امروز: پنجشنبه 14 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 04 خرداد 1401 - 09:46

اتحادخبر: وقتی مخفی‌کاری در زندگی‌مشترک اتفاق بیفتد، شاید زندگی در ظاهر آرام و بی‌تنش به‌نظر برسد اما مدتی بعد چه زود و چه دیر، جرقه‌ای از یک بگو مگو یا اختلاف یا اتفاقی غیر قابل پیش‌بینی، می‌تواند این پنهان کاری را برملا کند.

 

اتحادخبر:  پنهان کاری زوجین مشکلات و آسیب های زیاد در تربیت، مسائل خانوادگی و روابط بین فردی به وجود می آورد، اعتماد به نفس، صداقت و درستی را کاهش داده و شک و تردید را بین زوجین افزایش می دهد و دیوار بلندی از بی اعتمادی میان آنان ایجاد می کند.

بیشتر اوقات مخفی کاری زوجین مشکلات زیادی را در زندگی مشترک به وجود می آورد، پنهان کاری ها وابسته به ماهیت و اطمینان در رابطه و ویژگی های شخصیتی همسران است. وقتی افراد درگیر مخفی کاری و رازداری می شوند، معمولا برای حفظ راز درگیر دروغگویی می شوند، در واقع  دروغ گفتن به شریک زندگی، اعتماد و صمیمیت را غیرممکن می سازد.

با مخفی‌کاری همسرمان دقیقا چه کنیم؟

هرچند استدلال ها و منطق های متفاوتی در مورد مخفی کاری در یک رابطه وجود دارد، اما مشکلی که راز داری و پنهان کاری ایجاد می کند، لطمه زدن به اعتبار و اطمینان نسبت به زوج و ایجاد مانع در تبادل افکار و مذاکره و یا عدم تفکیک احساسات و عواطف یا مسائل مختلف است.

روزنامه خراسان نیز در این ارتباط مطلبی را به قلم فریبا البرز منتشر کرده که در ادامه می‌خوانید: 

وقتی مخفی‌کاری در زندگی‌مشترک اتفاق بیفتد، شاید زندگی در ظاهر آرام و بی‌تنش به‌نظر برسد اما مدتی بعد چه زود و چه دیر، جرقه‌ای از یک بگو مگو یا اختلاف یا اتفاقی غیر قابل پیش‌بینی، می‌تواند این پنهان کاری را برملا کند. اگر عشق، اعتماد و صمیمیت را اکسیژنی بدانیم که زندگی مشترک از آن ها  تغذیه می‌کند، پنهان‌کاری هم مانند سیم کشی‌های اشتباهی است که روزی ناگهان آتش به پا خواهد کرد بنابراین نتیجه‌ این پنهان کاری‌ها می‌تواند فاجعه به بار بیاورد؛ اما پنهان‌کاری در زندگی‌مشترک چه دلایلی دارد و چطور باید حد و اندازه‌ای برای آن در نظر گرفت؟

تعریف و دلایل پنهان‌کاری بین زوج‌ها

پنهان کاری در زندگی‌مشترک عبارت است از مخفی کردن آگاهانه چیزی از همسر به دلایل مختلفی که می‌تواند در عللی همچون ترس ریشه داشته باشد. دیگر دلایل پنهان‌کاری بین زوج ها عبارتند از: شکل‌گیری روابطی خارج از روابط زناشویی، احساس شرمندگی و از دست دادن عزت‌نفس به دلیل بیماری، اعتیاد و ...، نبود  صمیمیت بین زن و شوهر و ترس فرد از گفتن حقیقتی که عکس‌العمل تحقیرآمیز همسر را به همراه داشته باشد و موجب نارضایتی او شود  یا به رابطه‌شان آسیب بزند، وجود مشکل روانی و شخصیتی در فرد، مثلا فرد در خانواده‌ای پرورش یافته است که اعضای آن پنهان‌کاری زیادی در مقابل یکدیگر داشته‌اند و او هم به مرور زمان یاد گرفته و عادت کرده است، نگرانی از خود افشایی،  احساس نداشتن رضایت و شادی از زندگی مشترک و ... .

با مخفی‌کاری همسرمان دقیقا چه کنیم؟

حد و اندازه مخفی‌کاری در زندگی‌ مشترک

یک سوال مطرح می‌شود که آیا واقعا لازم است تک تک مسائل روزمره را به همسر گفت؟ در پاسخ باید گفت: «نه، لازم نیست». به عنوان مثال ضرورتی ندارد تعداد دفعات گفت‌وگو با مادر خود را همسرتان بداند. لازم نیست حسی که از دیدن یک لحظه عابر پیاده در شما گذشته و رفته را همسرتان بفهمد و ... . اما دانستن مسائل مالی و احساس شما به نحوه زندگی خودتان و مسائل جدی ارتباطی با خانواده‌ها و مشکلات با فرزندان و ... شامل موضوعات قابل مخفی‌کردن نمی‌شود.

