امروز: جمعه 27 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 26 مهر 1400 - 11:15
استاندار فارس خواستار شد:

اتحادخبر:  استاندار فارس با تاکید بر اینکه تلاش خود را به پرهیز از سیاسی کاری مصروف خواهد کرد و در انتصاب مدیران، نگاه سیاسی آخرین اولویت است، خواستار اتحاد رسانه‌ای برای دستیابی به جهش در آبادانی استان شد.

 

اتحادخبر:  استاندار فارس با تاکید بر اینکه تلاش خود را به پرهیز از سیاسی کاری مصروف خواهد کرد و در انتصاب مدیران، نگاه سیاسی آخرین اولویت است، خواستار اتحاد رسانه‌ای برای دستیابی به جهش در آبادانی استان شد.

اتحاد رسانه‌ها برای جهش در آبادانی فارس

به گزارش ایسنا؛ محمدهادی ایمانیه شامگاه یکشنبه ۱۵ مهرماه در یک کنفرانس خبری خواستار اتحاد رسانه ‌ها در راستای توسعه، آبادانی و جهش فارس شد و گفت: رسانه‌ها احصاء کننده و انعکاس دهنده مشکلات و مسائل مردم به همراه پیشنهادات خود برای اصلاح امور باشند.

 

او همچنین از رسانه‌ها خواست تا با انتشار اخبار امید بخش و انعکاس مطالبات مردمی، استان را وارد سیکل مثبت کنند و در پاسخ به سئوال خبرنگاری در خصوص زمان قطعی بهره برداری از فاز نخست آزاد راه شیراز به اصفهان، ابراز امیدواری کرد که تا قبل از نوروز ۱۴۰۱، این آزاد راه زیر بار ترافیک برود.

ایمانیه با اشاره به فعالیت قرارگاه محرومیت زدایی احمد بن موسی(ع)، گفت: تاکنون اقدامات خوبی در این قرارگاه تحت پوشش سپاه فجر فارس انجام شده و امید است با برقراری جلسات منظم هفتگی، محرومیت زدایی نه تنها از حاشیه شهر شیراز که از استان زدوده شود.

 

او خاطرنشان کرد: ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار از دولت برای این قرارگاه گرفته شده که با تخصیص آن در ابعاد عمرانی، سلامت و ...هزینه خواهد شد.

استاندار فارس همچنین به مهاجرت روستاییان به شهرها هم اشاره کرد و گفت: جلوگیری از این مهم نه با زور و اجبار که با عقلانیت و اشتغالی که در روستاها انجام می‌شود، باید دنبال شود.اما واقعیت این است که ما مقصر بوده‌ایم که این زمینه به سرعت در روستاها فراهم نشده است.

ایمانیه ادامه داد: اگرچه نرخ بیکاری فارس طبق آمارها ۷.۵ درصد است اما معیار اعلام بیکاری، متفاوت است و در عین حال تعداد بیکاران، شایسته استان پهناور فارس نیست.

او به جذب سرمایه گذاری و رفع موانع تولید هم اشاره و تصریح کرد: اگر کسی چوب لای چرخ بگذارد و رسانه‌ها و شهروندان متوجه شدند، این موضوع را با یک نامه تحویل استاندار بدهند.

بنا نداریم لودر پای بنای تاریخی بگذاریم 

استاندار فارس به موضوع بافت تاریخی شیراز که از موضوعات مورد تصویب سفر اخیر رئیس جمهور به فارس بود هم اشاره کرد و گفت: دکتر رئیسی در سفر به تخت جمشید این بنا را یادگار تمدن، هنرمندی، عظمت و توانمندی مردمان این کشور دانستند و توصیه ایشان این بود که به شدت مواظبت کنیم تا کوچکترین آسیبی متوجه این بنا و دیگر بناهای تاریخی و باستانی نشود و حتی اعتباری هم برای این بنا تصویب کردند. در اطراف حرم مطهر شاهچراغ(ع) هم بحث مورد نظر است و بنا نداریم لودر پای خانه‌ای بگذاریم که آثار تاریخی است.

ایمانیه گفت: مقرر شد برای ۲۰۰ خانه اطراف حرم، هیئتی تشکیل شود تا اگر بنا تاریخی است بماند و اگر نه فکری به حالش کنند.

او به حمایت از تیم‌های ورزشی هم اشاره و اظهار کرد: کمک خواهیم کرد تا تیم فجر شهید سپاسی و قشقایی در رده بندی‌ها در موقعیت بهتری قرار گیرند.

