امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 04 دي 1400 - 08:28
اتحادخبر: گلاب دارای خواص ضد قارچی و ضدباکتریایی است که آن را به یک ماده فعال در برابر عفونت‌ها تبدیل می‌کند. در صورتی که ماده محرکی وارد چشم‌ها شود، شستشو چشم‌ها با گلاب می‌تواند جایگزین مناسبی برای شستشو چشم‌ها با آب لوله کشی باشد.

اتحادخبر: گلاب یکی از پرمصرف‌ترین عرقیات مفید برای تقویت قلب، کبد، معده و اعصاب است و به دلیل خواص و طبیعت ویژه‌ای که دارد، معجزه طبیعت نام گرفته است.

۷ خاصیت معجزه‌آسای گلاب برای سلامتی

 

یکی از رایج‌ترین کاربرد‌های گل محمدی استخراج روغن معطر از آن است. از این روغن بیشتر برای خوش طعم کردن چای، ساخت عطر و... استفاده می‌شود. یکی دیگر از روش‌های رایج استفاده از گل محمدی، تهیه گلاب است که محصول جانبی این گل است.

 

۱. درمان التهاب پوست

 

گلاب برای تسکین بیماری‌های پوستی مانند اگزما یا پسوریازیس عالی است. خواص ضد التهابی موجود در گلاب خالص و طبیعی، خارش و تحریک ناشی از این بیماری‌ها را تسکین می‌دهد.

 

۲. رفع پف چشم

 

به راحتی از اسپری گلاب برای پاشیدن مقداری گلاب روی گلوله‌های پنبه‌ای استفاده کنید. پنبه را روی چشمان خود بمالید، به پشت دراز بکشید و ۱۰ دقیقه استراحت کنید. همچنین می‌توانید از گلاب برای برطرف کردن سیاهی دور چشم هم استفاده کنید، اما اگر به طور منظم از این ترفند استفاده شود، مشاهده نتایج آن ۳-۴ هفته طول می‌کشد.

 

۳. خواص ضد عفونی کنندگی و ضد باکتریایی گلاب

 

گلاب دارای خواص ضد قارچی و ضدباکتریایی است که آن را به یک ماده فعال در برابر عفونت‌ها تبدیل می‌کند. در صورتی که ماده محرکی وارد چشم‌ها شود، شستشو چشم‌ها با گلاب می‌تواند جایگزین مناسبی برای شستشو چشم‌ها با آب لوله کشی باشد.

با این حال، باید مراقب باشید که گلابی که استفاده می‌کنید خالص و بدون مواد افزودنی باشد، زیرا چشم‌ها به گرد و غبار و عفونت حساس هستند. گلاب از چشم‌ها در مقابل گرد و غبار و آلاینده‌های موجود در هوا، قرمزی و التهاب چشم؛ و مواد مضر محصولات زیبایی محافظت می‌کند.

به همین دلیل، گلاب برای آکنه هم مفید است. زیرا خاصیت پاک‌کنندگی آن به همراه توانایی حذف چربی، کثیفی و ایجاد تسکین ضد باکتریایی، آکنه را کاهش می‌دهد و از ایجاد جوش‌های بیشتر جلوگیری می‌کند.

 

۴. فواید گلاب برای درخشندگی مو

 

گلاب را می‌توان به پوست سر زد تا چربی و کثیفی آن را از بین ببرد و در عین‌حال، درخشش طبیعی مو را احیا کند. استفاده گلاب روی مو، جایگزین خوبی برای شامپو کردن است و به عنوان یک پاک کننده و نرم کننده طبیعی عمل می‌کند.

 

۵. فواید گلاب برای تنظیم pH طبیعی پوست

 

صابون‌ها و پاک‌کننده‌های تولید شده با مواد شیمیایی، تعادل pH پوست را مختل می‌کنند و آن را مستعد ابتلا به باکتری‌هایی می‌کنند که باعث بیماری‌های پوستی مختلف مانند جوش‌ها و آکنه می‌شوند. گلاب دارای سطح pH متوسط ​​۵.۵ است. این خاصیت به گلاب کمک می‌کند تا پوست را به سطح pH طبیعی خود بازگرداند.

 

۶. مزایای گلاب برای آبرسانی پوست

 

گلاب یک تونر (پاک کننده) پوست کاملا طبیعی بدون هیچ ماده شیمیایی اضافه شده‌ای است. تونر‌های گلاب برای خارج کردن آلودگی‌ها و چربی‌های اضافی از منافذ پوست بدون برهم زدن تعادل طبیعی pH عالی هستند.

 

۷. کاهش شوره سر

 

استفاده از گلاب روی مو و پوست سر، می‌تواند به مبارزه با مشکلات شوره سر کمک کند. همچنین مو‌ها را به خوبی مرطوب و حالت‌دهی می‌کند. برای گرفتن نتیجه بهتر در برابر شوره سر، می‌توان با خیساندن دانه‌های شنبلیله در گلاب یک شبه و له کردن آن‌ها محصولی نیمه مایع آماده کرد.

این خمیر را می‌توانید مستقیماً روی پوست سر مالیده، بگذارید یک ساعت بماند و سپس مو‌ها را با شامپوی ملایم بشویید. برای دستیابی به نتایج عالی، از این روش یک بار در هفته استفاده کنید.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • انتقاد نمایندگی ایران در وین از رویکرد دوگانه گروسی
  • مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ تسویه می‌شود
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • نقشه راه دیپلماسی منطقه‌ای انرژی ایران تصویب و ابلاغ شد
  • حیدری: صادرات جم به چین قابلیت افزایش از ۲۵۰ به ۵۰۰ هزار تن را دارد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 19 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...