امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 18 دي 1400 - 11:25
به مدت دو روز؛

اتحادخبر:  فرماندار گناوه گفت: در راستای خدمت رسانی و کمک به قشر محروم، سه پزشک متخصص به مدت دو روز به بیماران شهرستان گناوه خدمات رایگان ارائه دادند.

اتحادخبر:  فرماندار گناوه گفت: در راستای خدمت رسانی و کمک به قشر محروم، سه پزشک متخصص به مدت دو روز به بیماران شهرستان گناوه خدمات رایگان ارائه دادند.

پزشکان متخصص خدمات درمانی رایگان به محرومان گناوه ارائه کردند

به گزارش مهر؛ فرماندار گناوه  اظهار داشت: در راستای خدمت رسانی دولت خدمتگزار و کمک به قشر محروم به خصوص مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی برنامه ریزی از سوی فرمانداری و شبکه بهداشت درمان شهرستان گناوه برای دعوت از تعدادی از پزشکان متخصص در شهرستان گناوه صورت گرفت.

محمدتقی صفری افزود: این پزشکان متخصص در سه حوزه چشم پزشکی، ارتوپدی و زنان به مدت دو روز در شهرستان گناوه حضور یافتند و به صورت رایگان به بیماران ارائه خدمت کردند.

 

وی گفت: با هماهنگی‌های به عمل آمده هزینه ویزیت و دارو این بیماران رایگان بود و در صورت نیاز به عمل جراحی برای این افراد هماهنگی لازم انجام شد تا عمل جراحی نیز به صورت رایگان انجام شود.

 

فرماندار گناوه گفت: امیدواریم که در آینده نیز بتوان با استمرار این گونه برنامه‌ها، از این پزشکان متخصص برای ارائه خدمت به مردم شریف شهرستان بهره برد.

 

ارائه خدمات در سه حوزه

 

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با پیگیری‌های انجام گرفته توسط فرماندار شهرستان گناوه برای حضور تیم پزشکی جهادی شامل چشم پزشک، ارتوپد و متخصص زنان در شهرستان، این شبکه هماهنگی‌های لازم را برای حضور تیم پزشکی انجام داد.

عصمت حیدری افزود: از حدود یک ماه قبل که در جریان این امر قرار گرفتیم جلسات هماهنگی با دو نهاد حمایتی کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی شهرستان برگزار شد تا افراد تحت پوشش این دو نهاد حمایتی که نیاز به دریافت خدمات درمانی در این سه حوزه را دارند به شبکه بهداشت و درمان شهرستان معرفی کنند.

 

وی گفت: با تهیه لیست بیماران این دو نهاد حمایتی، برای تکمیل ظرفیت خالی باقی مانده از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان نیز خواسته شد تا لیست بیماران بی بضاعت تحت پوشش این مراکز بهداشتی درمانی را تهیه و معرفی کنند که به لیست بیماران ویزیتی اضافه شد.

وی تصریح کرد: این سه متخصص در شهرستان حضور یافتند که در هر تخصص و طی سه شیفت بر اساس لیست تهیه شده با بیماران تماس تلفنی برقرار شد و مکان حضور متخصصین به آنها از سوی شبکه بهداشت اطلاع رسانی و توسط پزشکان ویزیت شدند.

وی اضافه کرد: علاوه بر افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی و افراد بی بضاعت معرفی شده مراکز بهداشتی، افراد سالمند و عادی نیز که از حضور متخصصین اطلاع یافته بودند خارج از نوبت ویزیت شدند.

 

وی گفت: برای ارائه خدمات بهینه به بیماران با هماهنگی‌های لازم با بیمارستان و کلینیک امام خمینی (ره) گناوه همه تجهیزات مورد نیاز و امکانات لازم پزشکان متخصص به خصوص چشم پزشک در اختیار آنها قرار گرفت تا بتوانند بیماران نیازمند شهرستان را طی این دو روز ویزیت کنند.

 

تامین هزینه داروها

 

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه ادامه داد: با بینایی سنج نیز هماهنگی‌های لازم انجام شد تا هم به عنوان دستیار در کنار چشم پزشک حضور داشته باشد و برای افرادی که به تجویز پزشک نیاز به عینک دارند با هزینه کمتر عینک تهیه شود همچنین با یکی از داروسازهای شهر نیز برای ارجاع نسخه‌ها هماهنگی شد و نسخه‌های ارجاعی بدون دریافت حق فنی داروخانه‌ها پیچیده شد.

 

وی گفت: هزینه داروهای پزشک متخصص چشم رایگان و توسط خود پزشک پرداخت شد و در دو تخصص دیگر نیز با صحبت‌هایی که با خیرین انجام شد قرار بر پرداخت هزینه داروها شد و هزینه داروها برای این دو تخصص نیز رایگان شد.

 

حیدری اضافه کرد: اسامی بیماران ویزیت شده در این سه تخصص که به تشخیص متخصص نیاز به عمل جراحی دارند توسط همین متخصصین مشخص و توسط همکاران ما یادداشت شد تا در مرکز استان یا شهرستان عمل جراحی به صورت رایگان انجام شود.

وی گفت: از همه همکاران که از یک ماه قبل و در طی دو روز گذشته حتی در روز تعطیل همکاری لازم را انجام دادند تا ویزیت و خدمت به بیماران به بهترین نحو انجام شود و از فرماندار محترم و این گروه متخصصین تقدیر می‌کنم.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • آمریکایی‌ها با ملت ایران دشمنی دارند؛ نباید به آنان خوش‌بین باشیم
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • انتقاد نمایندگی ایران در وین از رویکرد دوگانه گروسی
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/14
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 30 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...