امروز: يکشنبه 21 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 07 دي 1399 - 09:53
رئیس پلیس راهور ناجا:

اتحادخبر : رئیس پلیس راهور نیروی انتظامی ضمن حمایت از تولید موتورسیکلت‌های برقی گفت: زیرساخت‌های لازم برای تولید این موتورها در کشور وجود ندارد.

اتحادخبر : رئیس پلیس راهور نیروی انتظامی ضمن حمایت از تولید موتورسیکلت‌های برقی گفت: زیرساخت‌های لازم برای تولید این موتورها در کشور وجود ندارد.

زیرساخت‌های لازم برای تولید موتورسیکلت‌های برقی وجود ندارد

به گزارش ایرنا؛ سردار سید کمال هادیانفر  افزود: پلیس راهور به صورت کامل از تولید این موتورها حمایت می کند اما تولید کنندگان باید به گونه ای این موتورها را تولید کنند که مورد قبول مردم باشد.

 

وی ادامه داد: فقط با حمایت و اصرار برای تولید این موتورسیکلت ها نمی توان انتظار داشت که مردم از این موتورها استفاده کنند زیرا باید در ابتدا زیرساخت های آن در کشور فراهم شود.

 

رئیس پلیس راهور گفت: در بحث موتورسیکلت های برقی نکاتی حائز اهمیت است، به عنوان مثال اگر برق این موتورها در خیابان و معابر تمام شود، راکب این موتورها باید چه کار کنند؟ اول اینکه در خیابان و معابر بستر برق ۲۲۰ ولت برای موتورهای برقی وجود ندارد اگر باتری موتوری وسط خیابان خالی شود، راکب این موتورها باید به کجا مراجعه کند؟

 

سردار هادیانفر افزود: باید مکانی برای شارژ باتری این موتورها تعبیه شود. از دیگر مشکلات این نوع موتورها شتاب، سرعت و سربالایی است، هزینه بالای باتری و مصرفی بودن باتری نیز از دیگر مشکلات این نوع موتورها است.

 

وی تصریح کرد: با این وجود پلیس راهور بعد از تایید سازمان استاندارد، سازمان محیط زیست و وزارت صمت، شرایط تولید این موتورها را به گونه ای به وجود آورده که مانعی برای تولید وجود نداشته باشد. اما اینکه چه تعداد تولید می شود و چه تعدادی از آن ها به فروش می رسد از موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

هادیانفر اضافه کرد: باید زیرساخت های تولید این موتورها توسعه یابد و به گونه ای تولید شود که مورد مطالبه و علاقه مردم باشد. پلیس راهور برای تولید آن مانعی ایجاد نکرده و کمک می کنیم تا این نوع موتورها تولید شود.

 

براساس آمار پزشکی قانونی در سال ۱۳۹۸، ۱۶ هزار و ۹۴۷ نفر در حوادث رانندگی ترافیکی کشته شده‌اند از مجموع تلفات رانندگی سال ۹۸، ۲۰.۸ درصد عابر پیاده و ۱۹.۴ درصد موتورسیکلت سوار بودند. هر چند براساس این آمار طی سال ۱۳۹۸ نسبت به سال گذشته، تلفات راکبان خودروی سواری ۳.۱ درصد کاهش داشته اما علت اصلی مرگ ۳۸.۵ درصد از افراد ضربه به سر، ۳۰.۹ درصد شکستگی‌های متعدد، ۷.۵ درصد به دلیل خونریزی و ۱۶.۴ درصد به دلیل علل اشتراکی (موارد دارای بیش از یک علت)، ۶.۷ درصد سایر موارد بوده است.

 

آنچه که ماده ۸ قانون هوای پاک، دولت، سازمان محیط زیست، پلیس و وزارت صنعت، معدن و تجارت از آن حمایت می کند، موتورهای برقی است زیرا نقش آن در تصادفات و حوادث بسیار پایین است. از سوی دیگر موتورسیکلت های برقی هم سرعت مناسبی دارند و هم به هوای شهرها لطمه نمی زند.

بسیاری از کلان شهرها نه فقط در ایران بلکه در کشورهای پیشرفته به تولید موتورسیکلت های برقی روی آورده اند. در تهران سه و نیم میلیون دستگاه موتورسیکلت تردد دارد که تقریبا بیشتر آنها هفت برابر یک خودرو آلودگی تولید می‌کنند این در حالی است که از ابتدای سال جاری تا اکنون  فقط ۱۴ راکب موتورسوار برای دریافت گواهی معاینه فنی و بررسی تست‌های آلایندگی موتورهایشان به مراکز مربوط مراجعه کرده‌اند.

ماده ۵۳ برنامه پنج ساله سوم، شهرداری تهران را موظف کرده تا با همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ برنامه اجرایی ساماندهی‌ موتورسیکلت‌های شهر را با هدف کاهش آلودگی و انتظام بخشی اجرا کند. در این ماده، هویت بخشی، شناسایی و شناسنامه‌دار کردن موتور سواران شامل الزام به نصب پلاک جلو و اعمال سیاست‌های تشویقی برای بهبود و استانداردسازی ناوگان با اقداماتی از جمله پرداخت یارانه سود تسهیلات و کمک بلاعوض برای کمک به تبدیل موتورسیکلت‌های کاربراتوری به انژکتوری و جایگزینی موتورسیکلت‌های بنزینی با موتورهای برقی، اشاره شده‌است.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • اجرای ۲ عملیات همزمان توسط پلیس بوشهر؛ ۳۴ کیلوگرم تریاک کشف شد
  • چنگ خروس‌ها به صورت شیران اطلس/فرانسه از خطر گریخت و به نیمه نهایی رفت
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • غریب‌آبادی: امارات باید پاسخگو باشد
  • پیام مدیرعامل پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه به مناسبت آیین باشکوه تشییع رهبر شهید و تجدید میثاق با آرمانهای انقلاب
  • تولید سالانه ۵ میلیون بچه‌ماهی دریایی در بوشهر هدف‌گذاری شد
  • قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد
  • اسپانیا از سد بلژیک گذشت؛ تقابل جذاب با فرانسه در نیمه‌نهایی
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • آئین بزرگداشت و بدرقه قائد شهید امت در شهر دالکی برگزار شد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • همدلی، رمز ماندگاری تولید در صنعت انرژی
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • بوشهر در سوگ رهبر شهید؛ برگزاری آیین‌های گسترده عزاداری
  • حضور میدانی مدیرعامل کیمیای پارس خاورمیانه در صف خدمت‌رسانی به عزاداران مراسم تشییع رهبر شهید؛ جلوه‌ای از همبستگی در هلدینگ پتروفرهنگ
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • استاندار بوشهر: منطقه آزاد پیشران توسعه استان خواهد بود
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • مطالبه دیرینه بوشکانی‌ها برای راه ارتباطی؛ بهسازی نینیزک-کلمه آغاز شد
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • سرمربی تیم ملی؛ الگوی اخلاقی یا ویترین نمایش؟
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 21 ساعت قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد 1 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام 1 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 5 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 12 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 16 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 20 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 20 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 22 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 23 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...