استاندار فارس همچنین از تشکیل کمیته انتصابات مدیران استان خبر داد و گفت:  اگرچه این کمیته تشکیل شده اما برای تغییر مدیران هرگز عجله نخواهیم کرد و با شتاب تصمیم نخواهیم گرفت.البته برخی از اقدامات دچار یک رکود شده چون مدیر قبلی نمی ‌داند که می‌ماند یا نه و نه مدیر جدید مشخص شده است.

ایمانیه بیان کرد: تمام تلاشمان را برای انتخاب مدیرانی پاک دست و جهادی بکار خواهیم گرفت.

او همچنین در بخش پایانی سخنان خود به موضوع کمبود منابع آبی در استان اشاره و خاطرنشان کرد: خجالت آور است که با تانکر آبرسانی به روستاها انجام شود و امید است با یک فعالیت جدی شاهد رفع این مهم در تابستان سال آینده باشیم.

استاندار فارس به سند آمایش استان هم اشاره و با بیان اینکه این طرح تاکنون اجرا نشده و نیازمند بازنگری فوری یکماهه است، اضافه کرد: در تمام مراحل تدوین و بازنگری این سند، نقش رسانه‌ها کمک کننده است.

ایمانیه از وضعیت فعلی برگزاری شورای توسعه و برنامه‌ریزی هم انتقاد کرد و گفت: به نظر می‌رسد بیشتر این شورا تشریفاتی باشد و اینگونه به اذهان متبادر می‌شود که تصمیم گیرندگان از قبل تصمیم گرفته‌اند، بنابراین تلاش خواهیم کرد که یک شورای چابک و کوچک و موضوعی راه‌اندازی شوند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • وقتی رئیس رسانه ملی می‌گوید: کور خوانده‌اید؟!
  • با حضور مدیرعامل هلدینگ صباانرژی عملکرد سه ماهه شرکت پتروشیمی جم بررسی شد
  • راهبرد جدید «فارس» پس از جنگ/سرکوب قیمتی از مشکلات تولید در صنعت پتروشیمی است/ ظرفیت تولید بر اساس شرایط بازار و سودآوری مورد بازنگری قرار گرفته
  • آریاساسول به مدار کامل و پایدار تولید بازگشت
  • درخشش شرکت توسعه پلیمر کنگان در بیست و یکمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/26
  • ارتباط میکروپلاستیک‌های استنشاقی با سرطان ریه
  • پیاده روی برای افراد مبتلا به آسم مفید است
  • نور زیاد در شب ممکن است عملکرد قلب را تغییر دهد
  • استقلال آبروی ایران است؛ به همه بگویید «غول آسیا» از خواب بیدار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/26
  • احداث پل فلزی روی دره گرمسیری برازجان؛ اتصال مستقیم و ایمن محلات
  • وقتی درمان تمام ماجرا نیست؛ ایمنی بیمار از مطب تا خانه
  • خواص شلیل در پیشگیری از دیابت و سلامت چشم‌ها
  • زمینه همکاری‌های مشترک اقتصادی و تجاری، در دیدار استانداران بوشهر و سن‌پترزبورگ بررسی شد
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • از «هیچ» تا «چهره استان»؛ معجزه رزومه‌سازان بوشهر
  • جلسه رسمی انجمن کونگ‌فو توآ کشور برگزار شد / تأکید بر حیاتی بودن نیمه دوم سال و تقدیم احکام مسئولان کمیته‌ها
  • ستار عباسی سملی و حسین شاکر قهرمان کشور شدند
  • بررسی ومقایسه باورهای غیرمنطقی در زنان ودخترانی که اقدام به خودکشی کرده اند با زنان ودختران عادی
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1406
  • میدری در صف اول استیضاح‌ مجلس است | در عزل سالاری کار غیراخلاقی صورت گرفت | مدیریت وزارت کار زمینه‌ساز بحران است
  • افزایش نرخ سوم بنزین؛ راهکار اقتصادی یا راه‌حل مهندسی برای ناترازی سوخت؟
  • افتتاح نمایشگاه عکس هنرجویان سینمای جوان برازجان با حضور معاون فرماندار دشتستان
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/21
  • پزشکیان: هیچگاه تسلیم نمی‌شویم و از حقوق خود با تمام توان دفاع می‌کنیم
  • رشیدی: مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد؛ دولت بر قیمت‌ها نظارت کند
  • ادیبان: استعدادیابی کمانداران بوشهری با مدل علمی انجام می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/21
  • آیین قدردانی از بازنشستگان آریاساسول برگزار شد
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • مطالبه خونخواهی باید به تقویت بازدارندگی کشور منجر شود
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر افزایش می یابد
  • مدیریت ناترازی انرژی در فارس باید از حرف به عمل برسد
  • .: عرفان حدود 4 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 6 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 13 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 15 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 18 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 20 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 22 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 23 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 24 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 26 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...