امروز: سه شنبه 31 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 22 آبان 1399 - 10:33

اتحادخبر: رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اعلام کرد که از سال ۹۲ تاکنون؛ روزانه ۲۷ کلاس درس تحویل شده، ۸۴ کلاس درس به سیستم استاندارد گرمایشی و سرمایشی مجهز شده، مدارس خشتی و گلی از ادبیات فضاهای آموزشی کشور حذف شده و هر روز ۱۰ کلاس درس ناایمن تخریب و بازسازی یا مقاوم سازی شده است.

اتحادخبر: رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اعلام کرد که از سال ۹۲ تاکنون؛ روزانه ۲۷ کلاس درس تحویل شده، ۸۴ کلاس درس به سیستم استاندارد گرمایشی و سرمایشی مجهز شده، مدارس خشتی و گلی از ادبیات فضاهای آموزشی کشور حذف شده و هر روز ۱۰ کلاس درس ناایمن تخریب و بازسازی یا مقاوم سازی شده است.

ساخت روزانه ۲۷ کلاس درس در کشور/هر روز ۱۰ کلاس ناایمن مقاوم سازی شده اند

به گزارش ایسنا، مهراله رخشانی مهر که در استان مرکزی حضور دارد در ارتباطی ویدئوکنفرانسی با مراسم افتتاح متمرکز ١٥٥٠ پروژه آموزشی، تربیتی و رفاهی سراسر کشور، گفت: مدرسه امروز فقط یک ساختمان نیست، بلکه ویترین وضعیت علمی و فرهنگی با پرچم های برافراشته بر آن نماد هویت ملی از مرکز تا دور افتاده ترین نقاط مرزی است.

 

وی افزود: ما هم با این رویکرد  مدرسه را نه یک ساختمان بلکه کانون تربیتی تمام ساحتی نسل آینده می دانیم  و در اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر آنیم، تا مدارس علاوه بر دارا بودن استانداردهای بین المللی، واجد ویژگی های معماری ایرانی - اسلامی، مناسب برای تعاملات فرهنگی با محله، دوستدار محیط زیست و مجهز به فناوری‌های نوین یادگیری باشند.

 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه تبدیل مدارس به کانون مدیریت بحران در حوادث طبیعی مانند زلزله و سیل های اخیر، ما را در این مسیر مصمم‌تر کرده، گفت: سخت معتقدیم در این مسیر بیشتر از آن‌که نیازمند مدرسه‌سازی باشیم، نیازمند توسعه فرهنگ مدرسه‌سازی هستیم.

رخشانی مهر افزود: امروز درحالی شاهد مشارکت ۵۰ درصدی خیرین، این انسان‌های نیک اندیش و معماران فرهنگی جامعه هستیم که اهتمام و توجه دولت در حمایت از برنامه‌های ایمن سازی فضاهای آموزشی در تاریخ مدرسه‌سازی اگر بی‌نظیر نباشد، کم نظیر است.

 

وی ضمن تشکر از دستور رئیس جهور مبنی بر تامین ۱۰ هزار میلیارد تومان از محل فروش سهام برای ایمن‌سازی مدارس، عنوان کرد: امیدواریم با حمایت جناب‌عالی شاهد تحقق این مهم باشیم.

 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه امروز در حالی شاهد آیین افتتاح پروژه‌های آموزشی و تربیتی هستیم که با اجرای طرح ملی «آجر به آجر»، در مدتی کوتاه بیش از ۱۵۰ هزار نفر با کمک های خرد، به خیل خیرین نیک‌اندیش مدرسه‌ساز پیوسته‌اند، عنوان کرد: همچنین سازمان نوسازی مدارس کشور توانسته در سال‌جاری حدود ۲۵۰۰ پروژه آموزشی را با حدود ۱۵ هزار کلاس درس و زیربنایی بالغ بر ۲ میلیون مترمربع و اعتباری حدود ۷ هزار میلیارد تومان آماده بهره‌برداری کند.

 

رخشانی مهر اضافه کرد: از سال ۹۲ تاکنون؛ روزانه ۲۷ کلاس درس تحویل شده، ۸۴ کلاس درس به سیستم استاندارد گرمایشی و سرمایشی مجهز شده، مدارس خشتی و گلی از ادبیات فضاهای آموزشی کشور حذف شده و هر روز ۱۰ کلاس درس ناایمن تخریب و بازسازی و یا مقاوم سازی شده است، که برای این مهم به طور متوسط روزانه بیش از ۸ میلیارد تومان اختصاص داده شد.

 

به گفته وی، ۱۰ استان کشور از جمله تهران و سیستان و بلوچستان با کمترین سرانه و بیشترین فضای تخریبی کماکان نیازمند توجه ویژه و عنایت دولت است.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • افتتاح نمایشگاه عکس هنرجویان سینمای جوان برازجان با حضور معاون فرماندار دشتستان
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1406
  • نشست فرماندار دشتستان با مراکز «مثبت زندگی» / تأکید بر اشتغال و پیشگیری
  • سلیمانی رفت؛ مهرجویی سرپرست گمرکات استان بوشهر شد
  • «دقایقی کوتاه با وزیر نفت»
  • با حضور مدیرعامل هلدینگ صباانرژی عملکرد سه ماهه شرکت پتروشیمی جم بررسی شد
  • وقتی رئیس رسانه ملی می‌گوید: کور خوانده‌اید؟!
  • گشت مشترک نظارت و بازرسی بر عملکرد واحدهای صنفی نانوایی
  • درخشش شرکت توسعه پلیمر کنگان در بیست و یکمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی
  • بازگشت داود جعفری‌فر به قلب تولید جم؛ مدیر مجتمع پلی‌اتیلن سنگین ۲ شد
  • راهبرد جدید «فارس» پس از جنگ/سرکوب قیمتی از مشکلات تولید در صنعت پتروشیمی است/ ظرفیت تولید بر اساس شرایط بازار و سودآوری مورد بازنگری قرار گرفته
  • «دره لاک‌پشت‌ها» به جشنواره فیلم کوتاه تهران راه یافت
  • ارتباط میکروپلاستیک‌های استنشاقی با سرطان ریه
  • زمینه همکاری‌های مشترک اقتصادی و تجاری، در دیدار استانداران بوشهر و سن‌پترزبورگ بررسی شد
  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر افزایش می یابد
  • ضرابخانه تاریخی اصفهان
  • نایب‌رئیس مجلس از یادمان شهدای جنگ رمضان در لامرد بازدید کرد
  • وداع باشکوه مردم داراب با سردار شهید «حسین حکیمی»
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • «رآکتور»
  • تأمین مسکن مددجویان در اولویت برنامه‌های بهزیستی است
  • آغاز ساخت«خانه هنر معلولین و مددجویان فارس»با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریالی
  • .: عرفان حدود 8 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 10 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 17 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 19 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 22 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 24 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 26 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 27 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 28 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 30 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...