رشد پیدا کرده و انبوهی از تراکنش های خبری در کشور وجود دارد که ذهن مخاطب درگیر شده و به دنبال یک فضای محدود داده ها را دریافت کند و قضاوت کند.


وی ادامه داد: عصر تکنولوژی که آمد محتوا را نیز دگرگون ساخت و شما اگر حرفی می زنید این حرف را در یک پاراگراف بیاورید که اثر خود را داشته باشد پس کار رسانه ها سخت تر شد.

بنافی افزود: از آن سخت تر  امروز رسانه های متعددی تحت عنوان مالتی مدیا آمده که شما تنها نمی توانید متن با صوت کار کنید باید سراغ موشن گرافی و کلیپ سازی و خیلی از موارد دیگری که در واقع با ابتکار عمل پیام را منتقل کنید.

وی تاکید کرد: بحث سوم که از همه موارد مهم تر است بحث اخلاق رسانه ای است؛ رسانه و پیام رسان آن یک رسالت پیامبرگونه دارد؛ می خواهد یک اطلاعاتی را منتقل کند که این انتقال چگونه باید باشد که به گمان من هیچکس با بداخلاقی موافق نیست.

بنافی افزود: اگر می خواهیم در یک جامعه ای رشد کنید و اخلاق نهایدینه و بالنده شود و توسعه پیدا کند باید صاحبان اصحاب رسانه و نخبگان جامعه پایبند به یک اصول بنیادین باشند چرا که اگر این اصول بنیادین بهم خورد پایه های جامعه لرزان می شود.

فرماندار دشتستان در خصوص جایگاه و نقش رسانه گفت: اگر اخلاق از جامعه رخت بربست قطعا آن جامعه دچار فروپاشی از درون می شود که یکی از منادیان اخلاق، اصحاب رسانه هستند که در اینجا باید نقش ایفا کنند و رسالت آن ها باید پیغمبر گونه و نقدهای آنها نیز باید مبتنی بر اخلاق باشد؛ نقد را به  زینت و تهذیب اخلاق بیارایند تا دلسوزانه، مشفقانه و اثربخش باشد.

بنافی در ادامه بیان کرد: اگر نقد و صحبتی داریم می توانیم آن را با یک زبان نرم و یک زبان اثربخش بکار بگیریم‌ تا جامعه با الزامات خودش رشد کند وگرنه دچار فروپاشی و ضعف در سرمایه های اجتماعی و ضعف در اعتماد سیاسی می شود پس رسانه اینجا یک رسالت بزرگ دارد که سرمایه های اجتماعی رابرگرداند.

وی افزود: امروز فرض بر این باشد که مسئولین در ایران ناتوان هستند و نباید فرض جامعه ما این باشد که جمهوری اسلامی ایران ناتوان است در حالی جمهوری اسلامی می تواند ماهواره به فضا بفرستد و سانتریفیوژ نسل ۱۰را بسازد و انواع و اقسام تکنولوژی های هایتک را در حوزه های مختلف داشته باشد اما در حوزه اجتماعی نمی تواند.

بنافی بیان کرد: پیام رسانه باید پیام مبتنی بر اخلاق و عقلانیت باشد و واقعیت ها را به تصویر بکشد اما در کنار این مسئله تضارب  آرا  امر معمولی است و ممکن است نگاه یک رسانه با یک رسانه دیگر نسبت به توسعه، فرهنگ و سیاست متفاوت باشد اما یک مبانی فکری باید اشتراک نظرات همگان باشد و همه باید اسلام را قبول داشته باشند و همه ایران را دوست داسته باشند و به حوزه قانون اساسی پایبند باشیم و به سیره امامان انقلاب پایبند باشیم تا بتوانیم کشور را به جلو ببریم.

وی با تاکید بر وحدت اضافه کرد: آنجایی که ذائقه های سیاسی تغییر می کند نباید محل کشمکش باشد و کشکمش باید خودش را در صندوق رای نشان بدهد و باید عامل وحدت بخش جامعه بر اساس مبانی و اصول و پایه های انقلاب اسلامی برای تحکم به آن باشیم در عین حال در رقابت ها و تضارب آرا باید به آن مبانی اصولی مدنظر قانونگذار و شرع است پایبند باشیم تا جامعه دچار لغزش نشود.

فرماندار دشتستان گفت: یکی از برنامه هایم در دشتستان این بوده که در اولویت با اصحاب رسانه بدون اینکه سلیقه سیاسی شان چه باشد دیدار داشته باشم و به گفتگو بنشینم و از نقطه نظراتشان استفاده کنم.

در این جلسه خبرنگاران به مشکلاتشان از قبیل عدم پاسخگویی و تعامل برخی مسئولین، باز بودن فضای نقد و برخی مشکلات اصحاب رسانه اشاره کرده و خواستار حمایت بیشتر از خبرنگاران عرصه رسانه شدند.


فرماندار دشتستان با توجه به دغدغه ها و نگرانی های خبرنگاران گفت: سعی خواهم کرد یک گام جهت حل مسائل اصحاب رسانه بردارم در  اولین گام مدیرکل فرهنگ و ارشاداسلامی استان بوشهر را با حضور خبرنگاران دعوت می کنیم تا  خبرنگاران مشکلاتشان را بیان کنند.

