امروز: يکشنبه 09 ارديبهشت 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 14 فروردين 1400 - 10:18
اتحادخبر: ترافل شکلاتی یکی از آن شرینی‌های توپی و خوشمزه و رویای عاشقان شکلات است. اگر ترافل‌ها را به چند شکل تزئین کنید و این شکل‌های متنوع را در کنار هم در یک جعبه قرار دهید، می‌توانید آن‌ها را به‌عنوان عیدی به بچه‌ها هدیه دهید.

اتحادخبر: ترافل شکلاتی یکی از آن شرینی‌های توپی و خوشمزه و رویای عاشقان شکلات است. این ترافل شکلاتی تنها با ۴ ماده تشکیل دهنده درست می‌شود، درست کردن آن آسان و سریع است و بخاطر بافت لطیف به سرعت در دهان ذوب می‌شود، در حالی که طعم آن بسیار دلپذیر است.

 

 اگر ترافل‌ها را به چند شکل تزئین کنید و این شکل‌های متنوع را در کنار هم در یک جعبه قرار دهید، می‌توانید آن‌ها را به‌عنوان عیدی به بچه‌ها هدیه دهید.

 

ترافل شکلاتی

ترفند‌ها

 

۱. می‌توانید از شکلات با درصد ۳۵ تا ۷۵ درصد استفاده کنید. اگر از شکلات شیری استفاده می‌کنید، باید نسبت‌ها و دستور خاص آن را رعایت کنید، چون این نوع شکلات شیر بیشتری دارد و باید خامه کمتری به آن اضافه کرد.

۲. فقط توجه کنید که از شکلات قالبی با کیفیت استفاده کنید. از شکلات چیپسی استفاده نکنید، چون آن‌ها غلظتشان نامشخص است و کیفیت‌شان به اندازه شکلات‌های قالبی نیست.

۳. از قبل برنامه ریزی کنید و حتما زمان کافی برای یخچال بگذارید. شکلات فوق العاده روان خواهد شد و باید قبل از غلطاندن آن در مواد تزئینی، در یخچال بماند تا سفت شود.

۴. در صورت امکان موقع رول کردن شکلات، دستکش مناسب برای مواد غذایی بپوشید، شکلات به دستکش کمتر می‌چسبد تا دست برهنه.

ایده‌هایی برای تزئین ترافل شکلاتی‌

ترافل شکلاتی

می‌توانید هر یک از ترافل‌ها را در یکی از این‌ها بزنید تا ترافل‌هایی با ظاهر متفاوت داشته باشید.

پودر کاکائو: پودر کاکائوی شیرین نشده یا شیرین شده هر دو خوب هستند.

پودر نارگیل: پودر نارگیل یا نارگیلی که خیلی ریز رنده شده، طعم نارگیلی خوشمزه‌ای به ترافل شما می‌دهد.

قند‌های رنگی: هر یک از شکل‌های مورد علاقه‌تان اعم از قلب، ستاره و یا شکل‌های دیگر را که دوست دارید، می‌توانید استفاده کنید.

پودر رنگی غذا: در این مورد توصیه و تاکید من بر استفاده از پودر چغندر قند (پودر لبو) است. بهتر است از این نوع رنگ صورتی زیبا و طبیعی که از بابت سالم بودن آن خیالتان راحت است، استفاده کنید تا ترافل شما زیباتر از همیشه باشد.

شکر دانه درشت: اگر بخواهید طعم شیرینی داشته باشد می‌توانید از شکر دانه درشت رنگی استفاده کنید.

شکلات ریز خرد شده: شما می‌توانید شکلات را در غذاساز خرد کنید. همچنین آن را با رنده ریز کنید.

شکلات ذوب شده: اگر می‌خواهید از این روش استفاده کنید، ترافل شکلاتی باید خوب سرد شده باشد تا بتوان به راحتی آن را در شکلات ذوب شده غلتاند.

شکلات‌های تزئینی: این شکلات‌ها که به شکل‌های مختلف وجود دارند، ظاهر تمام شکلاتی و دانه‌ای به ترافل می‌دهند.

آجیل خرد شده: بادام، گردو، پسته، فندق، بادام زمینی یا بادام هندی، همگی برای یک تزئین آجیلی خوب هستند. می‌توانید به صورت خام یا برشته از آن‌ها استفاده کنید.

توت‌های فریز شده و خرد شده در غذاساز: توت فرنگی، بلوبری یا انواع تمشک گزینه‌های خوبی هستند. توت فرنگی رنگ قرمز یا صورتی دارد که آن را در تصویر می‌بینید. اگر بخواهید که ترافل شما به میزان زیادی از این میوه‌های یخ زده روی خود داشته باشد، می‌توانید ترافل را در کمی آب بزنید و دوباره در میوه‌های خرد شده بغلتانید.

