امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 12 آذر 1399 - 09:53

اتحادخبر: یک کارشناس بازار سرمایه معتقد است که با توجه به انتشار گزارش ۶ ماه شرکت‌ها، شاخص بورس تا پایان آذر ماه به محدوده یک میلیون و ۶٠٠ هزار واحد نزدیک خواهد شد.

اتحادخبر: یک کارشناس بازار سرمایه معتقد است که با توجه به انتشار گزارش ۶ ماه شرکت‌ها، شاخص بورس تا پایان آذر ماه به محدوده یک میلیون و ۶٠٠ هزار واحد نزدیک خواهد شد.

پیش‌بینی روند صعودی بورس تا پایان فصل پاییز

به گزارش ایرنا؛ «احمد اشتیاقی» امروز (چهارشنبه) با اشاره به بازگشت روند صعودی به معاملات بورس اظهار داشت: یکی از عوامل تاثیرگذار بر روند صعودی معاملات بازار سهام، اصلاح شدید شاخص بورس و قیمت سهام در بازار بود که این امر باعث ایجاد انگیزه برای ورود دوباره سرمایه گذاران به بورس شده است.

 

وی افزود: تصور برخی از سرمایه گذاران به انتخابات آمریکا به این صورت بود که با انتخاب بایدن، قیمت دلار  در مسیر ریزشی قرار می گیرد و نرخ آن به کمتر از ٢٠ هزار تومان خواهد رسید اما جمع بندی فعلی فعالان بازار بدین صورت است که قیمت دلار به کمتر از ٢٢ هزار تومان نمی رسد، این موضوع به عنوان نکته بسیار مهمی تلقی می شود که می تواند تاثیر مثبتی را بر معاملات بازار داشته باشد.

 

اشتیاقی عدم افزایش نرخ سود بانکی را جزو عوامل تاثیرگذار در بازگشت رشد به بازار سهام اعلام کرد و اظهار داشت: در ابتدا شایعه هایی مبنی بر افزایش نرخ سود بانکی در بازار مطرح شده بود که به شدت تاثیرگذار بر روند معاملات بازار بود  و باعث شتاب در اصلاح شاخص بورس شد اما با مطرح شدن خبر تثبیت نرخ سود بانکی شاهد تاثیر مثبت آن بر بازار، ورود نقدینگی های جدید و بازگشت روند صعودی به شاخص بورس بودیم.

 

به گفته این کارشناس بازار سرمایه، قرار گرفتن این سه عامل در کنار یکدیگر زمینه ایجاد روزهای پررونقی را فراهم کرد و شاهد کاهش عرضه و افزایش تقاضا در بازار بودیم.

 

وی خاطرنشان کرد: اکنون بازار به لحاظ بنیادی با مشکلی همراه نیست اما سهامداران نباید در انتطار رشد غافلگیرکننده چند ماه نخست سال جاری در بازار باشند.

اشتیاقی اظهار داشت: با توجه به انتشار گزارش ۶ ماه شرکت ها به نظر می رسد شاخص بورس تا پایان آذر ماه به محدوده یک میلیون و ۶٠٠ هزار واحد نزدیک شود اما از اواخر آذر ماه و بعد از انتشار گزارش ها ممکن است بازار برای مدتی کوتاه برگشتی را به عقب تجربه کند.

این کارشناس بازار سرمایه معتقد است،  رشد شاخص بورس به صورت مستمر ادامه دار نخواهد بود و ممکن است با نوساناتی در کانال یک میلیون و ۶٠٠ هزار واحد همراه شود.

وی گفت:  بعد از کسب اطمینان از اینکه قیمت دلار به کمتر از ٢٢ هزار تومان نمی رسد  شاهد ایجاد اعتماد به معاملات بورس و سرمایه گذاری دوباره سهامداران در بازار خواهیم بود.

 

اشتیاقی اظهار داشت: شاخص بورس تا پایان سال به روند افزایشی خود ادامه می دهد و تا پایان سال به کانال یک میلیون و ٨٠٠ هزار واحد خواهد رسید.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: براساس پیش بینی های صورت گرفته بعید به نظر می رسد شاخص بورس تا پایان سال جاری به کانال دو میلیون واحد ورود کند.

وی به ریسک های تهدیدکننده معاملات بورس تاکید کرد و افزود: در وضعیت فعلی ریسک خاصی معاملات بازار سهام را تهدید نمی کند، فقط موضوع برجام در کشور مطرح است که باعث ایجاد برخی از ریسک های سیاسی در کشور شده است.

اشتیاقی با بیان اینکه این موضوع می تواند تا حد زیادی روند بازار را تحت تاثیر خود قرار دهد، گفت: غیر از این عامل ریسک خاصی وجود ندارد که بتواند روند بازار را تحت تاثیر خود قرار دهد و امیدواریم تا هر چه زودتر شاهد مسایل برجام و محدودیت های تحریمی باشیم.

این کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر اینکه بازارهای موازی از جذابیت خاصی برای سرمایه گذاری برخوردار نیستند، افزود: در این میان فقط بازار سهام  می تواند دارای جذابیت باشد و بازدهی بیش از سود سپرده بانکی را در اختیار سهامداران قرار دهد، به همین دلیل بازار سهام مورد اقبال است و سرمایه های مردم دوباره وارد این بازار خواهد شد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/14
  • نقشه راه دیپلماسی منطقه‌ای انرژی ایران تصویب و ابلاغ شد
  • آمریکایی‌ها با ملت ایران دشمنی دارند؛ نباید به آنان خوش‌بین باشیم
  • حوالی زندگی
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 30 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...