بنافی با تاکید به اینکه ذائقه بگیر و ببند رسانه ها را ندارم و به دنبال توسعه دشتستان هستم افزود: خبرنگاران می توانند با فرماندار دشتستان همکاری کنند و این اختیار را هم دارند با ما همکاری نکنند که در این خصوص قول می دهم با هیچ رسانه ای کاری نداشته باشم و اینکه نشریه ای را به دادستانی ببرم و ببندم نه ذائقه ام است و نه اعتقادی دارم اما نکته ای که وجود دارد از همه این ها امر مهم تری است و آن هم توسعه شهرستان است که دوستش داریم.

وی در خصوص تنش آبی در دشتستان گفت: همه باید به هم کمک کنیم که به طور مثال امروز دچار تنش آبی هستیم که بلندگوها را روشن کنیم و داد بکشیم در حالی که منابع آب ما محدود است.

بنافی ادامه داد: شب گذشته چندین بار با آب منطقه ای صحبت شده؛ مسائلی که جامعه در این خصوص آگاه نیست و نباید هم در جریان باشد چون آن ها باید در آرامش و امنیت ذهنی و روانی باشند و فشار را ما باید تحمل کنیم.

وی با تاکید به اینکه منابع آبی دشتستان به نقطه بحران رسیده است گفت: اینجا اصحاب رسانه یک جایی نقدی را وارد می کند و یک جایی جامعه را آگاه می کند که در روز شاهد مسئله ای هستم با توجه به تنش آبی عمیق که سطح آب به کف خودش رسیده باز با توسعه بخش کشاورزی در تنش آبی مواجه هستیم که این را چه کسی باید آگاهی رسانی کند که آب وجود ندارد و وقتی پمپاژ آب بی رویه شود سطح سفره آن کم می شود و  به کف آن می رسد و وقتی ویلا و باغ شهری ساخته می شود مردم ضرر می کنند که امروز به نقطه بحران رسیده است.

بنافی افزود: تکلیف رسانه فقط نقد نیست؛ ایجابی عمل کردن است که مردم را آگاه کنید به یک خطری که آینده در پیش است و منابع آب دشتستان به خطر افتاده است و این کمک رسانه است به حاکمیت که عبور کند و خیلی از اراضی که به آن تعرض می شود ساخت و ساز بی رویه و اعمال قانون می شود.

وی ادامه داد: وظیفه ما آگاهی دادن به شما و تببین رسانه است که امروز می خواهیم برای چهار هزار و ۱۵۵ نفر جوان خانه اولی خانه بسازیم و زمین و پروانه ساخت و آب و برق  رایگان که تا ۱۰ هزار واحد طرح توسعه دارد که انشاالله ساخته شود.
بنافی با اشاره به چالش امنیت ملی گفت: امروز یک چالش امنیتی ملی داریم که برخی از آن ها توسط دشمنان ما رقم می خورد که امروز مواجه با تحریم های ظالمانه، جنگ ادراکی، جنگ تبلیغاتی، جنگ روانی که همه آن ها را پمپاژ رسانه می کند که اینجا  اصحاب رسانه باید این پروژه را خنثی بکند.

وی در خصوص سیاست های جدید دولت بیان کرد: سیاست های جدیدی که دولت انجام می دهد و در واقع عمل جراحی انجام می دهد که این عمل جراحی درد دارد و خونریزی دارد.

بنافی ادامه داد: سیاستی که به نفع مردم با هزینه فراوان انجام می شود و دولت شجاعت به خرج می دهد و هزینه ها را به جان می خرد تا ریل را به مسیر صحیح برساند که نقش اصحاب رسانه بر اساس اصل انصاف نه بر اساس اصل سلیقه باید کمک کنند.

 


















کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • انتقاد نمایندگی ایران در وین از رویکرد دوگانه گروسی
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ تسویه می‌شود
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • حیدری: صادرات جم به چین قابلیت افزایش از ۲۵۰ به ۵۰۰ هزار تن را دارد
  • آمریکایی‌ها با ملت ایران دشمنی دارند؛ نباید به آنان خوش‌بین باشیم
  • شمارش معکوس برای جدال با مصر؛ تنیس ایران در اندیشه شکستن طلسم صعود
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی به دشمن
  • هشدار پلیس فتا نسبت به سرقت اعتبار خرید
  • کارنامه ۳۹ ماهه اسقاط خودرو؛ ۲ میلیارد لیتر بنزین صرفه‌جویی شد
  • قضاوت داوران بوشهری در رده‌بندی هندبال ساحلی بانوان کشور
  • غنی‌سازی ۹۰ درصدی در دستورکار ایران باشد؛ برای هر سناریویی آماده‌ایم
  • نماینده ویژه رهبر انقلاب: مدیریت تنگه هرمز را به هیچ‌کس واگذار نمی‌کنیم
  • سارق حرفه‌ای در گناوه دستگیر شد؛ کشف ۸ فقره سرقت
  • ضوابط پیشنهادی برای فعالیت بازار مبادلات آب در بورس انرژی منتشر شد
  • بازدید مدیرعامل انتقال خون از مرکز وصال
  • واکسن سرطان می‌تواند بقای بیماران مبتلا به سرطان پوست را افزایش دهد
  • کانادا با حمایت از ادعای پوچ امارات، شاخه‌ای را که روی آن نشسته می برد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 19 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...