امروز: سه شنبه 04 ارديبهشت 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 27 تير 1400 - 08:04
اتحادخبر: بوراک اوزدمیر، آشپز ۲۷ساله و معروف ترکیه‌ای می‌گوید که بیشتر شهرت خود را مدیون آشپزی با چشم‌های بسته است! بوراک که از کودکی عاشق آشپزی بود، اولین رستوران خود را در ۱۷سالگی و با حمایت پدرش افتتاح کرد.

اتحادخبر: بوراک اوزدمیر، آشپز ۲۷ساله و معروف ترکیه‌ای می‌گوید که بیشتر شهرت خود را مدیون آشپزی با چشم‌های بسته است! بوراک که از کودکی عاشق آشپزی بود، اولین رستوران خود را در ۱۷سالگی و با حمایت پدرش افتتاح کرد.

 

۲ راز خوشمزگی غذا‌های بوراک؛ آشپز ترکیه‌ای

او در سال ۲۰۱۲ یک حساب کاربری در اینستاگرام برای خود ایجاد کرد و با انتشار فیلم‌هایی جنجالی از آشپزی، به شهرتی جهانی دست یافت. بوراک در این کلیپ‌های کوتاه آشپزی بدون نگاه کردن به مواد غذایی، اقدام به خرد کردن، چیدن و پختن آن‌ها می‌کرد! آوازه بوراک و رستوران‌های او تا حدی در جهان پیچید که امروزه کمتر چهره سرشناسی پیدا می‌شود که به ترکیه برود و سری به رستوران‌های بوراک و غذا‌های لذیذ او نزند.

اگر می‌خواهید بدانید که راز خوشمزگی غذا‌های بوراک چیست، بد نیست که تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید!

 

راز اول: استفاده از مواد اولیه تازه

 

یکی از مهم‌ترین راز‌های خوشمزگی غذا‌های بوراک، استفاده او از مواد اولیه تازه است. اگر نگاهی به کلیپ‌های آشپزی این سرآشپز جوان بیندازید، حتما می‌بینید که او به هیچ عنوان از گوشت‌های فریزشده، مواد غذایی آماده یا نیمه‌آماده و یا سبزیجات منجمد استفاده نمی‌کند. زمانی که شما از مواد غذایی تازه برای طبخ غذا کمک می‌گیرید، بخش زیادی از عطر ماده غذایی را حفظ می‌کنید و در نهایت باعث خوش‌طعم‌تر شدن غذا می‌شوید. مواد غذایی تازه، بافت بهتری هم نسبت به مواد غذایی فریزشده دارند و از این جهت هم می‌توانند در طعم و عطر نهایی غذا، تاثیر مثبتی داشته باشند.

 

۲ راز خوشمزگی غذا‌های بوراک؛ آشپز ترکیه‌ای

متخصصان تغذیه بر این باورند که معمولا حجمی از ویتامین‌های موجود در مواد غذایی، با فریز کردن آن‌ها از بین می‌رود و مواد غذایی تازه، ارزش تغذیه‌ای بالاتری نسبت به مواد فریزری دارند. از این رو، توصیه آن‌ها همواره بر مصرف مواد اولیه تازه برای طبخ غذا است. حالا اگر به هر دلیلی، همیشه امکان تهیه و آماده‌سازی مواد اولیه تازه برای طبخ غذا را ندارید، می‌توانید این ۲ راهکار را برای حفظ ارزش تغذیه‌ای غذا و عطر و طعم بهتر آن رعایت کنید:

 

۱. مواد غذایی را به‌صورت محدود خریداری کنید تا بیشتر از ۲ ماه در فریزر نمانند.

 

۲. اگر غذای شما حاوی یک یا چند نوع از سبزیجات به همراه حبوبات یا ترکیبات گوشتی است، حتما حداقل یکی از سبزیجات مورد استفاده در غذا را به‌صورت تازه استفاده کنید. سبزیجات تازه مانند کرفس، لوبیا سبز، جعفری، سبزی کوکو، سبزی قرمه یا شوید، عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به غذا‌های شما می‌دهند.

 

راز دوم: استفاده صحیح از ادویه‌ها

 

درست است که ادویه‌ها به‌عنوان مهم‌ترین طعم‌دهنده‌ها به مواد غذایی شناخته می‌شوند، اما استفاده بیش از حد یا نادرست از ادویه‌ها می‌تواند طعم نهایی غذا را خراب یا نامطلوب بکند. یکی دیگر از راز‌های بزرگ خوشمزه بودن غذا‌های بوراک، این است که از ادویه‌های مختلف به‌صورت حساب‌شده و صحیح استفاده می‌کند.

