امروز: پنجشنبه 14 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 11 ارديبهشت 1400 - 10:25
در نامه مقتدایی به حاجی میرزایی مطرح شد؛

اتحادخبر: نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نامه ای به وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وضعیت فعلی شیوع کرونا گفت که با توجه به برگزاری کلاس های ترم جاری به صورت مجازی و تجربه موفق امتحانات غیرحضوری در ترم های گذشته، برگزاری امتحانات به صورت غیرحضوری می تواند مدنظر قرار گیرد.

اتحادخبر: نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نامه ای به وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وضعیت فعلی شیوع کرونا گفت که با توجه به برگزاری کلاس های ترم جاری به صورت مجازی و تجربه موفق امتحانات غیرحضوری در ترم های گذشته، برگزاری امتحانات به صورت غیرحضوری می تواند مدنظر قرار گیرد.

امتحانات نهایی دانش آموزان به صورت غیرحضوری برگزار شود

به گزارش ایسنا، متن نامه عباس مقتدایی نماینده اصفهان به محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش به شرح زیر است: 

 

«جناب آقای حاجی میرزایی
وزیر محترم آموزش و پرورش

با سلام و احترام

 

اعلام آن وزارتخانه مبنی بر برگزاری حضوری امتحانات پایان ترم پایه های نهم و دوازدهم، باعث ایجاد نگرانی برای دانش آموزان و خانواده های مکرم آنان شده است. این درحالی است که موج چهارم شیوع کرونا فراگیر شده، که این مساله قطعا باعث افزایش احتمال ابتلا به کرونا و طبیعتا ایجاد خطر برای دانش آموزان، خانواده ها و کادر اداری آموزشی می گردد.

 

با توجه به برگزاری کلاس های ترم جاری به صورت مجازی و تجربه موفق امتحانات غیرحضوری در ترم های گذشته، برگزاری امتحانات به صورت غیرحضوری می تواند مدنظر قرار گیرد. قطعا یکی از دغدغه های وزارت آموزش و پرورش در برگزاری حضوری امتحانات، رعایت مبحث مهم عدالت آموزشی است. دانش آموزان و کارشناسان متعددی اظهار می دارند که راه حل های گوناگونی در راستای رعایت عدالت آموزشی و غیرحضوری برگزار شدن امتحانات وجود دارد؛ که به نظر می رسد این نظرات قابل بررسی است. 

 

در همین راستا پیشنهاد می شود آن وزارتخانه با قید فوریت کمیته ای تشکیل و با دعوت از کارشناسان، صاحب نظران و دانش آموزان، طرح ها و پیشنهادات مربوطه را بررسی و اجرایی نماید. 

 

در همین راستا با عنایت به درخواست مکرر دانش آموزان، خانواده ها و صاحب نظران، ضمن تاکید مجدد بر اولویت برگزاری غیرحضوری امتحانات، مستدعی است دستور فرمایید در اسرع وقت کمیته مربوطه تشکیل و پیشنهادات و راه حل ها بررسی شود و اینجانب را نیز از نتیجه اقدامات انجام شده مطلع نمایند. 

 

نگرانی های جدی موجود برای دانش آموزان و خانواده ها و همچنین عدم اهتمام جدی آن وزارتخانه بر تبیین صحیح و اقناعی تصمیمات خود و عدم اطلاع رسانی مستدل و منطقی، قطعا باعث افزایش نگرانی ها خواهد شد. 

 

از حسن توجه جنابعالی قدردانی می نماید.»



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 5 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 14 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 14 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 18 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...