امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 22 اسفند 1400 - 08:34
اتحادخبر: موز دارای خواص بی شمار است و از افسردگی جلوگیری می‌کند. در این مطلب با خواص و فواید باورنکردنی موز آشنا می‌شوید.

 

اتحادخبر: موز دارای خواص بی شمار است و از افسردگی جلوگیری می‌کند. در این مطلب با خواص و فواید باورنکردنی موز آشنا می‌شوید.

 

به گزارش  خبرنگاران؛ بسیاری از افراد، از مصرف موز به دلیل کالری بالایی که دارد، اجتناب می‌کنند. موز فواید بسیاری برای سلامتی دارد. از بهبود خلق و خو گرفته تا محافظت از سلامت قلب. در این مطلب، تمام فواید موز مورد بررسی قرار گرفته است. شما با خواندن این مطلب خواهید فهمید که موز، میوه ضد افسردگی است.

برخی از افراد هر روز موز می‌خورند؛ در حالی که برخی دیگر به دلیل ترس از اضافه وزن از آن اجتناب می‌کنند. بله، موز سرشار از کربوهیدرات و کالری است. بنابراین، آیا باید در رژیم غذایی محدود شود؟ ما تمام جوانب مثبت و منفی موز را تجزیه و تحلیل خواهیم کرد.

 

موز منبع عالی پتاسیم است که برای عملکرد طبیعی سیستم قلبی عروقی، فعالیت بافت عضلانی و حفظ تعادل آب بدن ضروری است. این عنصر مهم را فقط با غذا می‌توانیم دریافت کنیم و ۱۰۰ گرم موز حدود ۳۴۰ میلی‌گرم پتاسیم دارد.

 

موز سرشار از ویتامین‌های مختلف است. ۱۰۰ گرم موز حاوی حدود ۱۱ درصد از نیاز روزانه ویتامین C است که برای عملکرد طبیعی سیستم ایمنی ضروری است. ۱۰۰ گرم موز نیز حدود ۱۹ درصد از نیاز ویتامین B۶ را تامین می‌کند که برای عملکرد سیستم عصبی ضروری است. ویتامین‌های A و E موجود در موز با اثرات آنتی اکسیدانی خود به دفاع از بدن کمک می‌کنند.

 

۱۰۰ گرم موز به طور متوسط ​​۹۵ تا ۱۰۰ کیلو کالری انرژی دارد. این میوه را از منوی خود حذف نکنید. یک موز حاوی حدود ۳ گرم فیبر است که یک گرم آن فیبر خوراکی محلول است. این به جذب آهسته کربوهیدرات‌ها و کاهش افزایش سطح قند خون کمک می‌کند.

موز برای یک میان وعده سریع عالی است. با این حال، تعادل مهم است. تنها وعده توصیه شده یک موز متوسط ​​است. موز نارس حاوی قند کمتر و فیبر بیشتری به شکل نشاسته و پکتین غیرقابل هضم است. چنین موزهایی پری بیوتیک هستند؛ یعنی رشد فلور مفید در روده‌ها را افزایش می‌دهند. شیرینی کمتری دارند و احساس سیری، بیشتر طول می‌کشد.

 

موز یکی از جذاب‌ترین و دوست داشتنی‌ترین میوه‌های دنیا است. فواید زیادی با این میوه زرد مرتبط است.

فواید خوردن روزانه موز که باورتان نمی‌شود

خواص و فواید موز برای سلامتی

 

در این جا فواید موز برای سلامتی آورده شده است:

یکی از میوه‌هایی است که دارای اثرات ضد افسردگی است. موز سرشار از اسید آمینه تریپتوفان است. تریپتوفان پس از یک سری فرآیندهای بیوشیمیایی در بدن ما به سروتونین معروف به هورمون شادی تبدیل می‌شود و علاوه بر بهبود خلق و خو، حافظه، توجه و خواب را نیز بهبود می‌بخشد.

موز به دلیل سطوح بالای تریپتوفان که بدن به سروتونین تقویت کننده خلق و خو تبدیل می‌کند، می‌تواند برای غلبه بر افسردگی مفید باشد.

ویتامین B۶ می‌تواند به خواب راحت کمک کند و منیزیم به آرامش عضلات کمک می‌کند. علاوه بر این، تریپتوفان موجود در موز به دلیل خواص خواب‌آور آن شناخته شده است.

موز برای قلب شما مفید است. سرشار از پتاسیم است که یک ماده معدنی ضروری برای حفظ سلامت قلب است. سطوح بالای پتاسیم و سدیم پایین نیز به جلوگیری از فشار خون بالا کمک می‌کند.

موز سرشار از فیبر است که می‌تواند به هضم منظم کمک کند. ویتامین B۶ همچنین ممکن است به محافظت در برابر دیابت نوع ۲ و کاهش وزن کمک کند.

مطالعات نشان می‌دهند که نشاسته مقاوم موجود در موز سلامت روده را حفظ کرده و قند خون را کنترل می‌کند.

سلامت بهتر چشم

هویج محبوب‌ترین میوه برای کمک به سلامت چشم است؛ اما موز نیز سهم خود را دارد. توت‌ها حاوی مقدار کمی، اما قابل توجه ویتامین A هستند که برای محافظت از چشم ها، حفظ دید طبیعی و بهبود دید در شب ضروری است. ویتامین A حاوی ترکیباتی است که از غشاهای اطراف چشم محافظت می‌کند.

این میوه به حفظ استخوان‌های قوی کمک می‌کند. موز حاوی مقادیر زیادی فروکتولیگوساکارید است. این‌ها کربوهیدرات‌هایی هستند که پروبیوتیک‌هایی را تحریک می‌کنند که به هضم کمک می‌کنند و توانایی بدن برای جذب کلسیم را افزایش می‌دهند.

برخی از مطالعات نشان می‌دهند که خوردن موز در حد اعتدال ممکن است از سرطان کلیه محافظت کند. تحقیقات نشان می‌دهند کسانی که ۴ تا ۶ موز در هفته می‌خورند، می‌توانند خطر ابتلا به سرطان کلیه را به نصف کاهش دهند. موز ممکن است در پیشگیری از سرطان کلیه و سایر سرطان‌ها به دلیل سطوح بالای ترکیبات فنلی آنتی اکسیدانی مفید باشد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/14
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • نقشه راه دیپلماسی منطقه‌ای انرژی ایران تصویب و ابلاغ شد
  • حوالی زندگی
  • آمریکایی‌ها با ملت ایران دشمنی دارند؛ نباید به آنان خوش‌بین باشیم
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 30 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...