امروز: پنجشنبه 14 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 28 مهر 1399 - 08:03
اتحادخبر: کارشناس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با توجه به اینکه ابتلا به کووید – ۱۹ در افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند یا اخیرا از یک بیماری جدی بهبود یافته‌اند، می‌تواند شدت بیشتری داشته باشد، در مواردی که یکی یا هر دو نفر از زوجین، چنین شرایطی داشته باشند، بهتر است در برقراری رابطه زناشویی احتیاط بیشتری شود.

اتحادخبر: کارشناس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با توجه به اینکه ابتلا به کووید – ۱۹ در افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند یا اخیرا از یک بیماری جدی بهبود یافته‌اند، می‌تواند شدت بیشتری داشته باشد، در مواردی که یکی یا هر دو نفر از زوجین، چنین شرایطی داشته باشند، بهتر است در برقراری رابطه زناشویی احتیاط بیشتری شود.

 

به گزارش ایسنا؛ امل خضریی اظهار کرد: رعایت اصول بهداشتی در شرایط سلامت و بیماری برای اعضای یک خانوار که زیر یک سقف با یکدیگر زندگی می‌کنند به ویژه زوجین، متناسب با وضعیت هر یک از آنان ضرورت دارد. علاوه بر روابط جنسی، روابط عاطفی زوجین نیز در شرایط شیوع کووید - ۱۹ تحت تاثیر قرار می‌گیرد و هر دو موضوع بر یکدیگر تاثیر متقابل دارند.

 

وی افزود: با توجه به اینکه زوجین در منزل و زیر یک سقف زندگی می‌کنند، غیر از رابطه زناشویی، ارتباطات دیگری مانند در کنار هم غذا خوردن، کنار هم نشستن و خندیدن، صحبت کردن و تماس‌های دیگر دارند که هر کدام می‌تواند از طریق قطرات تنفسی یا تماس با آلودگی موجب انتقال ویروس شود بنابراین رابطه زناشویی تنها نحوه تماس زوج نیست و خودداری از آن به خودی خود مانعی برای جلوگیری از انتقال ویروس محسوب نمی‌شود.

 

کارشناس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به شرایط خودداری از رابطه زناشویی با همسر در دوره اپیدمی کووید – ۱۹، بیان کرد: رابطه زناشویی سالم به بهبود روابط آن‌ها کمک و سبب استحکام پیوندشان می‌شود اما زمانی که هر یک از زوجین از نظر روانی و عاطفی احساس خوبی ندارند و تمایل به برقراری رابطه زناشویی ندارند، باید از این کار خودداری کنند و برای رفع نگرانی‌ها و مشکلات و احساسات خود با یکدیگر صحبت کرده و با درک دوجانبه از وضعیت یکدیگر، رابطه زناشویی برقرار کنند.

 

خضریی گفت: اجبار برای برقراری رابطه زناشویی توسط هیچ کدام از زوجین پذیرفته نیست. همچنین اگر شک ابتلا به بیماری در هر یک از زوجین وجود دارد، باید از رابطه زناشویی خودداری شود.

 

وی بیان کرد: در برقراری رابطه زناشویی، توجه به شغل زوجین و میزان خروج آن‌ها از منزل برای کار یا انجام کارهای خانه یا تردد در مکان‌های عمومی که روی میزان ابتلا به عفونت موثر است، اهمیت دارد.

 

کارشناس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: در شرایط کنونی، اگر هر یک از زوجین تب، سرفه، گلودرد یا تنگی نفس داشته باشند باید از رابطه زناشویی خودداری کنند.

 

خضریی عنوان کرد: با توجه به اینکه ابتلا به کووید – ۱۹ در افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند یا اخیرا از یک بیماری جدی بهبود یافته‌اند، می‌تواند شدت بیشتری داشته باشد، در مواردی که یکی یا هر دو نفر از زوجین، چنین شرایطی داشته باشند، بهتر است در برقراری رابطه زناشویی احتیاط بیشتری شود. این بیماری‌ها شامل دیابت، بیماری‌های ریوی، بیماری‌های قلبی، بیماران دارای ضعف سیستم ایمنی، مبتلایان به عفونت یا مصرف‌کنندگان داروهای تضعیف‌کننده سیستم ایمنی و کورتیکواستروئیدها هستند.

 

وی ادامه داد: اگر هر کدام از طرفین علائم مشکوکی در خصوص ابتلا به کرونا دارند، باید از برقراری رابطه جنسی پرهیز کنند.

 

کارشناس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به چگونگی برقراری مجدد رابطه زناشویی بعد از خروج از شرایط جداسازی خانگی، گفت: در صورتی که فرد علامت‌دار بوده و در منزل جداسازی انجام شده باشد، عموما حداقل دو هفته بعد از شروع علائم ابتلا به کرونا، به شرط رعایت تمام نکات مربوط به بهبود علائم می‌تواند رابطه زناشویی برقرار کند.

خضریی افزود: در مورد افرادی که در بیمارستان بستری و پس از بهبودی نسبی ترخیص و در خانه جداسازی شده‌اند، این زمان حداقل سه هفته پس از شروع علائم خواهد بود. در هر دو صورت توصیه می‌شود که برای شروع رابطه زناشویی با پزشک معالج نیز مشورت شود.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • زاهدی‌فرد: طرح شهر فعال در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/13
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • ۱۳ آبان نماد استقلال خواهی ملت ایران و تکریم جایگاه دانش‌آموزان است
  • زنگ استکبارستیزی در مدارس بوشهر نواخته شد
  • مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر: ساخت خوابگاه دانشگاه فرهنگیان تسریع شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 5 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 14 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 14 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 18 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...