۲ راز خوشمزگی غذا‌های بوراک؛ آشپز ترکیه‌ای

مثلا اگر شما از زعفران زیاد در غذا استفاده کنید، حتما غذا را تلخ خواهید کرد یا اگر از یک پکیج ادویه در تمام غذا‌ها استفاده کنید، تنوع غذای خانواده را از بین خواهید برد. بهترین روش برای طعم دادن به غذا این است که از هیچ ادویه‌ای به‌طور افراطی استفاده نکنید و ادویه مخصوص هر غذا را بشناسید. در ادامه به معرفی بهترین ادویه‌ها برای رایج‌ترین غذا‌ها اشاره می‌کنیم:

 

پلو‌های مخلوط قرمز (مانند لوبیاپلو، استامبولی و...): زعفران، پودر دارچین، گل محمدی، پودر هل، پودر کاری

پلو‌های مخلوط حبوباتی (مانند عدس‌پلو، ماش‌پلو و ...): دارچین، تخم گشنیز، زیره، زردچوبه

گوشت مرغ و ماکیان: زعفران، پودر فلفل سیاه، پاپریکا، گرام‌ماسالا، پودر کاری، پودر سیر

گوشت‌های قرمز: فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، فلفل قرمز

ماهی و میگو: زردچوبه، پودر سیر

۲ راز خوشمزگی غذا‌های بوراک؛ آشپز ترکیه‌ای

البته ناگفته نماند که شما می‌توانید براساس ذائقه خانواده خود، کمی تغییرات در این ادویه‌ها بدهید، اما به‌طور کلی توصیه می‌شود که تنوع ادویه‌ها در غذا‌های مختلف را رعایت کنید تا همه غذا‌های شما، طعم یکنواختی نداشته باشند. ضمن اینکه هرگز نباید اجازه بدهید که طعم ادویه بر طعم سبزیجات یا گوشت‌ها غلبه کند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • مرکز جامع سلامت شهر کلمه به زودی افتتاح می شود/ 80 درصد فضاهای فیزیکی بهداشت و درمان دشتستان نوسازی شده است
  • تولید 24 هزار تن میگو پرورشی در استان بوشهر در سال ۱۴۰۲
  • شفاف‌سازی آریاساسول در رابطه با مصوبات مجمع عمومی سال ۱۴۰۲
  • تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
  • پهلوگیری بارج ۲ هزارتنی در بندر دیلم / ظرفیت تخلیه و بارگیری در بندر 2 برابر شد
  • بازنده جنگ سخت را برنده جنگ نرم نکنید
  • دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند
  • اتمام ساخت قطعات پل دسترسی مجتمع بندری نگین/ فاز نخست جاده دسترسی مجتمع بندری نگین آماده بهره برداری/تاکید مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بر لزوم شتاب بخشی به پروژه ها
  • عناوین روزنامه‌های امروز1403/02/03
  • نیروگاه اتمی بوشهر چقدر برق تولید می‌کند؟
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1403/02/03
  • سود سال 1402 آریا از طریق سجام واریز شد
  • ادامه لغو کنسرت ها در بوشهر
  • بیماریابی در بوشهر افزایش یافت/ تقویت مراکز مراقبت سلامت در استان
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1403/02/04
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • تفاوت استراتژی فروش در پردیس/ ثبت ۶ ركورد در تولید و صادرات
  • مرکز جامع سلامت شهر کلمه به زودی افتتاح می شود/ 80 درصد فضاهای فیزیکی بهداشت و درمان دشتستان نوسازی شده است
  • تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب
  • نقدی بر مجموعه داستان " خین‌جوشون " اثر مختار فیاض
  • مطالبات فعالان محیط زیست از مردم و مسئولان/ آفت محیط زیست زباله های پلاستیکی است/ مسئولان بیشتر از گرفتن عکس پای کار باشند
  • ۱۲ کشور امن در صورت شروع جنگ جهانی سوم (+عکس)
  • جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
  • روز سعدی و نکته‌ای نغز از گلستانش
  • گشت و گذار دختران جوان در تهران 100 سال قبل (+عکس)
  • شگفت‌انگیزترین «دوربین‌های جاسوسی» تاریخ؛ از پاکت سیگار تا رادیو! (+عکس)
  • به بچه‌هایتان نودل ندهید!
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مسؤولان نگاه بازتری داشته باشند/ جذابترین قسمت کار ما لحظه ای است که درد بیماران آرام می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • دکتر یوسفی؛ مدیری در کنار همکاران
  • .: لیلادانا 1 روز قبل گفت: درود بردکتربایندری ودکترفیاض بزرگوار. ...
  • .: علی حدود 3 روز قبل گفت: بسیار عالی پاینده باشید ...
  • .: شااکبری حدود 3 روز قبل گفت: درود بر استاد گرانقدر ...
  • .: ذاکری حدود 4 روز قبل گفت: بسیار عالی. درود خدا ...
  • .: ذاکری حدود 4 روز قبل گفت: خوشحالم که ادبیات پایداری ...
  • .: افسری حدود 4 روز قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 4 روز قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 7 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 8 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...
  • .: اسماعیل حدود 9 روز قبل گفت: فقط قدرت است که ...