 

مواد لازم

  • شکلات نیمه شیرین: ۲۲۵ گرم
  • خامه چرب: ۱/۲ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری

ترافل شکلاتی

 

طرز تهیه

 

۱. شکلات را در یک کاسه شیشه‌ای مقاوم به گرما قرار دهید.

۲. خامه را در یک ماهیتابه کوچک روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید. فقط در حدی که گرم باشد نه اینکه قل بزند. دقت کنید اگر قصد دارید از شکلات شیری استفاده کنید، از ۱/۳ پیمانه خامه و ۲۲۵ گرم شکلات شیری استفاده کنید.

۳. خامه داغ را روی شکلات داخل کاسه بریزید.

۴. وانیل را اضافه کنید و مخلوط را بهم بزنید تا زمانی که شکلات ذوب شود.

ترفند: اگر هنوز مقداری شکلات ذوب نشده وجود دارد، آن را در مایکروفر روی قدرت ۵۰% به مدت ۲۰ ثانیه گرم کنید با افزایش حرارت آن را به هم بزنید تا ذوب شود و یکدست شود.

۵. مخلوط را به مدت ۲ تا ۳ ساعت خنک کنید تا سفت شود.

ترافل شکلاتی

۶. مخلوط را به صورت ۱ قاشق غذاخوری برای هر ترافل بردارید (می‌توانید از اسکوپ کلوچه استفاده کنید) و آن را به یک سینی مخصوص کوکی که کف آن کاغذ مخصوص فر گذاشته‌اید، انتقال دهید.

۷. این تکه‌ها را به صورت توپ رول کنید (ترجیحا از دستکش مناسب غذا استفاده کنید تا کمتر به دست بچسبد).

۸. تزئین انتخابی خود را داخل کاسه‌ای کوچک که دیواره کوتاهی داشته باشد بریزید سپس ترافل شکلاتی را به صورت کامل در آن بغلتانید.

۹. ترافل‌ها را در یخچال نگهداری کنید.

ترافل شکلاتی

نحوه ذخیره و مدت زمان نگهداری ترافل خانگی

 

آن‌ها را در یخچال بگذارید. آن‌ها تا ۲ هفته خوب هستد (فقط توجه کنید که برخی از مواد تزئینی آن‌ها ممکن است پس از بیرون آوردن از یخچال ذوب شوند، مثل کاکائو یا میوه پودر شده). شما می‌توانید بلافاصله پس از خارج کردن از یخچال ترافل‌ها را مصرف کنید یا بگذارید کمی بیرون بمانند تا نرمتر شوند. به این منظور به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید در جای خنکی از اتاق بمانند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • مرکز جامع سلامت شهر کلمه به زودی افتتاح می شود/ 80 درصد فضاهای فیزیکی بهداشت و درمان دشتستان نوسازی شده است
  • جناب نماینده! قحطی پتروشیمی که نیامده، بسم‌الله
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب
  • سرنوشت باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی
  • استارت فوتسال محلات شهر برازجان جام ۱۵ با قدرت نمایی مدعیان / تصاویر
  • تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
  • انتخاب هیئت رئیسه جدید شورای هماهنگی روابط عمومی های ادارات شهرستان دشتستان
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه ٣۵٠٠ واحدی سازمان انرژی اتمی
  • بازنده جنگ سخت را برنده جنگ نرم نکنید
  • حضور تیرانداز دشتستانی در مسابقه کشوری بنچ رست ۲۵ متر
  • تولید 24 هزار تن میگو پرورشی در استان بوشهر در سال ۱۴۰۲
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • اسرائیل را چه باید؟
  • دکتر یوسفی؛ مدیری در کنار همکاران
  • .: شهرزاد آبادی حدود 3 روز قبل گفت: درودتان باد. همگی چند ...
  • .: لیلادانا حدود 6 روز قبل گفت: درود بردکتربایندری ودکترفیاض بزرگوار. ...
  • .: علی حدود 8 روز قبل گفت: بسیار عالی پاینده باشید ...
  • .: شااکبری حدود 8 روز قبل گفت: درود بر استاد گرانقدر ...
  • .: ذاکری حدود 8 روز قبل گفت: بسیار عالی. درود خدا ...
  • .: ذاکری حدود 8 روز قبل گفت: خوشحالم که ادبیات پایداری ...
  • .: افسری حدود 8 روز قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 9 روز قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 11 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 12 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...