امروز: يکشنبه 10 مرداد 1400
    بیمه ویژه کرونا
تاريخ انتشار: 27 تير 1400 - 09:04
اتحادخبر: بوراک اوزدمیر، آشپز ۲۷ساله و معروف ترکیه‌ای می‌گوید که بیشتر شهرت خود را مدیون آشپزی با چشم‌های بسته است! بوراک که از کودکی عاشق آشپزی بود، اولین رستوران خود را در ۱۷سالگی و با حمایت پدرش افتتاح کرد.

اتحادخبر: بوراک اوزدمیر، آشپز ۲۷ساله و معروف ترکیه‌ای می‌گوید که بیشتر شهرت خود را مدیون آشپزی با چشم‌های بسته است! بوراک که از کودکی عاشق آشپزی بود، اولین رستوران خود را در ۱۷سالگی و با حمایت پدرش افتتاح کرد.

 

۲ راز خوشمزگی غذا‌های بوراک؛ آشپز ترکیه‌ای

او در سال ۲۰۱۲ یک حساب کاربری در اینستاگرام برای خود ایجاد کرد و با انتشار فیلم‌هایی جنجالی از آشپزی، به شهرتی جهانی دست یافت. بوراک در این کلیپ‌های کوتاه آشپزی بدون نگاه کردن به مواد غذایی، اقدام به خرد کردن، چیدن و پختن آن‌ها می‌کرد! آوازه بوراک و رستوران‌های او تا حدی در جهان پیچید که امروزه کمتر چهره سرشناسی پیدا می‌شود که به ترکیه برود و سری به رستوران‌های بوراک و غذا‌های لذیذ او نزند.

اگر می‌خواهید بدانید که راز خوشمزگی غذا‌های بوراک چیست، بد نیست که تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید!

 

راز اول: استفاده از مواد اولیه تازه

 

یکی از مهم‌ترین راز‌های خوشمزگی غذا‌های بوراک، استفاده او از مواد اولیه تازه است. اگر نگاهی به کلیپ‌های آشپزی این سرآشپز جوان بیندازید، حتما می‌بینید که او به هیچ عنوان از گوشت‌های فریزشده، مواد غذایی آماده یا نیمه‌آماده و یا سبزیجات منجمد استفاده نمی‌کند. زمانی که شما از مواد غذایی تازه برای طبخ غذا کمک می‌گیرید، بخش زیادی از عطر ماده غذایی را حفظ می‌کنید و در نهایت باعث خوش‌طعم‌تر شدن غذا می‌شوید. مواد غذایی تازه، بافت بهتری هم نسبت به مواد غذایی فریزشده دارند و از این جهت هم می‌توانند در طعم و عطر نهایی غذا، تاثیر مثبتی داشته باشند.

 

۲ راز خوشمزگی غذا‌های بوراک؛ آشپز ترکیه‌ای

متخصصان تغذیه بر این باورند که معمولا حجمی از ویتامین‌های موجود در مواد غذایی، با فریز کردن آن‌ها از بین می‌رود و مواد غذایی تازه، ارزش تغذیه‌ای بالاتری نسبت به مواد فریزری دارند. از این رو، توصیه آن‌ها همواره بر مصرف مواد اولیه تازه برای طبخ غذا است. حالا اگر به هر دلیلی، همیشه امکان تهیه و آماده‌سازی مواد اولیه تازه برای طبخ غذا را ندارید، می‌توانید این ۲ راهکار را برای حفظ ارزش تغذیه‌ای غذا و عطر و طعم بهتر آن رعایت کنید:

 

۱. مواد غذایی را به‌صورت محدود خریداری کنید تا بیشتر از ۲ ماه در فریزر نمانند.

 

۲. اگر غذای شما حاوی یک یا چند نوع از سبزیجات به همراه حبوبات یا ترکیبات گوشتی است، حتما حداقل یکی از سبزیجات مورد استفاده در غذا را به‌صورت تازه استفاده کنید. سبزیجات تازه مانند کرفس، لوبیا سبز، جعفری، سبزی کوکو، سبزی قرمه یا شوید، عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به غذا‌های شما می‌دهند.

 

راز دوم: استفاده صحیح از ادویه‌ها

 

درست است که ادویه‌ها به‌عنوان مهم‌ترین طعم‌دهنده‌ها به مواد غذایی شناخته می‌شوند، اما استفاده بیش از حد یا نادرست از ادویه‌ها می‌تواند طعم نهایی غذا را خراب یا نامطلوب بکند. یکی دیگر از راز‌های بزرگ خوشمزه بودن غذا‌های بوراک، این است که از ادویه‌های مختلف به‌صورت حساب‌شده و صحیح استفاده می‌کند.