پنهان‌کاری با حیطه‌ خصوصی متفاوت است

نکته دیگر این‌که هر کسی لازم است حوزه خصوصی و شخصی برای خودش داشته باشد که فقط مال اوست. مثلا کتاب مورد علاقه خودش را بخواند،  ورزش مورد علاقه خودش و ... که این حوزه آسیبی به طرف مقابل و زندگی زوج ها وارد نمی‌کند. باید در نظر داشت بین مقوله پنهان‌کاری در زندگی‌مشترک و حیطه خصوصی تفاوت بسیاری است.

با مخفی‌کاری همسرمان دقیقا چه کنیم؟

این ۳ موضوع را به هیچ‌وجه مخفی نکنید

1- ناراضی‌بودن از زندگی‌مشترک| خیلی‌ها در زندگی مشترک به جایی می‌رسند که دیگر از رابطه خود احساس شادی و رضایت نمی‌کنند اما این احساس را مانند یک راز در دل خود نگه می‌دارند. گاهی واقعا تقصیر هیچ کس نیست و پنهان کردن احساس، تنها عادتی است که به اشتباه میان زوج ها پا می‌گیرد. مشکلات قرار نیست به خودی خود حل شوند بلکه باید آن‌ها را مطرح و راهی برایشان پیدا کرد.

2- تصمیمات مالی| در زندگی مشترک فرقی نمی‌کند کدام یک از شما نان آور خانواده‌اید، پولی که در این میان وجود دارد متعلق به هر دوی شماست مگر این که قبلا جور دیگری توافق کرده باشید. اگر اختلافی در خصوص  مسائل مالی دارید باید درباره‌اش با هم گفت و گو کنید نه این که آن را پنهان نگه دارید.

3- اعلام نکردن مخالفت| پنهان کردن مخالفت یا تصمیمی که همسرتان گرفته به دو طریق رابطه‌تان را تضعیف می‌کند. اول این که یک دروغ خاموش است؛ چون روراست نبودن معادل هم پیمان نبودن است. دوم این که احساس مخالف بودن بالاخره وجود دارد و از بین نمی‌رود و اگر حل نشده باقی بماند به تدریج تبدیل به خشم و نارضایتی مزمن خواهد شد. همسران باید همیشه خود را با هم متحد و هم پیمان بدانند. صحبت کردن درباره نظرات مخالف و روکردن احساس واقعی حتی اگر ناراحت کننده باشد باعث می‌شود تصمیمات آگاهانه‌تری بگیرید و نارضایتی در دل‌تان باقی نماند. مخالفت‌های خاموش و پنهان، رابطه‌تان را روز به روز ضعیف‌تر می‌کند.

با مخفی‌کاری همسرمان دقیقا چه کنیم؟

اگر متوجه مخفی‌کاری همسرمان شدیم، چه کنیم؟

وقتی با چنین مشکلی رو به‌رو شدید، قطعا شرایط ناراحت‌کننده‌ای را تجربه خواهید کرد. شاید ابتدا راه‌هایی مثل سروصدا کردن و قهر بودن را در پیش بگیرید. واقعیت این است که تا ابد نمی‌توان قهر بود و مانند کارآگاه‌ها لحظه‌به‌لحظه همسر را کنترل کرد و مچ او را گرفت! بهتر است منطقی به حل مشکل نگاه کنید. در فرصت مناسب، از او بخواهید درباره علت پنهان کاری‌اش توضیح دهد. بدون قضاوت کردن و توهین به تمام حرف‌هایش گوش دهید. شاید شنیدن توضیحات و مسئله را از نگاه همسر دیدن به حل مشکل کمک کند. پس با همدیگر به یک نتیجه منطقی که هر دو طرف راضی باشند، برسید.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • قدردانی فرماندار عسلویه از مدیر عامل مخازن سبز؛ بومی‌سازی و مدیریت بحران، محور توسعه پایدار
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • تبیین تجربیات مبین انرژی در حوزه پدافند غیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/13
  • مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر: ساخت خوابگاه دانشگاه فرهنگیان تسریع شود
  • نخستین المپیاد ساحلی دانش‌آموزی کشور برگزار می‌شود
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • شمارش معکوس برای جدال با مصر؛ تنیس ایران در اندیشه شکستن طلسم صعود
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی به دشمن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/09
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/09
  • کارنامه ۳۹ ماهه اسقاط خودرو؛ ۲ میلیارد لیتر بنزین صرفه‌جویی شد
  • غنی‌سازی ۹۰ درصدی در دستورکار ایران باشد؛ برای هر سناریویی آماده‌ایم
  • هشدار پلیس فتا نسبت به سرقت اعتبار خرید
  • قضاوت داوران بوشهری در رده‌بندی هندبال ساحلی بانوان کشور
  • نماینده ویژه رهبر انقلاب: مدیریت تنگه هرمز را به هیچ‌کس واگذار نمی‌کنیم
  • ضوابط پیشنهادی برای فعالیت بازار مبادلات آب در بورس انرژی منتشر شد
  • سارق حرفه‌ای در گناوه دستگیر شد؛ کشف ۸ فقره سرقت
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 5 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 14 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 14 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 18 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 25 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...