امروز: چهارشنبه 25 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 21 تير 1399 - 09:00

اتحادخبر: فرماندار شهرستان شیراز گفت: تمامی مدارس این شهرستان تا نیمه دوم مردادماه امسال به اینترنت پرسرعت مجهز خواهند شد.

اتحادخبر: فرماندار شهرستان شیراز گفت: تمامی مدارس این شهرستان تا نیمه دوم مردادماه امسال به اینترنت پرسرعت مجهز خواهند شد.

فرماندار شیراز: همه مدارس شهرستان مرداد امسال به اینترنت پرسرعت مجهز می‌شوند

به گزارش ایرنا؛محمدرضا امیری رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان شیراز در یکصد و هشتاد و هفتمین نشست این شورا بر ضرورت تامین زیرساخت های لازم جهت فراهم کردن شرایط آموزش مجازی در مدارس شهری و روستایی این شهرستان تاکید کرد.

 

فرماندار شیراز ضمن تقدیر از عملکرد مخابرات شهرستان شیراز در ایجاد ساز و کارهای اجرایی پیش نیاز پیاده سازی پروژه هوشمند سازی مدارس، از اختصاص اینترنت رایگان دو ساله با سرعت ۲ مگابایت در ثانیه و ترافیک ماهیانه ۳۰ گیگابایت در مدارس تک شیفته و ۵۰ گیگابایت در مدارس دو شیفته خبر داد.

وی افزود: در صورتی که مشکل خاصی پیش نیاید، پیش بینی می شود که تمامی پیش نیازهای لازم جهت برخورداری مدارس از آموزش مجازی در آغاز سال تحصیلی جدید، تا پایان مردادماه فراهم شود.

 

امیری در ادامه بر بازنگری کاربری های اراضی آموزشی با توجه به نرخ رشد جمعیتی و نیاز منطقه‌ای تاکید کرد و افزود: به زودی کمیته‌ای متشکل از نمایندگان فرمانداری،مسکن و شهرسازی، شهرداری، شورای شهر و آموزش و پرورش با هدف تعیین تکلیف اراضی با کاربری آموزشی و نیز نیاز سنجی فضاهای آموزشی با توجه به نرخ جمعیتی شهر تشکیل و بر حفظ و اختصاص و تملک کاربری های آموزشی نظارت خواهد کرد.

فرماندار شیراز همچنین هرگونه موافقت اداره آموزش و پرورش با تغییر کاربری فضاهای آموزشی را منوط به بررسی و تعیین تکلیف در این کمیته و تصویب در شورای آموزش و پرورش شهرستان شیراز دانست.

 

امیری ضمن اشاره به ماده ۱۶ قانون شورای آموزش و پرورش افزود: با توجه به اعلام آمادگی خیر مدرسه ساز جهت احداث فضای آموزشی در شهرک آرین، شهرداری شیراز  زمین مناسب ایجاد مدرسه در شهرک آرین را مشخص و به آموزش و پرورش واگذار کند.

 

رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان شیراز ضمن یادآوری اینکه شهرداری بعنوان امانتدار از طرف دولت باید سهم پنج درصدی آموزش و پرورش از عوارض شهری را دریافت و به آموزش و پرورش پرداخت کند، بر ضرورت نصب دستگاه پوز در تمامی شهرداریهای شیراز به منظور پرداخت سهم پنج درصد عوارض آموزش و پرورش تاکید و از معاونت مالی و اداری شهرداری شیراز خواست تا گزارش تحقق این مصوبه را در نشست بعدی شورا ارائه نماید.

 

 فرماندار شیراز در ادامه از تمدید مجوز مدارس هیات امنایی ناحیه‌های ۳ و ۴ آموزش و پرورش شهرستان شیراز خبر داد و گفت: با شرط رعایت آخرین قوانین و شیوه نامه های اجرایی اداره مدارس هیات امنایی و نیز در نظر گرفتن سهمیه دانش آموزان نیازمند و فراهم کردن امکان ادامه تحصیل برای دانش آموزان کم بضاعت، مجوز فعالیت این گونه مدارس به مدت یک سال دیگر تمدید خواهد شد.

امیری در این نشست از صدور و تمدید مجوز اداره چند مدرسه به صورت  هیات امنایی از جمله دبیرستان های امین، هاشمی رفسنجانی، زینب کبری (س) و راضیه در آموزش و پرورش ناحیه ۴ خبر داد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • بررسی باورهای غیرمنطقی در زنان اقدام‌کننده به خودکشی
  • هلدینگ «درویش» ۳ افتخار ملی را به نام خود ثبت کرد
  • آیت الله طالقانی عالمی وحدت آفرین و مصلح و ماندگار
  • از «هیچ» تا «چهره استان»؛ معجزه رزومه‌سازان بوشهر
  • جلسه رسمی انجمن کونگ‌فو توآ کشور برگزار شد / تأکید بر حیاتی بودن نیمه دوم سال و تقدیم احکام مسئولان کمیته‌ها
  • جم‌پیلن بر بام حاکمیت شرکتی صباانرژی؛ تندیس شفافیت و پاسخگویی در دستان بارگاهی
  • ستار عباسی سملی و حسین شاکر قهرمان کشور شدند
  • سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/19
  • برنامه بازی‌های امروز هفته هفتم لیگ برتر فوتبال+ جدول رده‌بندی
  • بررسی ومقایسه باورهای غیرمنطقی در زنان ودخترانی که اقدام به خودکشی کرده اند با زنان ودختران عادی
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/19
  • عزیزی خطاب به نظامیان آمریکایی: تا دیر نشده به کشور خودتان برگردید
  • وجود پرستارنماها حاصل سال‌ها ضعف در نظارت است
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • 🎥ویدیو/مشاهده کفتار راه‌راه در منطقه حفاظت‌شده شاهزاده ابراهیم و تنگ باهوش
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • مطالبه خونخواهی باید به تقویت بازدارندگی کشور منجر شود
  • .: عرفان 1 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 11 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 13 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 16 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 18 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 20 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 21 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 22 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 24 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...