۲ راز خوشمزگی غذا‌های بوراک؛ آشپز ترکیه‌ای

مثلا اگر شما از زعفران زیاد در غذا استفاده کنید، حتما غذا را تلخ خواهید کرد یا اگر از یک پکیج ادویه در تمام غذا‌ها استفاده کنید، تنوع غذای خانواده را از بین خواهید برد. بهترین روش برای طعم دادن به غذا این است که از هیچ ادویه‌ای به‌طور افراطی استفاده نکنید و ادویه مخصوص هر غذا را بشناسید. در ادامه به معرفی بهترین ادویه‌ها برای رایج‌ترین غذا‌ها اشاره می‌کنیم:

 

پلو‌های مخلوط قرمز (مانند لوبیاپلو، استامبولی و...): زعفران، پودر دارچین، گل محمدی، پودر هل، پودر کاری

پلو‌های مخلوط حبوباتی (مانند عدس‌پلو، ماش‌پلو و ...): دارچین، تخم گشنیز، زیره، زردچوبه

گوشت مرغ و ماکیان: زعفران، پودر فلفل سیاه، پاپریکا، گرام‌ماسالا، پودر کاری، پودر سیر

گوشت‌های قرمز: فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، فلفل قرمز

ماهی و میگو: زردچوبه، پودر سیر

۲ راز خوشمزگی غذا‌های بوراک؛ آشپز ترکیه‌ای

البته ناگفته نماند که شما می‌توانید براساس ذائقه خانواده خود، کمی تغییرات در این ادویه‌ها بدهید، اما به‌طور کلی توصیه می‌شود که تنوع ادویه‌ها در غذا‌های مختلف را رعایت کنید تا همه غذا‌های شما، طعم یکنواختی نداشته باشند. ضمن اینکه هرگز نباید اجازه بدهید که طعم ادویه بر طعم سبزیجات یا گوشت‌ها غلبه کند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • مسئولین دغدغه هنر ندارند / آینده تئاتر در ایران تاریک است/ پلاتو برازجان هنوز افتتاح نشده است
  • فوتبال با تو عشق بود ، حاجی ...
  • نامه‌های پُست نشده (۸)
  • فال روزانه ۱۴۰۰/۰۵/۰۹‍
  • افزایش بی‌سابقه آمار بیماران کرونایی بستری در پیک پنجم کرونا در بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان
  • ۲ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در شهرستان دشتستان افتتاح شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1400/05/09
  • تکمیل پروژه‌های عمران شهری در دستور کار شهرداران استان بوشهر قرار بگیرد
  • پرسپولیس و گلات قهرمانی
  • عناوین روزنامه‌های امروز1400/05/09
  • زمان آزاد سازی صید میگو در بوشهر بزودی مشخص می‌شود
  • ابتلای افزایشی کودکان به کرونای دلتا / لزوم نگاه کارشناسانه به بازگشایی مدارس
  • وضعیت کرونا در استان بوشهر بحرانی است/ لزوم تعطیلی استان
  • فرماندار: وضعیت کرونایی دشتستان سیاه است/ 60 تخت اضطراری در حسینیه اعظم برازجان/ پیشنهاد تعطیلی دشتستان به ستاد ملی کرونا
  • بیش از ۱۷هزار سی تی اسکن در بیمارستان بوشهر انجام شد
  • قهرمان سابق ورزشهای رزمی برازجان آسمانی شد
  • سید عبدالمحمد کاظمی: شهردار باید خلاق، مردم دار و دارای تعامل مدیریتی باشد/ ایجاد تحرک در سازندگی همه جانبه شهر
  • دختران برازجانی قهرمان مسابقات دوچرخه سواری استان شدند / تصاویر
  • از دوران کودکی در کوچه فوتبال بازی می کردم/ در ورزش فوتبال به خانم ها توجه نمی شود/ آرزو دارم لژیونر شوم
  • انتخاب هیات رئیسه شورا و گزینه های شهرداری برازجان
  • حسین بی باک: سوابق مدیریتی و بومی بودن از شاخصه های مهم انتخاب شهردار است/ اولویت های مهم کاری ام اجرای عدالت، شفافیت و پاکدستی
  • عبدالخالق عبدالهی: این بار پای هیچ زنی در میان نیست
  • مهدی نیکنام: بانوان مطرح و فعال در انتخابات شورای شهر کاندیدا نشدند/ شورای ششم به بانوان نگاه ویژه داشته باشد
  • در حاشیه ویژه برنامه یورو 2020 / میثاقی و مترجم هایی که اینکاره نیستند !!
  • مسیب غریب زاده: انتخاب شهردار از نیروهای خدوم شهرداری/ توجه ویژه به مبلمان شهری
  • اعزام دوچرخه سواران برازجانی به مسابقات قهرمانی کشور /عکس
  • مسیب غریب زاده: حضور کم رنگ بانوان پای صندوق های رای/ عدم سابقه فعالیت های اجتماعی
  • طنز/ کُنجیر (19)
  • جواد لقمان زاده به عنوان مدیر کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری بوشهر منصوب شد
  • طنز/ کنجیر(18)
  • .: بحرینی حدود 16 ساعت قبل گفت: عزیزم عالی بودوپرمحتوابه امیدموفقعیت ...
  • .: هیبت 1 روز قبل گفت: تو فراموش کردی که ...
  • .: م 1 روز قبل گفت: سلام آقای حسنی..... جنابعالی ...
  • .: رویامرادی 1 روز قبل گفت: وای فاطیما دختر خاله ...
  • .: نهال 1 روز قبل گفت: با سلام آقای نظریه ...
  • .: خسته نباشید حدود 4 روز قبل گفت: خسته نباشید ...
  • .: همشهری حدود 5 روز قبل گفت: سلام.آقای حاجیان درست گفتن..ضمن ...
  • .: س حدود 5 روز قبل گفت: سالهاست که در شهر ...
  • .: حاجیان حدود 6 روز قبل گفت: درودتان. بسیاری از مشکلات ...
  • .: شهر وند برازجانی حدود 6 روز قبل گفت: واقعا نهایت قدرنشناسی و ...