امروز: يکشنبه 15 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 06 مرداد 1399 - 07:03
اتحادخبر: بسیاری از افراد از سبزیجات پخته شده لذت نمی‌برند و ترجیح می‌دهند سبزیجات را خام و به شکل سالاد مصرف کنند. یک خبر خوب برای این گروه از افراد را می‌توان این موضوع دانست که برخی از سبزیجات را بهتر است خام مصرف کنید تا پخته.

اتحادخبر: بسیاری از افراد از سبزیجات پخته شده لذت نمی‌برند و ترجیح می‌دهند سبزیجات را خام و به شکل سالاد مصرف کنند. یک خبر خوب برای این گروه از افراد را می‌توان این موضوع دانست که برخی از سبزیجات را بهتر است خام مصرف کنید تا پخته.

 

به گزارش انتخاب؛درست است که خام گیاه خواری مدتی است به عنوان یک رژیم محبوب مطرح شده است، اما به نظر می‌رسد برای همه افراد خام گیاهخواری می‌تواند برای برخی سبزیجات بسیار مفید باشد.

 

کلم بروکلی

 

ممکن است در کودکی به شما توصیه شده است که کلم بروکلی بخورید و شما به خاطر بو یا طعم آن در حالت پخته، این خوراکی مفید را پس زده باشید، اما خبر خوب این است که بروکلی خام بیش از بروکلی پخته خاصیت دارد. کلم بروکلی حاوی مقادیر زیادی از یک ترکیب آنتی اکسیدانی به نام سولفورافان است که ممکن است به جلوگیری از سرطان، دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی، التهاب، افسردگی و شرایط بهداشتی مضر کمک کند.

 

پیاز

 

پیاز سرشار از کوئرستین فلاونوئید است که مزایای سلامتی متعددی دارد. از جمله برخی از مزایای مهم مبارزه با سرطان. اشلی والتر، متخصص تغذیه می‌گوید: «هنگامی که پیاز را به صورت خام می‌خورید، بیشترین ویژگی‌های مبارزه با سرطان را دریافت می‌کنید. پخت و پز فواید شیمیایی موجود در پیاز‌هایی که با سرطان مبارزه می‌کنند را کاهش می‌دهد»

از این گذشته، پیاز در خانواده سبزیجات حاوی آلیوم قرار دارد، این بدان معنی است که پیاز حاوی دارو‌های ضد پلاکت است که می‌توانند از بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری کنند.

 

سیر

 

مانند پیاز، سیر از جمله سبزیجات مهمی است که باید مصرف کنید. این سبزی در کنار خواص مشابه با پیاز، خواص خاصی برای مبارزه با بیماری‌های قلبی و عروقی دارد. یک مطالعه منتشر شده در ژورنال کشاورزی و مواد غذایی شیمیایی نشان داد که گرم کردن سیر در ۳۹۲ درجه به مدت شش دقیقه فعالیت ضد پلاکت را در سیر کاملاً سرکوب کرده و آن را به طور قابل توجهی در سیر خرد شده کاهش می‌دهد.

 

فلفل دلمه‌ای قرمز

 

فلفل دلمه‌ای یک مکمل خوش عطر، سریع و آسان برای هر وعده غذایی است، اما اغلب افراد فلفل دلمه را پخته مصرف می‌کنند، این در حالی است که به نظر می‌رسد فلفل دلمه خام بسیار مفیدتر از فلفل دلمه پخته است؛ که سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می‌کنند، فلفل دلمه‌ای قرمز منبع بسیار غنی از ویتامین C. است، اما گرما می‌تواند این ماده مغذی را از بین ببرد.

 

آناناس

 

آناناس کبابی ممکن است یک افزودنی عجیب و غریب برای هر منوی باربیکیو باشد، اما پخت و پز این میوه گرمسیری شیرین و مقوی ممکن است شما را از مزایای مهم سلامتی محروم کند. یک مطالعه منتشر شده در خصوص بیماری‌های التهابی روده نشان داد که آب آناناس تازه در کاهش التهاب و نئوپلازی کولون (رشد غیر طبیعی بافت اطراف روده بزرگ) نسبت به آب آناناس آب پز مؤثرتر است.



کانال تلگرام اتحادخبر

برچسب ها:
آناناس , سبزی , سیر , اتحادخبر

نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری به مناسبت هفته وحدت
  • پيام مديرعامل شركت مخازن سبز پتروشيمى عسلويه به مناسبت هفته وحدت
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • تنوع انتخاب رشته در دانشگاه پیام نور استان بوشهر افزایش یافت
  • محمد پیامبری که از نو باید شناخت
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • بررسی حمله مجدد آمریکا به ایران؛ از منظر حقوق بین‌الملل
  • مدیریت حراست پتروشیمی بوشهر به یک مدیر جوان و باتجربه سپرده شد
  • جهش ۱۲ برابری بودجه مبادلات مرزی و سهم ویژه بوشهر، دشتی و تنگستان| چانه‌زنی‌های بودجه‌ای برای بوشهر
  • صدور 30 فقره جواز تأسیس صنعتی در شهرستان دشتستان
  • ثبت سفارش واردات انواع کنجاله آغاز شد
  • کارنامه سازمان غذا و دارو در تأمین شیرخشک
  • سکته گوش را جدی بگیرد؛ هشدار نسبت به کم شنوایی ناگهانی
  • «رآکتور»
  • پزشکیان وارد بیشکک شد
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • 🎥ویدیو/توافق ایران و عمان بر سر نقشه تردد در تنگه هرمز
  • موکب‌های روستایی در راه حسین(ع)
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • .: نصیبه حدود 9 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 10 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 11 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 14 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 15 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 15 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 15 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 15 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 15 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...